Top hat från gamla böckerdet misslyckas aldrig.
De barnen bara hade att läsa dessa böcker över sommaren.
Och de bara hade att läsa sina egna kopior - inte de som du fick från biblioteket *, Mo-omm! Du är så töntigt!
Och nu när skolan i början av igen... dina barn hellre skulle sitta två timmar i en spike-fodrade kista än titta på dessa böcker igen.

Så vad att göra med alla dessa böcker? Full av... papper?

Sa någon... "Papper Steampunk Top Hat?"

Jag tänkte så.

*Obs: böcker används i detta hantverk, i själva verket, biblioteksböcker som togs bort från marknaden på grund av skada. Jag alltid uppmuntra er att före älskar böcker används för projekt hantverk.

Material som används:
1 bok (jag använde Harry Potter och Halvblodsprinsen av JK Rowling & dekorationer kom från Uppfinningen av Hugo Cabret av Brian Selznik)
små fartyg blade
scrapbooking limma (eftersom det hade en händig dubbel applikator, men förmodligen kunde ha använt hantverk lim)
Gem
blyertspenna med radergummi
KLADDPAPPER
Bets (svart te och några spray grejer från hantverk butik)

För valfria dekorationer:
crepe papper serpentiner
2 metall papper fästanordningar, aka "brads"
20-gage blommig tråd, guld
Wire cutter med rundade rantör slutet (till formen wire)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fiber Optic RGB LED Top Hat

Detta är en remix av Instructable "min hatt, den är full av stjärnor!" av ChrisKnight.Finna den på:Sedan jag först såg detta har det varit något jag har velat ha. Slutligen är dags.Med en Pixel Controller Ion, 14 x 5 mm RGB lysdioder med WS2801...

Mini Top Hat

baserat på instruktionerna och http://overthecrescentmoon.blogspot.com/2011/08/mini-top-hat-tutorial.html. För en kommande outfit att bära till Anime Central 2012 i Chicago. Kartong och maskeringstejp inne, filt sydd utanför (så det kan vara re-used/...

DIY Slash Top hat gjort från glass skopa

gör den coolaste prop för din halloween-kostym och rock som slash av gnr.this är mycket lätt att göra allt du behöver är en glass skopa några färg och kartongSteg 1: glass skopa Tom din favorit smak glass bucket.and ta bort handle.keep locket orsaka...

Hur göra en Steampunk Top Hat

Min Steampunk Top Hat. Det ändrat några från den ursprungliga designen, men kommer att göra en stor topper för kostym jag gör. Jag gjorde det så att top hat själv var oskadade eftersom det var en gåva och trevligare än en jag vill skada. Om du gillar...

Alla hjärtans bok buntar - Återanvänd gamla böcker

Funderar på att lägga till lite kärlek i ditt hem för alla hjärtans dag? Mary från Föräldralösa barn med MakeUp visar hur man gör dessa bedårande vintage-inspirerade bok buntar med Vintage Cupcake och vanilj Frosting som är perfekta för säsongen! All...

PC fall ut gamla böcker

nyligen jag befann mig i besittning av en dator, men inte har en pc fall för det och eftersom jag var mycket låg på sidan budget och saknar verktyg för bearbetning av en trä en jag såg runt huset och hittade en massa gamla hård täcker böcker. så dett...

Hur man gör en kartong Top-Hat!

i detta Instructable jag lär dig hur man gör en snygg Top-hat ur kartong och tejp! (Och några andra lätt att få objekt.)Material som används:-Kartong-TapeSax /-brytkniv-Måla-Penna/penna-KompassSteg 1: Gör brädden för hatten! På en tjock bit kartong m...

Nya bärbara datorer från gamla anteckningsböcker Spiral

Hej :DJag letade efter sätt att åter använda min gamla anteckningsböcker spiral med en massa sidor fortfarande oanvända men kunde inte nå min 100 blad mark (jag älskar bärbara datorer att nå 100 blad. Det bara känns... speciella XD de flesta bärbara...

Party top-hat av spelkort

jag alltid tyckt om spelkort är ett bra material för DIY projekt och en av de saker jag bilden i min var tvungen att titta mycket naturligt om gjord av spelkort är en top-hat för parterna.Jag var tvungen att titta in i Wikipedia att få riktiga namn f...

Återvinn gamla böcker till klistermärken

I detta Instructable ska jag visa dig hur du använder gamla böcker för att göra klistermärken. Dessa klistermärken är som gammaldags stämplar - du måste slicka dem (eller blöt dem med en svamp) för att göra dem stickable.Jag kom upp med denna idé när...

Top hat och lolita kronor

The Top Hat är från en anime karaktär kallas Masakaki från C:Controloch den kronor är inlägg att vara bas av lolita typer....

Hur man gör upcycled konst med gamla böcker

Här är ett roligt projekt att ge ett nytt liv till en gammal bok! Perfekt för regniga dagar, pyssel med barn och människor som tror att de inte har en konstnärlig ben i kroppen. Detta instructable ingår gör en fotokopia överföring, droppande flytande...

Gamla böcker till nya träd

göra en helt ny träd av papperDetta instructable är avsedd att hjälpa dig att omvandla gamla böcker till nya träd.Material:1) bok2) tejp3) kort4) händernaSteg 1: Steg 1 till lycka Nu började vi fåFå din bok och starta vikning.Vik varje sida mot mitte...

Läder SteamPunk Top Hat

hälsningar Karl airshipen resenär! som din kapten kräver jag korrekt klädsel av min besättning medan ombord på mitt fartyg. Det kan bli minusgrader i dessa höjder så du kommer att behöva en hatt, men inte bara en hatt. Detta skepp är välkända i hela...

Duct Tape Top Hat

har du någonsin sett en mer perfekt fusion av klass, stil och redneck uppfinningsrikedom? Noga följa och du, kan ha din egen bärbara silver topper sitter ihop från en av de mest mångsidiga av material.Steg 1: Material och verktygMaterial:SilvertejpVe...

DIY liten Top Hat

detta är mitt första försök på att göra en instructable. Njut! :)Känna sig uttråkad på jobbet en dag, märkte jag presentbutiken säljer dessa små hattar. De ser ganska enkelt att göra utan pricy kostnaden för att köpa en. Använda material som finns ru...

Gör en lätt top hat

dag ska jag visa dig hur man gör en mini cylinderhatt{liten skum behållare (som från KFC eller ett stort skum kopp bara klippa det{cheapo Trosa hackor{limpistol{ribbion{Hårband{sax{2 gamla CD-skivor{ponny pärlorSteg 1: Steg 2: först klippa benen till...

How to Make a Top Hat (on the cheap)

There's something I've always wanted to try. Men det var inte dags ännu, situationen var fel, något antal faktorer. Men idag är min tjugonde födelsedag, och ibland födelsedagar trycka dig att prova saker du inte gjort innan. Och så jag gick för it-do...

En Super Fancy Top Hat

Så vill du bli finare? Du vill att signaturen för att vara fancy, en cylinderhatt.I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en cylinderhatt av material kan du hitta runt ditt hus hålla. några av de material som behövs är saker som kan bytas m...