Thor mini figurSe Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Mini figur hår

LEGO Geisha hårSteg 1: Verktyg och materialMaterial: Lera verktyg, POLYMERLERA, två TANDPETARE, A LEGO PERSON, ALUMINIUMFOLIE och HAND WIPES (för handtvättning).Steg 2: Din LEGO PesonAnvända en normal LEGO person, men jag rekommenderar en person med...

Hur man gör en Lego Mini figur dekal

detta projekt kommer att visa dig haw för att göra en enkel Lego Mini figur dekal.Första är leveranser som du behöver-Sax-Lego mini figur-Lego dekal-Utskick Lable-SkrivareSteg 1: Steg 1 Välj din dekal som du vill skriva ut.Steg 2: Steg 2 sätta dem i...

Göra en Lego mini figur FlashDrive

denna handledning visar hur man gör en awesome, unika blixt driva ur en Lego minifigur som du väljer och en Verbatim "Tuff 'N' liten" flash stick.Jag ville göra något för min bror på hans födelsedag, och detta verkade vara det perfekta. Jag tog...

Hur man Dalek upp din Mini figur

i Visa vissa människor förvandlas till daleks. Här är vad det ser ut på TV.Steg 1: Få bitar Behöver du: 1 1 x 2 tegel 1 2 x 2 tegel 1 2 x 2 böjda platta 1 mini figur med inga ben 1 spak 1 spak med en annan slut 1 mini kon och 1 3 bar bit.Steg 2: Krop...

Hur man LEGO mini figur

I detta Instructable, kommer jag att visa dig hur man bygger en LEGO mini figur utan tillbehör. Hoppas ni alla njuta! Också att rösta för detta Instructable!Steg 1: Skaffa materialFå någon form av LEGO mini figur ben, bål eller huvud.Steg 2: Fästa be...

LEGO Mini figur pistol

Steg 1: Bitar behövs Denna sval sett Lego mini figur pistol kräver inte mycket bitar eller tid.Steg 2: Steg 1 Bifoga stud att slang som visas.Steg 3: Steg 2 Bifoga 1 x cylinder till stud som visas.Steg 4: Steg 3 Infoga små stick in 1 x cylindern som...

Mincraft mini figur v2

i detta Instructable jag ska visa dig hur du utformar en ledad Minecraft mini figur. Alla älskar Minecraft och Legos så varför inte kombinera dem.Min första mini figur var okej men jag gillar detta en bättre (här är länken för den första en). Den för...

Kasta din egen mini figur

Ända sedan jag var riktigt liten jag har velat göra en mini metall siffra, men jag trodde inte jag hade verktygen. Men oroa dig inte, eftersom jag har kommit fram till en lösning så att alla kan kasta sin egen metall siffror! Denna gjutning metod är...

Hur man gör Star Wars Shakal Shallest Costom mini figur

Shakal Shallest är en gammal jedimästare och en Awesome ljussabel HandlerSteg 1: Få svarta ben och vit snö Trooper Kilt Steg 2: Lägga till svart Mandolorian tröja Steg 3: Lägga till svart Savage Opress Chesplate och vita Marvel huvud Steg 4: Lägga ti...

Buzz Lightyear Mini replik (Toy Story)

här är min Buzz Lightyear Mini replika åter skrivit på grund av min gamla bilder. Han skars hälften som en riktig leksak så jag kunde lägga till bättre artikulation till honom. Hans ben var gjorda av en mega block iron man siffra. Ansikte, bröstplåt...

Hur till göra en Lego Mini räkna pistol

min pappa består denna pistol. Jag tycker det är coolt.Steg 1: Få bitar Behöver du: 2 dubbar 2 technic bitar 1 tri bar piece 1 liten kotte och 1 technic bar.Steg 2: Låt oss göra det I'm showing it by pics. Hoppas ni gillar det! PS jag använde en droi...

Mini test dummies

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en mini test dummy.Steg 1: material -3/16 tums borrspets-Lego Mini figur huvud-Lego Mini figur kropp-tång-2 1/8 tum neodymium magneter http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001KUOKPA/ref=dp_o...

Hur man gör Mini fikon håll din laddning sladd

bild denna vardagliga situation: du är i sängen, surfa Facebook eller Instructables på telefonen. Telefonen varnar det är nära att dö. Når du för laddningssladden, som ligger på golvet, och du faller ur sängen.Jag är säker på detta, eller något likna...

Figurer

Jag vet inte om dig, men ibland jag bara känslan konstnärliga och måste byta det upp lite. Missförstå mig inte... Jag älskar att göra jiggar/fixturer, märkning mätare, organisatoriska shop lagring, trummor, och över komplicerade öl drickande enheter,...

Ödla Man Papier Mache figur

Hej alla,Detta är mitt första försök på en Instructable och jag hoppas du njuta av den.Det har varit på mitt sinne för ett antal år att försöka göra saker från papier mache. Efter sommaren var över i år började jag göra gräsmatta tecken att lägga til...

Enkla krigshärjade film rekvisita

Välkommen till en annan geek överbelastning...Som några av er kan berätta är jag mycket bekväma öppna upp om min inre geek lolDetta Instructable visar dig hur med minimal ansträngning och med bitar hittade runt huset tog jag min olika film rekvisita...

LEGO Man kostym - minifigurer - Lego trollkarl och Lego Sir

jag och min kompis gjorde dessa Lego mannen kostymer. Vi plockade våra favorit lego tecken. Jag var en Lego trollkarl och han var en Lego Sir. De tre huvudsakliga material är affischen styrelse, kartong och frigolit. Vi skär först ut kroppen ur korte...

LEGO forskare

Lego charactors har gjorts en hel del, men jag ville göra en vetenskapsman version för att matcha mitt yrke. Svåraste var definitivt försöka göra något som är tänkt för att ha en blank slät finish överallt. Vissa av dessa åtgärder förhoppningsvis hjä...

100 tum projektorn skärmen för $20

Detta extremt billigt och enkelt projekt tog mig ungefär 15 minuter tillkomplett och 10 av det var clearing utrymme nog på min våning att skära panelen och lägga ut på plats på väggen med hjälp av projektor själv som guide.Jag undersökt många olika m...