Titan AS-V.1 Super Sniper Modvarning: denna ändring kommer att förvandla din nytta pistol (Titan AS-V.1) till en kraftfulla nerf pistol som kan vara farliga om de inte noga används.

Okej så detta är min första instructable (att medel ange nybörjare kritik). Detta allt började som en enkel mod att vända min Titan till ett prickskyttegevär men sedan jag måste tänka på hur irriterande det är att pumpa vapnet 15 gånger för ett skott. Iaf en sak ledde till en annan och nu har jag gjort en semi-auto sniper nerf pistol.

Vad du behöver:
-Nerf Titan AS-V.1
-Fat av den främre halvan av Longshot
-Borrmaskin med en bra storlek borr
-Starkt lim
-Phillips skruvmejsel
-Justerbar Regulator
-1/4 till 1/8 gänga adapter
-Stål flätad slang
-CO2 Tank (paintball)

Obs: jag ännu har gjort inte detta till min bössa men jag planerar på att göra det ASAP Vänligen låt mig veta om det finns några problem som jag bör träna innan du gör det. Jag kommer att låta dig veta hur det fungerar när det är gjort.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Oblivitus' DD-27 Pistol v2.1 Super Pistol Mod

K'nex Gun namn: DD-27 v2.1 modBeskrivning: Denna mod lägger sidopaneler, sevärdheter, och utlösa täcker samt förändringar i handtaget, fat, och lite av med hjälp av denna pistol. Detta är en ganska kraftfull och exakt pistol.Influenser: DD-27 pistole...

Sniper Mod

en sniper mod till min ursprungliga pistol.Steg 1: Nya rumpa (Ha) Göra detta.Steg 2: Utöka fat Bara lägga till senaste fatKoppla ihop den med detta stativDin gjort, nu få en cover och agera som om du är en sniperSteg 3: poängTack Beddbug2 för den för...

Super Sniper Knex Target

vill du ha en knex mål som svänger när du slår den? Är du alltför pro av en krypskytt för andra mål? så prova min nya Super Sniper målet! Dess enkla och effektiva!Steg 1: Gör basen För basen behöver du 6 grå stång, 2 röd eller grå kontakterna och 8 l...

Nerf Titan Sniper Mod

Detta visar allt om denna mod som jag gjorde.Jag målade det slaget radioaktivaIntervall: 130-150 fot 30 graders vinkel100-120 fot platt höll @ 3 fot över markenInre mods:persienner-typ AR har tagitförseglade alla luftslangarförseglade press release v...

Burrito mästarens Morretti sniper (Modded)

jag byggt Morretti prickskyttegevär och (som awsome som det är) det hade några nackdelar. Så jag börja arbeta och över tiden jag har skapat en uppgraderad version av sniper för dig att bygga.Mods2,3,4. förmodligen det bästa och mest krävs mod, jag ha...

Enkel hörlur Super Bass Mod

Sup killar! I detta instructables, ska jag visa hur du tar dig standardhörlurar (eller ännu högre ände de) och gör en enkel mod som tar mindre än 30 minuter, men kommer att ge dig en extrem bas BOOOOOOOOOOOOTS!Jag kommer att testa på min par Skullcan...

Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevär

här är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!Fördelar:...

Del Xenon XR-16 prickskyttegevär, del Extrem 40 v1.6 Sniper Mod

jag byggt Darth Gecko Man Extrem 40 v1.6 och gillade hur det byggdes. Så jag beslutade att ombyggd från marken upp och omvandla det till ett prickskyttegevär. Detta är mitt resultat. Jag hoppas du gillar.KROPPEN och lager Extrem 40 v1.6 från Darth Ge...

XM8 Bolt Action Sniper Mod v2

denna pistol är ganska kraftfull med 8 billiga gummiband BE SURE att knyta gummiband TOGHETHER! (om fyra #64: s) Måttlig noggrannhet. Känn dig fri att mod det! Min lillebror var den första röra den... (han ville kredit...)Steg 1: Mech 1.The entire me...

Knex ak47 sniper mods

detta är en instructable jag beslutat att göra vapnet är inte gjort av mig men jag ger kredit till sgt för pistolen jag vill också tacka ds man för scope idén jag hoppas du gillar det gillarSteg 1: stativ eller GEVÄRSSTÖD för detta jag bara enkla lur...

Hur man lägger till Instructables att din X-Acto kniv--Super snabb Mod!

Tja, går min mamma tog mig till butiken Michaels för att få lite lera (Instructables Robot leksak bild kommer snart!), och jag fick också en X-Acto kniv. Jag trodde det var typ av slätten, så här är min snabb sunt förnuft mod för du X-Acto kniv ha li...

Mini potatis kanon med sniper mod

beslutat att göra en mini potatis kanon, men att det var en smärta så jag har beslutat att göra en sniper version av den. Här kommer jag visa dig hur man gör det.(huvudproduktionsmodell design från M82 Barret)saker du behöver:KnivPen [urholkad]hälfte...

K'nex Super Sniper

proffsen:Lightweightfin känslalooks cool aldrig syltNackdelar:litet handtagDu måste ändra utlösaren till den jag gjorde bara fråga om du vill ha bilden eller bara göra din egenoch ledsen för hemsk bildkvalitet jag använde min telefonoch jag måste ge...

K'nex Super Sniper (S.S.)

görs på en särskild begäran.Proffsen.Min mest kraftfulla vapen.Penetration ALOT.Effektiv räckvidd upp till 40 fot. (20 meter)Nackdelar.Långsam ladda tid.Enda skott.Steg 1: kropp Steg 2: Handtag & lager Steg 3: räckvidd Steg 4: Mechanizm Steg 5: * til...

Sharir1701's Super Sniper rifle (triple S rifle)

detta var en fantastisk prickskyttegevär som jag gjorde för 3 månader sedan. Det var ganska enkelt, och det används några nya mönster (beståndet, räckvidd, avtryckaren och bult). Det var ett bra vapen som mig och mina vänner används som en prickskytt...

LED super nintendo mod

Denna handledning vägleder dig om hur man kan byta ut det gamla Matt röd LED från SNES systemet för en ljus mer levande LED av ditt val att bättre njuta av ditt spelsystem.Steg 1: Du behöver en 5mm LED valfri färg Först måste följandevalfri färg 5mm...

Peter Lynn Venom ändringar

Detaljer för "Bobs brud" och bakkant Tuck (TET).Bobs brud är en enda brud som minskar fackling bland annatTET ökar låg slut umph.Steg 1: Förbered brud längd Gift 8: 474 cmGift 10: 530 cmGift 13: 604 cmGift 16: 670 cmGift 19: 745 cmSteg 2: Koppla...

Anpassade miniatyr minimalistisk Picture Frame

du. Du har en bild liggandes. Det är en udda storlek. Det har mycket känslor kopplade till it...it kan vara ett porträtt av en sedan länge försvunnen kärlek... eller en återgivning av någon (eller några... sak) du har bara drömt om.Du skulle lägga fr...

Awesome AK47 Nerf Gun

Hey guys dess mig igen och jag ville visa er mitt senaste projekt av nerf snabba strike cs 18 så här din goSteg 1: material Ok så för färg jag använde en citadel cammo grön och vissa krylon fusion för plast och färgen som var platt svartJag använde ä...