Testa din ledde kubi detta instructable jag visar dig från början till slut att designa och bygga en LED Cube testare. Denna enhet gör att du kan testa din LED kubik för att se till att din LED fungerar korrekt. du behöver följande:

Delar leveranser

8 220 ohm 1 / / 4W motstånd laser skrivare och toner järn
1 BANK i 8 DIP-switchar PC board transfer papper lödkolv
8 tryckknapp växlar spår design mjukvara flytande flussmedel
2 9V PC mount terminaler etsning lösning lödtenn
2 8 pin male headers fin stålull PC borr
1 en- eller dubbelsidig koppar klädda styrelsen motstå bläck penna (sharpy) dubbelhäftande tejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

8 x 8 x 8 ledde kub (build)

Det finns flera olika poster på denna syn och många andra om hur man bygger ledde kuber. Dessa kuber varierar från en nybörjare 2 x 2 x 2 (åtta LED) att den skrämmande uppgiften att 8 x 8 x 8 (512 leds). De flesta hitta att göra kuber en planet eller...

Raspberry pi - enkel 2 x 2 x 2 ledde kub

Jag byggde denna ganska enkla 2 x 2 x 2 ledde kub för min raspberry pi och ville dela vad jag lärt mig.Detta är min första gången med transistorer så banan är förmodligen inte perfekt, men det fungerar som jag tänkt att.Här är vad du kommer att behöv...

Hur man bygger en 8 x 8 x 8 ledde kub (engelsk version)

Tack till ISACCO som hjälpte mig att översätta detta INSTRUCTABLEFörmodligen du har nått denna sida eftersom du har sett en video klipp på ledde kuber, som är spridda i internet, och du har beslutat att bygga en själv.Tja, är jag glad att du vet att...

Enkel 3 x 3 x 3 ledde kub

Jag bestämde mig för jag ville göra en LED cube, men jag kunde inte hitta några enkla instructables. De flesta av 3 x 3 x 3 LED kuber jag hittade används transistorer eller olika mikrokontroller och jag ärligt förstå inte hur de flesta av dem fungera...

LWJM 3 x 3 x 3 ledde kub arduino shield

vad bör i ditt kit:1-PCB27 – LED2 – 6 pins för Arduino2 – 8 stift för Arduino3-motstånd1-skum Guide1 – liten tråd1 – medelstora Wire1 – stora trådDu behöver: löda järn, lödtenn, avbitare, tråd strippor, säkerhet Googles, hjälpande händer är alltid br...

3 x 3 x 3 ledde kub nr ARDUNIO

Vänligen rösta i glöd contest:) Detta är en mycket enkel ledde kub som inte behöver en ARDUNIO till program. Det blinkar 512 olika mönster innan du startar om.DELAR> trä (tillräckligt för att göra bas)> löda> 27 led's> en 4020 ic> lödkolv&g...

Komma costruire FN ledde kub 8 x 8 x 8 (den italienska versionen)

Probabilmente siete capitati i questa pagina perche "avete visto uno dei tanti video sui ledde kub che circolano per la rete ed avete deciso di costruirne uno tutto vostro...Bene, sono felice di informarvi che siete arrivati nel posto giusto: qui tro...

Enkel 3 x 3 x 3 ledde kub med Arduino

Detta är min första instructable så lämna feedback i kommentarerna behaga.När du visar massor av LED Cube tutorials verkade det som om de var alltför komplex och som de inte ger tillräckligt med detaljer om hur man bygger dem. Också plocka kontroller...

Ledde kub 5 x 5 x 5 - en liten studentprojekt.

Inledning:Vi är två studenter på våra andra året av ett kandidatprogram inom mjukvaruutveckling.Detta är en liten guide om hur man gör en 5 x 5 x 5 LED cube.Syftet med projektet var att lära sig några grunderna om att arbeta med Arduino. Detta projek...

Använd 8 x 8 x 8 RGB ledde kub med Arduino

8 * 8 * 8 RGB ledde kub är en fantastisk RGB ljus kubik modulens designade av oss,och utgör den arduino kompatibla gränssnitt och använda SPI gränssnitt som kontroll gränssnitt.Den har flera färgläge inuti.Steg 1: Steg 2: kopplingsschemaKopplingspunk...

En 3 x 3 x 3 ledde kub för absoluta nybörjare med en 555 timer och 4020 IC - nr programmering

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

Rutmönster på din Rubiks kub

hur man gör den rutmönster på din Rubiks kubSteg 1: Behöver du:1 löste Rubiks kubHändernaFörmågan att läsaSteg 2:Steg 3:Steg 4: Sväng till vänster och höger sida två gånger.Steg 5: Vända kuben så den blå sidan är vänd mot dig. (Blå är i mitten)Steg 6...

Hur man gör din Rubiks kub identifierbara

när jag stirrade först med Rubiks kuber till vänner hus, min vän och jag båda blev förvirrad mellan våra två kuber. Så för att lösa detta, La jag klistermärken och andra lim på min kub så jag visste att det var min. Detta instructable bör hjälpa till...

Ledde kub 4 x 4 x 4

mer information på: https://sites.google.com/site/controlandelectronics/led-cube-4x4x4FeedincoLedde kub 4 x 4 x 4 - BeskrivningLED cube 4 x 4 x 4 har atmega32 handkontrollen och använder POV multiplexing till swtith 64 Lysdioderna. Totalt 16 transist...

Ledde kub 8 * 8 * 8 LED

jag bygga en ledde kub med 512 lysdioder. Du kan göra 3D bild med kuben.Massor av (nederländska) info på min hemsida www.ojeke.tk...

RGB ledde kub Box _4rM_Pk_ Version

ledde kub Box _4rM_Pk_ Versionav PAKIS-RULEZJag fick IDÉN från "Författare: AlexTheGreat" men ändrade det 360 grader till min egen kub.DENNA KUB ÄR RGB DET ÄNDRAR FÄRG SLUMPMÄSSIGT LOL JAG ANVÄNDER MITT GAMLA HEM SLADDLÖS BATTERI OCH DESS LADDAR...

Testa din Gas ugn tändare kontinuitet

scenariot:Min gasugn kommer inte slå på i baka eller halstra läge. Eftersom det är uppenbart att knappar och gasledningar arbetar, min första gissning skulle vara tändare har försvagats till den punkt där det inte längre kan skicka en signal att tänd...

4 x 4 X 4 ledde kub med Arduino Uno

Som någon som är mycket nytt för digital elektronik var denna LED cube kul att göra, utmanande och en bra lektion i lödning. Om du har lite tålamod (64 LED's för att löda!) och stadiga händer, detta projekt kommer att vara väl värt det i slutändan!St...

3 x 3 x 3 ledde kub

Jag är säker på att många av er har sett många större LED kuber, men ansluter 512 LED's i en 8 x 8 x 8 LED cube kan vara ganska skrämmande, så ska vi ta ett steg tillbaka och kolla ut hur vi skulle sätta ihop (och fungerar) en 3 x 3 x 3 LED cube.Steg...