THE M.O.C.4 METAL'S OBLIVION CROSSBOWstats : range 70 - 100 with 4 #64 rubber bands , scope , bipod , ammo storage , very accurate LEATHAL POWER . Glöm inte att kommentera och prenumerera!
Relaterade Ämnen

THE M.S.A.C.R V.2 METAL SONIC ASSAULT CROSSBOW RIFLE

statsPROFFSENmycket accurtebi-podsevärdheter järnsträcker sig 50-60 ftNACKDELARinga lagerinte för att få att prenumerera!...

Montera en Arrow varumärke Brentwood metall skjul - del I

The Brentwood 4 x 5 metall skjul från pilen industrier är lätt att montera och ger ett mycket bekvämt utomhus förråd eller verkstad. Detta delas upp i två delar, del jag har alla preliminära uppgifter och alla steg som tillverkaren säger kan göras av...

Krom plätering av bilstrålkastare och delar

jag vill dela min erfarenhet med galvanisering delar med, koppar, Nickel och krom.Om det är någon intresserad av ute, kommer att jag hjälpa så gott jag kan.Ledsen för bristen på bilder och video från polering och polering. Jag var så fokuserad, att j...

Plåt recept-korthållaren

jag ville göra en prototyp för en retro recept korthållare. Mitt mål är att pulvret päls det och sedan ge dem som gåvor med en flaska vin.Steg 1: Gör en mall och scribe runt den Det visar sig att TechShop har en klass kantiga belägger med metall och...

Pro Altoids Survival Kit

Jag har sett många versioner av denna miniatyr survival kit. Vissa, jag har sett, hade lysande idéer, medan andra inte var genomtänkt. Jag har tagit idéer från andra survival kit och kombinerade dem med några idéer av min egen. Jag vill också påpeka...

Jmkit's "kul + musik: metall Minx" Guide till att spela "Smoke On The Water": D

idag, vi ska lära sig detta lätt att lära sig steg för steg guide om hur man spelar "Smoke On The Water" i Jmkit's "kul + musik: metall Minx": D *~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~* Jag ger verkligen användbara tips om detta, så håll utkik!...

Eloxering metall hemma (The LJS metod)

i min gratis (pah, fri) gången jag göra för metallbearbetning. Jag gör ibland Mini svärd, andra gånger smycken. Jag gör ibland saker som jag inte ens vet vad med dem att göra.Men oavsett, de är alla silver och glänsande.Ser som min senaste smycken my...

Metall trädgård spaljé - gjort på The Tech butik i San Jose

gjorde denna spaljé för ett par veckor sedan som en julklapp till min mamma. Jag är lärande till MIG svets och kände att detta var en riktigt bra nybörjar projekt eftersom allt är tackel svetsade. Gjorde det på Tech Shop i San Jose http://www.techsho...

Full Metal Alchemist Barry The Butcher Duct Tape Cleaver

detta är för alla Full Metal Buffs ute och alla som vill göra en köttyxa eller en yxa för holloween nu im kommer att beskriva den lätt en men bilderna är från min hård att göra en men consept är samma och jag discribe är så lätt.Steg 1: Saker du behö...

Gör din egen mods för The Elder Scrolls Oblivion!

Detta är ett enkelt sätt att göra mods för din glömska spelet. Det är lika enkelt som 123... (väl möjligen lite hårdare) Hur som helst detta är min första instructable och jag trodde det skulle vara häftigt att göra något för glömska.Varning: du kan...

Hur man gör en Avatar: The Last Airbender = "Blue Spirit" kostym

så för halloween, min flickvän ville vara blå andan från Avatar: The Last Airbender. Det är en ganska bra outfit för halloween, som dräkten innehåller ganska normala kläder och endast några stora rekvisita.Material:-Baggy svarta byxor-Svart långärmad...

Kyoshi Metal Fans

Om du är bekant med Avatar: The Last Airbender serien, du vet vem Avatar Kyoshi är: äldsta levande avatar, med de största fötter, som fick saker * gjort *. Okej, så kanske några av hennes gärningar inte funkade på lång sikt... men ändå, vem skulle in...

Shrek Dragon - Youth theater produktion av "Shrek the Musical"

Vårens resultat för Young People's Theatre var "Shrek the Musical".Direktören gillade draken från Broadway-showen som byggdes av Karaktär shopen så jag använde det som referens.Vår dragon hade är inte högre än 14 fot och hade för att kunna hålla...

Hur man gör målningsbara kroppsfärg: hög kvalitet, smeta ut bevis, levande färger och metallic

Hej, är mitt namn Chelsea Lee Gilbert; och detta är min allra första Instructable.Vänligen njuta av den. och om du utveckla på denna idé länka här och kommentera så vi alla kan lära sig från dig!Om du inte förstår något, ska fråga i en kommentar neda...

7ft Jack-in-the-Box statiska Prop

förra året på den 1 November, efter Halloween försäljning jag plockade upp en 12 fot lång hängande Clown prop, som på sin egen såg ganska bra, men jag trodde det skulle se ännu bättre som en Jack-in-the-Box. Med visioner om mikrokontrollanter, pneuma...

Renovering: hur till installera metall mosaik väggplattor (rostfritt stål, aluminium,..)

Om du följer denna enkel installationsguide, kan du också sluta med en vacker ny yta täckt av modern metal kakel. Installation bilder här visar mosaik kakel som installeras på en vägg rostfritt stål backsplash, men exakt samma process används för att...

The Deck - Portable Penetration Testing and Forensics System

Obs: informationen i detta instructable inte har uppdaterats för att återspegla aktuell utveckling av The Deck och penetrationstester med flera nätverksanslutna enheter baserade på BeagleBone Black. Detaljer om detta och mer kan hittas i boken Hackin...

Alla metall bult hörlurar

här är en Instructable om hur jag gjorde ett par av ihåliga bult hörlurar. Jag kallar dem earbolts.Det finns en hel del skicklighet behövs med en borrmaskin, Dremel motor verktyg, lödkolv och handverktyg att utföra denna bygga beskrivs. Jag bara besk...

Större-på-the-inuti Tardis Bag

Ooo-weee-Oooh!En av de fantastiska sakerna med Tardis från Doctor Who TV-serien är att det är "större på insidan." Detta är naturligtvis omöjligt att göra i verkliga livet, men i detta Instructables projekt jag har försökt att göra det ändå. Hur...