Topphemligt: styra en dold USB-port med en magnet!Här är ett bra 30 minuters projekt för dig nördar som i hemlighet visar sig vara blivande spioner eller förmodligen redan är en.

Använd den här enheten i stället för den lame gamla "osynliga mapp" trick som människor lätt kan hitta. Används för att dölja och lagra dina planer på... Hela världen angrepp av en ny typ av virus med din, Information av bakterier du odlade, mycket viktiga dokument och ja... Dessa typer av saker.

Detta projekt inspirerat mig när jag stötte på detta Instructable, Hey tack stonehenge360 för att visa oss som fan lömska USB-port, du fick mig verkligen tänkande människa!

Så ja. Eftersom spioner är kända för att vara riktigt smart, skulle inte det låter bättre om du visste hur detta projekt arbetat? Nåväl, dess din lyckliga dag. Här är lite information!

Reedbrytare finns i princip två stift ansluten riktigt nära varandra, dessa kontakter är inte din vanliga koppar kontakter dock, dessa som är magnetisk! Det är därför vi använder magneter för att styra dem.

När en magnet hovras över växeln, terminalerna få lockas till varandra således stänga banan. här är mer information om vassen om jag fick du hooked... eller inte.

Slutligen, jag behöver dig att komma ihåg Stifttilldelningar på en kvinnlig USB-port, se bild 5. inte gör fel, det kanske KORRUPT lagringsenheter, studera, förstå och komma ihåg det!

Till min kollega nördar, rösta för mitt projekt, jag garanterar att serva dig med fler nya och fräscha idéer!

Uppdatering: Efter jag är klar med mitt skolarbete, jag lovar att visa er en uppdaterad version av denna dolda port.

Det är design genomgår fortfarande så håll ögonen öppna!

Bottom line, föreslår jag att ni läser kommentarerna nedan för att se vad jag menade med en vass växel istället för att använda alla 4. Jag lärde mig en handfull andra saker också som: det finns faktiskt en kvinnlig port inuti processorn (ännu bekräftat) och att veta att använda 1 reed switch ansluten till vcc eller marken till USB-porten skulle fungera lika bra. Det är därför jag älskar höra från er! Håll det kommer och jag lovar att göra så också, håll ögonen öppna! :)

Rulla nedåt om du väljer att acceptera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertera min Mp3-spelare direkt USB-port och utbytbara batteri

om detta instructable jag visar dig hur jag konvertera min jag-pod shuffle att ha en direkt USB-port (med mp3-spelaren till datorn utan att använda en adapter) och ersätta den inbyggda i batteri av en rörlig telefonerna ackumulatorn och mobiltelefon...

Mus med USB-port (valfri intern enhet)

detta projekt för mig är mer användbar än det först verkar, jag använder denna mus all tiden och alla var det ganska krångliga att göra det var mödan värt.Nu varför skulle jag vilja en mus med en USB port hängande ut på sidan? Den främsta anledningen...

Dolda trådlös tangentbord/mus USB-dongle & frigöra en USB-port

detta är min allra första instruktions så om jag missat något eller är det svårt att förstå kontakta mig :)Logitech gör stora trådlösa tangentbord men mottagare dongel är inte stark nog att arbeta från en bakre USB-port för mig så jag var tvungen att...

Miniatyr USB powered marmor maskin med USB port

The USB Miniature marmor maskin var inspirerad av denna maskin jag hittade här. Jag trodde det skulle vara häftigt att ha en miniatyr för mitt skrivbord, så jag satte om att bygga den.Jag hade inte någon särskild design i åtanke, så jag konstruerade...

Hur ladda upp skisser till en Arduino med en trasig USB-Port / Chip

Välkommen till min allra första instructable :)För en tid sedan hade jag en sensor kopplad till min Arduino Nano men sensorn fungerade inte, så jag bestämde mig att få min multimeter kontrollera anslutningarna. Jag satte ena änden på 5V stiftet på se...

Styra en Lionel tåg med en Raspberry Pi

Vad händer när du tar en gammal Lionel modell tåg systemet och lägga lite webb-kontroll? Detta projekt styr en Lionel modell tåg set med Raspberry Pi.I detta projekt går vi steg för steg igenom de delar, hårdvara och programvara för att styra en Lion...

Hur man använder en Phantom USB Port #1

om det finns stift på moderkortet stödja USB-anslutningar, du brukar få en kabel (eller liknande) att föra dessa portar ut framsidan eller baksidan av fallet.MEN vad ska man göra med Port 5 på ett USB-kort? Det finns ingen USB "A" hane till back...

Dolda USB-enhet

många av oss inför problemet med sekretess för data. Deras är ett billigt, fantastiska och intressant sätt att dölja en lagringsenhet och styra det med hjälp av magnetism. Ingen kommer någonsin kunna tänka på att aktivera denna enhet... Så Läs denna...

Lägga till en USB-port i din klockradio

och jag fick denna idé ganska mycket av ingenting. Jag använda ibland min telefon på min säng, och sladden är en smula för kort, eller snarare kontakten är för långt bort. Man skulle kunna hävda "Få en längre sladd" men var är roligt i det! Så j...

Lägga till strömförsörjd USB-port i din bil

Detta kommer att visa dig hur du lägger till powered USB-portar på din bil (yaris i detta fall) och tråd en av dem att driva en telefon från dash att använda den som en GPS i vindrutan.Jag gör detta i en yaris, men det gäller för någon bil.Jag vill u...

Hur man spelar Wii backuper från ett USB-minne med ingen modchip.

Trött på dåliga DVD brännskador? Wii laser dö ut på dig? Vill rippa Wii-spel direkt från din Wii dvd till din hårddisk? Detta instructable är perfekt för dig! Med detta instructable, kommer du att kunna spela alla dina favorit Wii spel på din Wii frå...

NI Maschine - reparation PCB spår efter dodgey USB port ersätter

om under byte av USB port du råkar skada eller skal upp en eller flera av spåren, dessa lätt kan fastställas med rätt verktyg och några försiktiga praktiskt arbete! Jag skulle starkt rekommendera att du har alla de nedan lista över utrustning som jag...

NI Maschine fixa USB port fråga

inte slutföra denna process om din Maschine är fortfarande under garanti!Jag tror NI Maschine har 2 års garanti och skumma USB port frågan är ett känt problem fel av NI som jag tror de kommer att ersätta på begäran (eventuellt även utanför garantitid...

Hur man vaknar PC via USB-port - hacka

Beslutet om huruvida eller inte att lämna USB-portens strömkrets aktiverad när systemet är i ("Sova" / "Suspend to RAM") är vänster upp till moderkortet BIOS/firmware.Det kan även ha en BIOS-alternativ kan du konfigurera för detta ända...

Hur att reparera en Amazon Kindle Fire USB-port

Elden ANTÄNDAS är ett bra sätt att pränta dig själv i en bra bok eller njuta av en trevlig omgång godis krossa utan behov av en stor bok eller en tung dator. Dock med alla elektroniska apparater, kan de bryta ner. När det gäller den Kindle Fire, USB-...

Världens första 9v batteri som kan laddas från en USB-Port

9v batterier används ofta i elektronik, exempel: programmerbara kretsar, robotar och etc... Men de har ett mycket stort problem, deras kapacitet är låg och laddningsbara 9v batterier behov åtminstone 9.5v ladda dem upp. Jag tänkte mycket tid om detta...

SolarBook: Telefon laddare, ficklampa, lysande ljus och USB-port

Detta är lite av en ovanlig bygga, eftersom det är svårt att definiera ett objekt. Det använder en soldriven batteri för att driva en telefonladdare, två lysdioder och en USB-port. Men det är mycket användbart och är inrymt i en bok, ser ganska cool...

NES flash-enheten och USB-port

The NES konsoler och spel patroner har använts för många saker, men jag ville göra något löjligt system som utnyttjas agerande slide-in systemet. Vad är det mest meningsfullt var naturligtvis att sätta en flash-enhet för 8 gig i patronen och göra NES...

Hur du sätter en USB-kamera med Raspberry Pi till en Onvif IP-kamera?

IntroduktionVid detta instructable, vi kommer att göra en ny intressant kamera lösning, som aldrig har sett förut! Jag skulle vilja visa dig hur kan du göra anslutning din USB-kamera och Raspberry Pi med kameran SDK. Målet är att förvandla din webbka...