Tiny TMNT Amigurumi mönsterJag gjorde detta lite mönster för min väns födelsedag. Förlåt de dåliga bilderna, jag bara hade en mobil händig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Onigiri Amigurumi mönster

Onigiri AmigurumiDetta mönster är inspirerad av http://handmadekittyblog.blogspot.com/2010/04/onigiri-couple-amigurumi-crochet.htmlJag hade svårt att förstå hur det byggdes så jag använde grov mätningarna för att göra mina egna mönster och jag också...

Jawa virka Amigurumi mönster

Jag blev besviken inte verkar det vara en gratis Jawa mönster ute i den stora avgrunden av Internet, åtminstone som var lätt att hitta. Så gjorde jag detta. (Ja, faktiskt, nu jag grunda den här, men jag var redan delen av vägen genom mitt egna projek...

Amigurumi Seahorse virka mönster

jag ursprungligen denna sjöhäst eftersom det verkade finnas en brist på amigurumi seahorse mönster på internet... eller åtminstone några mönster som jag gillade. Alla mönster jag tittade på var för semi-realistisk letar sjöhästar, och jag ville ha nå...

Baby Brachiosaurus virka mönster

denna dinosaurie amigurumi är den ursprungliga utformningen av min 13-åriga dotter. Hon har virkning med mig för ungefär två år, och hon älskar att komma med egna idéer. Hon gjorde detta brachiosaurus som en gåva för en liten pojke hon babysits. Jag...

Instructables robot amigurumi

jag älskar designar amigurumi mönster att virka. Jag kom över denna tävling och så fort jag slutade läsa reglerna visste jag ville designa en instructables amigurumi robot mönster att virka upp.Här inte så lilla rackaren, är elva inches från huvud ti...

Boggle Gumdrop Monster

efter att skapa min första amigurumi monster, jag blev besatt av söta, lilla monster och ville göra mer. Jag började doodling (inte så skickligt) i min skissbok döda ting som jag hade runt omkring mig. Jag antar att jag hade ätit gelékarameller efter...

Virka Fat Cat

Jag älskar Amigurumi mönster, och ville göra en "kopia" av min katt, Romeo. Han är inte fett, men detta mönster är så söt jag tyckte det var ett perfekt tillfälle att prova det med hans funktioner.Mönstret skapades av Jennifer Reeve och den finn...

Essi Eskimo Ice Lolly bonden

detta är Essi Eskimo. Han är en Ice Lolly jordbrukare. Han var på väg hem från skörd några av sin gröda när han började känna lite hungrig så han bestämde sig dopp i sin korg och se hur bra årets orange lollies smaka :)ESSIE Eskimo var inspirerad av...

Hur man skriver in Critter tävlingen

Instructables och Lion Brand garn har slagit sig ihop för att ge dig den Critter tävling!Göra någon form av critter: söt eller läskigt, verkliga eller inbillade, liten eller gigantiska, eller något däremellan. Det enda kravet är att din critter använ...

Amigurumi virka mönster två lilla björnen Amanda och Annie

avsluta storlek-Ca 5,5-6 tum lång-Storleken på Amanda och hennes syster kan varierar beroende på storlek av garn och virknålMaterialAtt göra du behöver1. akryl garn i detta mönster, jag normalt används 8 ply2. plast ögon med säkerhet bakningen 7.5mm...

Cutie bär Amigurumi familj mönster

Inledning:Dessa kallas "Cutie bära" Amigurumis och de är en söt liten familj! Min son och min brorsdotter heter dem både "Cutie björnar" och "universum björnar," så du kan välja vad du vill kalla dem. Detta var min första tid...

Gratis amigurumi groda mönster

avsluta storlek-Ca 8 tum.mer i detalj på http://www.jennyandteddy.com/2011/04/free-amigurumi-frog-pattern-mr-frog/Steg 1: huvud Låt oss börja med huvudet färg för att förstoraDu kommer att arbeta från topp till bottenRound1. Göra magiska ringen och 8...

Jolie maneter - amigurumi gratis mönster

Hej!Låt mig presentera för er Jolie maneter ^^Du kan hämta mönstret i PDF på franska eller engelska!Du kan också läsa Jolie maneter berättelse, "Maneter har ett hjärta" på min blogg lifeiscute.com (http://lifeiscute.com/index.php/jolie-jellyfish...

Amigurumi min granne Totoro

min granne Totoro är en 1988 japansk animerad fantasy film skriven och regisserad av Hayao Miyazaki och produceras av Studio Ghibli.Här är de 3 olika Totoros från filmen.Steg 1: Amigurumi grå Totoro Amigurumi Grey TotoroSista mätningen är 10 inches t...

Amigurumi kul!

Jag älskar virkning och jag hittade en ny kärlek till att göra amigurumi! Jag har gjort alligatorer, grisar, elefanter, mat, ett lejon, en bäver och många fler. Här är 4 av mina amigurumi critters. Ett äpple med en vänlig mask, ett lejon och en mamma...

Amigurumi "Lilla Timmy"

min nästan 3 år gamla barnbarn kärlek 's visar "Shaun the Sheep" och dess spin off "Timmy Time". Båda är program från Storbritannien och finns tillgängliga på Netflicks. När han är trött eller inte mår bra, frågar han efter Shaun fåren...

Amigurumi katt

Här är mitt mönster för en amigurumi katt!Anvisningarna för varje runda bör upprepas under hela rundan om inget annat anges, så "2 sc, inc" bör upprepas sex gånger för att avsluta rundan. Siffrorna inom parentes i slutet av rader anger antalet m...

Amigurumi virka Dancing Baby Groot från väktare galaxen

Detta är en amigurumi virkade baby Groot från Marvel filmen väktarna av galaxen. Detta är steg för steg mönster för en riktigt söt fyllda baby Groot.Varning: Detta är ett svårt mönster och kan orsaka förhalning, frustration, sliten garn och andra typ...

Amigurumi Lorax

gjort för en vän som använder ett anpassat mönsteroch eftersom jag tydligen inte sälja det på här, jag kommer att dela en hemlighet... LOL att få "hårig" effekt... helt enkelt borsta din Amigurumi. Det ser bedårande inte det =)...