Tic-Tac-Toe sköld...Detta är en hemmagjord sköld för Arduino. Jag kan spela Tic-Tac-tå med MCU med denna sköld bifogas.

Folk frågar mig, "Hej, vad gör du hela tiden i din arbetsbänk?", eller "Hey, Visa oss något du har gjort." Och för det mesta jag har inte något på mina händer för att visa dem. Så jag bestämde mig att göra något som jag kan hålla, utan att använda alltför många värdefulla delar (som servon, strömförsörjning)... så jag bestämde mig att göra en sköld för Arduino så att jag kan spela Tic-tac-toe med det när jag vill. Processen är ganska enkel.

1. Anslut skölden till Arduino (Diecimila, Duemilanove, UNO... alla verk... faktiskt en styrelse med Atmega328/168 processor krävs.)

2. Ladda upp koden till styrelsen

3... vad? Gå och spela skoja...

Användarinmatad är nomally tända lysdioder och CPU ingångar blinkar lysdioderna.

Här är den video-

MCU väntar någon gång för användardata, om det inte finns en inom tidsramen, då ger det är tur. Och efter en seger eller oavgjort, någon knapp kan vara pressande att återställa styrelsen. När lottningen, lysdioderna visar ett "X".

Jag skall försöka beskriva steg som ett... Jag gjorde först en skärbräda krets att testa koden, sedan jag omvandlade det till en sköld...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Amerikanska flaggan Tic Tac Toe

Hålla din fjärde av juli part gäster underhöll med detta lätt att göra amerikanska flaggan tic tac toe styrelse!Steg 1: Samla ditt material 10 stenarBlå permanenta märkpennaRöd permanenta märkpennaBox (dubblerar som tic tac toe styrelsen och behållar...

Halloween tic tac toe (återvunnet grejer)

Halloween Tic Tac ToeÅtervinna projektet är för barn. Resultatet i detta projekt är att börja undervisa några tidiga återvinning medvetenhet. Ha det så kul!!Vad ett bra sätt att återanvända dessa lock som är från vår dagliga användning.Jag bara hade...

Att göra för... tic-tac-toe (Mario bros)

våra döttrar älskar mario och tic tac toe, så jag har dem gått sammanSteg 1: polymerlera hitta en bild på Internet på mario och hans vännerSteg 2: och göra det av leraSteg 3: och baka i ugnen i 30 min 266 grader Fahrenheit och grädda i ugnen i 30 min...

Atmel mikrokontroller spelar Tic-Tac-Toe spelet

detta är Tic-Tac-Toe spel genomförs med nakna ben ATmega168 micro controller. Det fungerar på lägsta möjliga för denna controller frekvens 1 MHz. Som får ström direkt från två AAA laddningsbara batterier. Du kan hitta några ytterligare detaljer i det...

Svart & blå Tic-Tac-Toe

Tic-Tac-Toe är ett fantastiskt spel som kan hålla både barn och vuxna sysselsatta under timmar. Jag tog några av min vänstra över MDF bitar från ett annat projekt och gjorde detta snabb tic-tac-toe spel. Med lite MDF, vinyl papper och kreativitet kun...

BATCH TIC-TAC-TOE BETA

Detta är en beta av en tic-tac-toe spel jag gjorde i baken skriften.Jag jobbar på att göra datorspelare smartare och mer sannolikt att vinna så här betaversion, har bara datorspelare plocka ställen på måfå.Du kan använda detta som en bas för en tic-t...

Resa Tic Tac Toe

Tic tac toe är en awesome resa spel som kan hålla både barn och vuxna ockuperade under timmar av en roadtrip. Med en liten filt och kreativitet kunde jag göra en awesome återanvändbara resor tic tac toe styrelse som även fungerar som en extra väska o...

Hur man skriver en Tic-Tac-Toe Program i Java

Inledning:Tic-Tac-Toe är ett mycket vanligt spel som är ganska lätt att spela. Spelets regler är enkla och välkända. På grund av dessa saker är Tic-Tac-Toe ganska lätt att koden upp. I denna handledning kommer vi att titta på hur man arbetar spela Ti...

Altoids Tic-Tac-Toe och Puzzle kul

med en övernattning fest? Underhålla barnen på en lördag morgon genom att låta dem göra dessa kex. Du kan inte gå fel som betjänar dessa en morgon. Frukost blir aldrig tråkig leker med Tic-tac-toe och pussel kex. Jag ville att mina barn var unga igen...

Vinnande tic-tac-toe strategier

Alla älskar den enkel omgång tic-tac-toe, men det verkar som en random spel. Egentligen är inte!Det verkar som att många tvister kan lösas genom en enkel spel...Nu kan du vinna nästa tic-tac-toe-off genom att titta på dessa 4 lätt strategier!** EDIT...

Kul rustika Tic Tac Toe

Älskar Tic Tac Toe?? Det gör jag med! Jag har spelat det sedan jag var liten, så nu jag antingen vinna eller det är oavgjort ;-DDet är ett roligt spel för att spela med barnen och att göra denna rustik version gör det extra roligt! Gör det och gåva d...

K'nex Tic-Tac-Toe

vem vet inte detta spel? Tic-Tac-Toe, en av de mest spelade spel någonsin. Nyligen har jag gjort den Tic-Tac-Toe som Daniel662000 har gjort. Jag såg att det skulle kunna använda förbättring, så jag gjorde denna version. Det är mindre och har en lägre...

Elektroniska Tic-Tac-Toe med RGB lysdioder

RGB LED spel att spela Tic-Tac-Toe för två spelare. Använder 2 AVR mikrokontroller: Mega16 och Mega8. RGB-ljusdioder tillåter varje användare att välja sin färg att representera / mutter....

FPGA Tic Tac Toe

"Tic Tac Toe? Vad är det? Jag har aldrig hört detta."-Ingen någonsinAv Ryan Frawley och Derek NguyenDenna guide visar dig hur man gör en arbetande Tic Tac Toe spel i VHDL på en Nexys 2 FPGA ombord. Denna handledning var gjort för en del av en Ca...

Tic Tac Toe maskin

detta är en enkel maskin som spelar luffarschack. Det gjordes mestadels form döda elektronik, som en skrivare och en DVD-läsare.Hur det fungerar: Först måste vi sätta vår prägel, det är en svart kvadrat i papp, sedan genom att trycka på en knapp vi s...

Tic-Tac-Toe från tidningen

jag och min bror älskar att spela tic-tac-toe...så jag gjorde en tic-tac-toe från tidningenför att göra det behöver vi baragamla tidningtejpsaxSteg 1: för att göra huvudramen för--luffarschack behöver vi totalt 4 rullar av papper.för att göra rulle h...

Hur till vinna Tic Tac Toe: enkelt!

Hej, jag är InstructableUltimate och jag idag jag kommer att visa dig hur man vinner Tic Tac Toe på bara några få steg, och detta är verkligen enkel!Steg 1: Vinna går först Tja, det är en lätt seger! Adjö och jag hoppas detta hjälpte dig! (Om detta i...

Tic-Tac-Toe Robot

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en robotarm som spelar Tic Tac Toe med en mikro trollkarl robot controller, 4 servon och byggstenar / material för att förstora. Ledningarna är superenkel, Anslut bara 4 servon och batteriet i Micr...

Upcycled Tic-Tac-Toe

Denna månad jag tog den "CENT-SATORISKT bärgning" utmaning. I utmaningen jag är uppgift med omvandla en vanlig post hittades på min lokala Habitat för mänskligheten återställa center till något "cent-satoriskt." Och jag kunde inte spen...