Tim Burton Nine Costume HeadThis costume was inspired by Tim Burton's Film "Nine". Det fanns en massa workarounds att göra denna dräkt, så mätningar bör användas som en guide. Också, det gjordes baserad på mina kroppsmått. Förhoppningsvis detta ger dig en uppfattning om vad processen gick jag igenom att skapa din kostym och du kan ändra den för att passa dina behov.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Cheshire Cat kostym - Tim Burton stil

Hi!Detta är min första Instructable, så någon nyttig feedback är bra.För 2011 bestämde jag att jag skulle göra en Cheshire Cat kostym för en konvention, som andra ledamöter i min grupp gjorde Tim Burtons Alice i Underlandet. Jag beslutat att göra Che...

Tim Burton Alice i Underlandet blå tekanna klänning.

jag är väldigt passionerad om återvinning eller åter purposing objekt. Från ögonblicket jag såg denna återstod, jag visste att jag hade den perfekta idén för den.När jag gjorde denna kostym, visste jag att min lilla flicka skulle älska den. Att ha gj...

Lilla um från Umbridge Tim Burton Alice i Underlandet.

Blev jag ombedd att återskapa denna klänning till en liten Alice i Underlandet fan. Det tog så många gårdar av tyg jag blev ganska förvånad. Jag handmålade varenda bit av band vita daisy mönster. Jag appliqued över 20 svarta små hjärtan. Jag använder...

Tim Burton "Corpse Bride" kostymer

jag in Epic klädedräkt strid med mina handgjorda Corpse Bride kostymer. Jag hoppas du njuter! Också, om du är intresserad av att se fler kostym bilder, kan du besöka mig påSteg 1: Liv cast jag gjorde en lifecast av mig själv och flickvän med kalciuma...

Peashooter costume head

MY Grandson Justin wanted to be a Peashooter for Halloween. Detta är vad jag kunde komma med för honom. Ledsen för desorienterad bilder. Oavsett hur jag har försökt jag kan inte få dem att ladda upp i rätt vy.Steg 1: 1-childs MegaFon eller du kan ock...

Burtons Mad Hatter Hat

här är instruktioner för att göra Mad Hatter hatten från den nya Tim Burton's Alice in WonderlandSteg 1: Kartong Kartong storlek kommer att mätning av ditt huvud, kom ihåg att lägga till hälften till en extra tum i storlek så att det kan passa över p...

Oogie Boogie Costume (Glows)

You're jokin'! Du jokin'! Jag kan inte tro mah EYEZ!" Jag gjorde min man in Oogie Boogie som en sista minuten kostym för LACMA Tim Burton/Dead Man's Ball, som vi hamnade saknas och jag grät. (Vi var både i klädedräkt, förlorade i centrala LA som part...

Enkel, modulär, Pine våningssängar

jag har byggt projekt från Instructables i år men har aldrig riktigt haft tid att lägga upp någon av mina egna projekt. Jag har grunda mig själv med lite extra tid på senare tid ändå och det var dags att börja ge tillbaka till gemenskapen. Så, för mi...

Noll Origami

jag fortsatte mitt experiment för Sun Dragon Inti som begärts av hellbringer17. Då igen, misslyckades jag. Men när jag experiment på huvudet. Jag var sedan hittade en huvud form som ser bekant med något annat än drakar. Och det är noll!Noll är Jack S...

Edward Scissorhands Makeup Tutorial

Min mikrofon fungerar för närvarande inte just nu :/ hoppas ni fortfarande njuta av ändå! Vilken Tim Burton karaktär skulle du vilja se? Lämna en kommentar ner nedan för att berätta!Var man kan hitta mig: hemsida: http://mytaylormadecreations.com/ Tw...

Beetlejuice betong konst stol

Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice!!!Minns du konkret konst skulpturer gjorda av Catherine O'Hara / Delia Deetz? Kom ihåg, Beetlejuice gjorde dem levande i äktenskap scenen? Jag har alltid älskat Tim Burtons stil och jag beslöt att prova min hand på...

Adam och Barbara Maitland dräkter från BeetleJuice!

För Halloween i år min pojkvän och jag beslöt att gå som Maitlands från skalbagge Juice. Vi är båda stora fans av Halloween och Tim Burton och ville göra en monster mask kostym. Dessa kostymer är mycket lättare än de ser ut och det finns gott om utry...

Är du Madd?

Halloween är en ursäkt att bära allting du inte kan komma undan med varannan dag på året. Efter att titta på Tim Burtons Alice i Underlandet, jag blev förälskad i varje dräkt i filmen, men var illa till på hur man återskapa tecken på en budget... sed...

Beetlejuice Babe - SFX Makeup Tutorial

Vända dig till en Bodacious Beetlejuice med denna Beetlejuice Babe halloween smink tutorial, inspirerad av Tim burtons film Beetlejuice.And inte missa Ellis byxor att beskära top life hack.FÖLJ MED OSS PÅ INSTAGRAM OCH PERISCOPE:www.Instagram.comSteg...

Arkham City påskägg

Jag trodde att en av de bästa delarna av Batman: Arkham staden försökte hitta alla gömda påskägg och hemligheter. Jag har listat många, inte riktigt alla, de påskägg gömda runt det ökända Super fängelset i detta instructable. Många av dessa du kan ha...

Corpse Bride mask bokmärke Polymer lera handledning

Detta är en söt projekt för bokälskare och Tim Burton film fans. Gör fånig ser masken från filmen Corpse Bride och titta på honom krypa på toppen av din bok.Steg 1: material Polymerlera (ugnsbakad modelleran) färger: gul grön, vit, svart, blå, lila,...

Hur man gör en Pepparkaka Tardis (med läkare)

resa genom tid och relativa dimension i rymden ljuvligt!Detta är ett roligt projekt som inte kräver mycket erfarenhet av bakning. Det är lättare än en Tardis tårta, till exempel, och det håller längre. Det kräver en lite bra arbetsutrymme, men inga e...

DIY Vinyl Wall Art

jag bor i en lägenhet och gräva göra storskaliga konst.Lägenheter, dock är oftast en smärta att måla och sedan måla till mörkläggning din awesome färg och en särskilt stor smärta när du flyttar så ofta som jag gör.Jag gillar att ha ljusa, intressanta...

Jul eller Halloween? Man äter kransen.

jag tror många av oss har haft Tim Burtons "The Nightmare Before Christmas". För mig var det en stor överlappning av två dekorativa helgdagar. Jag tror det är så många människor ser det, eftersom det har blivit tradition av Disneyland att anpass...