Tillbaka till framtiden: Flux kondensatorÄnda sedan jag först såg tillbaka till framtiden, blev jag förvånad över de prylar som användes. En som alltid slog mig lika fascinerande var Doc Browns uppfinning av Flux kondensatorn. Jag ville alltid bygga en replika av flux kondensatorn och detta tillbaka till the Future Contest var en perfekt anledning att göra så.

Mitt mål var att skapa en replik så realistiskt som möjligt samtidigt hålla kostnaden relativt låg och för att bygga att ha vissa funktioner också. För det kostnaden valde jag att göra mitt eget fall med plexiglas. Beviljade det kommer inte göra för en perfekt replika men det kommer att vara nära. Vad beträffar funktionaliteten lagt jag LED till att bygga därav den kan fungera som en perfekt nattlampa.

Så låt oss komma igång, skall vi.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tillbaka till framtiden 's Nano Flux kondensator

Idag är det 21 okt 2015!För få som inte vet redan, det är Martin Mc Fly upphörde att framtiden från 1985.Jag slår vad hypen gör mycket folk funderar på bygga en DeLorean modell...Detta är ett sätt att berika din tillbaka till framtiden 1/24 DeLorean...

Flux kondensator - tillbaka till framtiden

Sedan lanseringen av filmen tillbaka på 80-talet har jag varit besatt av filmen tillbaka till framtiden tittar på trilogin upprepade gånger. Jag såg den på bio och om igen, jag var mycket lycklig att min farbror var biografmaskinist så jag bara kunde...

Tillbaka till framtiden tid reser Scion TC

för halloween min son ville göra en tillbaka till framtiden (BTTF) tema i år. Han ville att jag skulle få en riktig BTTF DMC reproduktion för $60.000 på ebay. Efter att jag fick från golvet från att passera kom vi upp med ett sätt mer prisvärt sätt a...

Tillbaka till framtiden "Plutonium Fuel Cell"

hur man bygger Plutonium bränslecellen används av Doc Brown i filmen "Tillbaka till framtiden".Min son hittade en försäljning uppvisning av den ursprungliga prop på Internet. Bränslecellen såldes tyvärr så att vi beslutat att bygga vår egen repl...

Tillbaka till framtiden transpondern

detta är (insidan) pocket armband "Marty" Michael J. Fox vapes i tillbaka till framtiden: Hoverboard Scene. (Titta på hans ficka "shift".)Steg 1: Ladda tillbaka till framtiden transpondern på natten En makroskopisk elektrostatiska hexa...

Tillbaka till framtiden Hover styrelse

MARTY! Vi fick gå tillbaka, till framtiden!C'mon, du vet att du vill ha detta prop, så låt oss bygga den.Steg 1: material1. gun/limstift - hade redan2. sax - hade redan3. ljus grön konstruktion papper 2 ark (1 extra) - $0.50 Arnqvist Moore4. 3 ark 1/...

5min Doc Browns nyanser från tillbaka till framtiden II

I morgon är dagen Doc och Marty ankommer från 1985 till 2015's Hill Valley. Framtiden är nu, och du måste vara fancy för det!Du är fortfarande i tid. I 5 minuter, med saker du har säker runt hemma, kan du göra dessa solglasögon. Observera de är bara...

Awesome tillbaka till framtiden kostym (Doc Brown och Delorean)

Vi samlar in filmer och film minnessaker, särskilt 80filmer. Vår 6-åriga dotter älskar de flesta av dem också. Hennes favorit karaktär i tillbaka till framtiden filmer är Doc Brown. Vi beslutade att detta skulle vara året för att göra en hyllning til...

Tillbaka till framtiden del II: Auto-justering jacka

Dagen har kommit, året är här och framtiden är nu. I tillbaka till framtiden del II, Marty och Doc resa till den närmaste framtiden, vilket datum de anländer på? 21 oktober 2015.Min kärlek för dynamisk wearables och filmen tillbaka till framtiden del...

Tillbaka till framtiden: Doc Browns tankeläsning hjälm

Jag älskar tillbaka till framtiden-serien. Det var definitivt en stapelvara växer upp, och för Halloween jag ville ha en kostym som grundar sig på denna.Nu, jag är ingen Marty McFly, jag är definitivt mer Doc Brown typ. Jag ser inte något liknande ho...

DIY tillbaka till framtiden duken ut med kritor!

Tillbaka till framtiden, en awesome sci-fi komedin trilogi. Många såg den och blev snart sina fans, och jag var en av dem! Dessa fans vill säkert sina plagg och godsaker också, men dessa är inte tillgängliga överallt! Så då var vi får dem? Varför int...

Sport almanacka - tillbaka till framtiden

Idag kommer jag visa hur man gör en sport almanacka från tillbaka till framtiden. Det finns ingen sport statistik. Det är bara för visning.Steg 1: Välj en gammal bokFör sidor i almanackan, välja en bok som du inte vill ha längre. Det måste vara appro...

Pepsi perfekt flaska – tillbaka till framtiden 2

The Pepsi perfekta flaskan i tillbaka till framtiden 2 är en av de mest ikoniska rekvisita någonsin och de officiella Pepsi perfekta flaskorna kan vara hundratals dollar online och är inte film korrekt. Jag ska Visa du har du kan göra din egen som är...

Tillbaka till framtiden Hoverboard replika

HejHär bygger du en tillbaka till framtiden Hoverboard. Jag hoppas att ni gillar detta instructable. Om du gör, lämna gärna en kommentar. Även om du är intresserad av mer rekvisita av denna kvalitet som och prenumerera på min youtube-kanal. Att göra...

Hur man gör en Flux kondensator från tillbaka till framtiden.

Efter att titta på baksidan att de framtida filmerna igen, tänkte jag för mig själv "jag kunde göra en flux kondensator, det skulle gå fint med min hover styrelse"Detta instructable är hur jag gjorde min Flux kondensator från grunden. Det finns...

Tillbaka till framtiden: Vintage Skateboard restaurering

I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag vände en gamla och trasiga Nash skateboard i en tur passar för Marty McFly.Steg 1: Kontrollera skador och demontera Till att börja projektet inspekterade jag först skadorna skateboard. Styrelsen hade s...

Tillbaka till framtiden hoverboard tofflorna

Hej,Jag tänkte göra något med anknytning till tillbaka till den framtida tävlingen.Jag beslöt att göra en hoverboard men det fanns redan många av dem. såJag tänkte på att göra hover tofflor. Hoppas du gillar att göra det.Steg 1: Saker du behöver Att...

Hur man bygger skala Hoverboards från tillbaka till framtiden.

jag har alltid älskat tillbaka till den framtida och så fort jag såg hoverboard jag ville alla styrelser. Jag nyligen åter såg filmerna och sedan tänkte jag ville göra vissa styrelser men 5 av full storlek styrelser skulle ha tagit upp en masse utrym...

Enkla tillbaka till framtiden Hover styrelse - verklig storlek replika 1:1

Med tillbaka till den kommande dagen närmar sig snabbt trodde jag det skulle vara ett skratt att skapa en billig och enkel hover styrelse propMycket enkel och mycket billigt, jag knackade det upp för en vän i en halvtimmeSå njut...Steg 1: Du behöver....