Tillgång dolda program, C: Drive, -minnen och MP3-spelare i skolanhär är hur du kommer åt enheter i skolan som blockeras av din system admin. Även Windows XP kommer förinstallerad med apps som movie maker, men de är oftast inte tillgängliga i skolan (tills nu).
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hörlurar och MP3-spelare hållare för uppvisar god konst

Vid beslut att göra en sund konstprojekt som del av min hemvist på piren 9, jag var tvungen att räkna ut hur jag skulle visa den på bryggan när det var gjort. Att inte nämna, kändes det ganska så att jag bör ni vet faktiskt något fysiskt.Detta instru...

Komplett hjälm Stereo (hörlurar och MP3-spelare)

jag älskar musik och jag älskar min motorcykel. När du kombinerar de två du får ren awesomeness. Att kunna lyssna på musik på min cykel är väsentliga för långa eller korta turer. Användarvänlighet och tillgänglighet är ett annat krav. Efter med kabla...

Solar Driv Mp3 spelare-strålkastare Combo för cyklar

Det finns redan flera liknande produkter på marknaden som kombinerar en mp3-spelare och en strålkastare, nästan alla är gjorda i Kina, de är oftast bra men väldigt dyrt. En modell säljs för 95€ uros här.Å andra sidan, finns det många strålkastare, ha...

Minnen och SNES USB controller

detta instructable kommer detalj hur jag gick om hur du ändrar en SNES styrenhet till en USB-styrenhet med inbyggd blixt driva. Detta är inte en mycket fantasi metod, bara dra ihop kala hårdvara bitar för att få jobbet gjort.Full kredit för den allmä...

Bärbara drivs bakbord och LED testare

en billig, snabb och enkel, portabel drivs bakbord och LED testare. Du kan enkelt testa din LED innan du använder dem i dina projekt så att de fungerar först. Återstående öppna hål i protoboard möjliggör snabb användning av en skärbräda.Steg 1: mater...

Driva upp och klappa träning

För en push up och klappa komma in en traditionell push upp position på din yogamatta; med tår på marken. knän och armbågar låst. Nu tryck ner och driva upp och klappa och tryck sedan ned igen....

TV KONTROLLERBAR fjärrdatorn MP3 spelare använder ARDUINO och bearbetning

Hej var och en. här visar jag min projekt TV kontrollerbar fjärrdatorn MP3 spelare med bearbetning programvara och arduino ombord. Denna projektidé är baserad på att kontrollera datorn med TV-fjärrkontrollen. I detta projekt skapade jag egna MP3-spel...

BoomBox - billig och lätt att bygga för iPhone och MP3

detta Instructable kommer att lära dig hur man skapar en bra ljud BoomBox som kan drivas med de flesta någon mp3-spelare eller bärbara dator.Mindre än $60,00 tillbringade jag på detta projekt eftersom jag redan hade några av delarna i min studio.Dett...

Poptart fall för telefon, MP3-spelare och andra handhållna enheter!

jag har gjort dessa små Poptart och andra kände fall för människor för ett bra tag nu och jag tänkte att det är dags jag delade en "hur man" med alla. Du kan göra dessa för att passa alla handhållen enhet som du vill ge lite extra stoppning och...

Min Cardboad Stereo högtalare för MP3-spelare och min mobil

detta mitt projekt om att göra stereohögtalare från cardboad rutan. Det kan vara ansluten till min billiga mp3-spelare eller min mobiltelefon för att spela lite musik mp3-fil. Kraften från två lm386 drivs av 9 volts adapter ingår i kartong (inte på b...

Fickformat Stereo med inbyggd MP3 spelare och Power Supply

jag försöker alltid att göra en bättre, mindre mini stereo som passar i din ficka, men sätter också ut minst en halv anständig nivå av ljud. Detta är min senaste skapelse...Det är en liten burk som har inte bara en inbyggd förstärkare och högtalare,...

Hur man gör en varje dag (cykel) bärare snabbt, Billigt och enkelt för din gps, smartphone, mp3-spelare, powerpack eller andra saker...

Cykla är hälsosamt och roligt.Ibland, men jag önskar jag hade mer utrymme på min styret att fästa min varje dag behöver.Efter några experimentera hittade jag ett enkelt sätt att skapa extra mount möjligheter.Steg 1: Vad du behöver... ett stycke stark...

Hallick din gamla Smartphone och göra en Steampunk MP3 spelare med pekskärm

Hej duVad kan du göra med din gamla Smartphone? Sälja den, slänga, lägga den i mikron?? * gg *Nej, vi gör en Steampunk MP3 spelare med pekskärm ;)Steg 1: Låt oss börjaVi behöver en massa saker av mässing, vissa elektronik och Fantasy.1 Smartphone Xpe...

Konvertera min Mp3-spelare direkt USB-port och utbytbara batteri

om detta instructable jag visar dig hur jag konvertera min jag-pod shuffle att ha en direkt USB-port (med mp3-spelaren till datorn utan att använda en adapter) och ersätta den inbyggda i batteri av en rörlig telefonerna ackumulatorn och mobiltelefon...

TV och DVD-spelare kamouflage

jag nyligen gick med modern tid och gjorde något jag har anspråk jag skulle komma runt i ungefär tre år: Jag köpte en TV och DVD spelare. Jag är nöjd med mina inköp, men de ser sin plats med allt annat, och det innebar att jag var tvungen att ta ner...

Rådjur avskräckande / repeller för din trädgård med en sol drivs mp3-spelare att spela en person talar

Jag minns som barn att se en radio under en hink i min mor-och farföräldrar trädgård. Detta var deras beprövad metod för att avskräcka rådjur... och det fungerade! Jag har använt denna metod själv och jag har haft några folk frågar mig var fick jag m...

Själv gjorde universal montera lämplig till: mobiltelefon, smartphone, iPhone, iPod, iPad, GPS PDA, mp3-spelare och liknande.

Florero PhoneHook (Florero.ph) är en universell montering på elektronisk utrustning avsedd för personligt bruk (t.ex. Cell phones, smartphones, iPhone, iPod, satellit navigation, ljud och video spelare, GPS antenner, bärbara datorer, etc..).Florero.p...

Ansluta en Ipod eller annan Mp3 spelare till normala hushåll högtalare utan dyra och skrymmande förstärkare!

Göra du har massor av extra stereohögtalare, som antingen följde med billiga stereoanläggningar som bröt eller du bara dem utan någon uppenbar anledning? I detta Instructable kommer jag visa dig hur du kan ansluta dem till alla Mp3-spelare eller någo...

Konstruera och bygga en MP3 spelare fallet med spelkort

eftersom min MP3-spelare visade sig inte för att vara en populär en, få företag gjorde fall för det och inte njuta av mina val, jag bestämde mig att göra min egen. Efter några dåliga idéer, goda idéer, massor av misslyckades och halvfärdiga fall jag...