ThunderCats svärd av omen - dolk FormLion-O, ledare för ThunderCats, leda sitt team med en kraftfull, övernaturliga vapen - svärd av omen. När inte svingar svärdet i strid, var svärdet i en mindre dolk form. Du är inte nytt för denna info ändå. Du kollar in detta instructable eftersom du var/är ett fan av ThunderCats, och vad du inte vet, men vill veta, är hur man sätter ihop en replik av dolk av Lion-O.

Det material som jag använde för detta projekt var:

Polystyren plast

MDF

PVC

Utökad PVC

Bondo kropp Filler

Milliput

Fri Form Air

Plats/Filler Putty

Cyanoakrylatlim

5 minuters 2 delar epoxi

Silikon

Polyuretan

Lätthet Release 200

Aluminiumpulver

Primer färg

Akrylfärg

Luft pensel färg

Uretan klarlack

Verktygen för detta projekt var:

Bord såg

Bandsåg

Coping såg

X-Acto kniv

Lera Sculpting verktyg

Sandpapper

Sandning svampar

Airbrush

Detta material/tools listan är lång, men skrämmas inte av den. Dessa poster är vad jag använde eftersom jag redan hade dem, och är bekväm med dem. Ersätta något material/verktyg med du är mer bekväm med. Även silikon och polyuretan är inte nödvändigt om du inte kommer att göra en mögel och kopior av din dolk. En annan sak, mina metoder är inte hugget i sten. Ändra någon teknik till en som är bättre anpassat till din kompetens som.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Korpen pappersflygplan

pappersflygplan Raven är en snabb, stabil dart som enkelt kan kryssning i klassrummet med 5 poäng att sitta på vid vila. Det är en väldigt cool letar plan också, med dess ventrala canard fenor och dolk form.TAA USAF beteckning: A38-1Steg 1: material...

Hur man gör en Fake dolk

de verktyg och material du behöver är:SaxEn gamla eller trasiga CDEn liten skruv eller knappFärgEn borr eller en hammare och spikLim för förstärkning (valfritt)Lack eller klar nagellack (valfritt)Steg 1: forma Mark ungefär där du vill klippa ut forme...

Dolk rekvisita (mörkare än svart)

Jag var nyligen i uppdrag att göra två dolkar för en vän. Dessa dolkar som används av Hei-tecknet är från anime mörkare än svart. Jag hade mycket roligt att göra dem och trots att jag är långt ifrån den första personen att göra dessa tänkte jag dela...

En cool trä dolk

Detta är min första instructable så Hej :)Detta är ett super enkelt projekt som skulle vara bra för barn och nybörjare. Det tar kanske en halvtimme på mestFörst rita eller spåra en dolk på en träbit.Klipp ut formen på den med en scroll saw, coping så...

Assassins Creen dolda blad/DOLK

Få klar cosplay entusiast och beslutsfattare både vi ska göra något ni alla vet om dess kallas den somsassins Creed dolda blad. Dess utformad av mig baserat från alla filmer jag har sett på YouTube med ut att ha en exakt plan som har mått på den. All...

Göra en Push dolk från en pipa

Detta instructable förklarar hur jag byggde en anpassad Push dolk kniv steg för steg. Nyligen hittade jag en gammal metallrör i skogen bakom mitt hus under en vandring. Jag ursprungligen visste inte vad jag ska göra med det, men efter rengöring upp h...

Hur man gör en dolk

Så kille och tjej jag är tillbaka med en annan Instructables, här är bara att lägga till lite s jag lägga inte i videon men jag kommer inte att gå all-in, eftersom den videon visar allt. :) aldrig mindre, detta projekt är lite mer "dödlig", så j...

MIN DOLK

rostfri plåt och 8mm trä PLANKOR användes för detta projekt. FÖRST ÄR STÅLPLÅT MÄRKT OCH SKÄR MED VINKELSLIP OCH SEDAN IN MED VINKELSLIP ATT FÅ SKÄRPAN OCH SEDAN VÄRMAS I GASLÅGA OCH SEDAN KYLAS OMEDELBART FÖR ATT FÅ STELHET. HANDTAG FORM MARKERAS PÅ...

Göra, mögel, och kastade en Skyrim Dragon präst dolk

Jag ville prova att mögel och kasta en prop. För min första gjutning beslöt jag att också försöka kalla gjutning som använder metallpulver för att uppnå en äkta metall finish. Bygga dolk är relativt billigt, gjutning är där projektet blir dyrt.Jag ko...

Att göra en dolk från hittade material! * UPPDATERING *

uppdatering: So... Jag har få bättre på detta och gjort sedan en machete och en ny kniv. Den nya kniven är tillverkad av en gräsklippare blad och block av trä. Det var ganska lätt, och kom ut med fantastiska resultat.Alla mina knivar kostar $0 att gö...

Hur man gör dolk pappersflygplan

en snabb, lång räckvidd och enkla pappersflygplan, dolk är ett utmärkt interimistiska val för piloter övergår från Super Sabre eller Mentor till Python. Dess winglets ger både stabilitet i luften och på marken. Dolk har också bestämmelser för klaffar...

Trä leksak dolk

detta Instructable visar hur man gör en trä dolk för att användas som en leksak eller en prop och matas in i Halloween rekvisita och 3: e årliga göra det Stick tävlingar. Glöm inte att rösta! Även om det inte är för mig. :(Jag tog min lilla familj ti...

Hur man gör Witch King dolk

detta är en av mina versioner på "hur man gör häxan kings dolk" är det en prop gjord av trä och skum. Jag kommer förmodligen göra en bättre och när jag gör jag kommer lägga upp den. Ha kul och vara kreativ!Steg 1: Verktyg och förnödenheter De sa...

Dolk

Hej killar, idag David och jag ska visa dig hur man gör en trä dolk prop.Först skapa former med en markör och använder exacto kniv för att skära ut. Skapa en form för handtaget, och använda en slipmaskin så det har böjda form. Var noga med att vara k...

Detaljerad Film Prop (Uncharted 2 dolk replika)

3D-utskrift ger perfekt start att skapa objekt som är för detaljerade skapa för hand, kräver perfekt symmetri eller annars skulle vara svåra att tillverka för hand.Film rekvisita och repliker kräver ofta stora mängder av detaljer, och som sådan, kan...

Hur man gör en trä Orcish dolk

så, med alla projekt går runt om Skyrim, jag trodde jag skulle dela min egen! Jag kommer att visa dig hur man gör en trä Orcish dolk, och när du nivå upp du får 8(?) Skada i ett objekt som endast väger 3 och har ett basvärde 30 guld! Jag tror att det...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

CNC strategier för bearbetning spiralformade former

Spiralformade former innebär en särskilt intensiv utmaning för CNC-bearbetning. Roterande underskär och frågor fixturer oregelbundna böjda volymer testa duglighet av även de mest erfarna av maskinister. Liten skala CNC frästa spiralformade delar till...

Ikosaeder Form

Mitt mål var att göra en stor sfär med några platt plan att skapa en rund form som är nästan klar, med minsta bländning så jag kunde fotografera in i centrera av det. Fördelarna med en ikosaeder över en sann sfär är att du kan göra det med ett minimu...