Touchscreen EEE för < $50! utan lödning!vill ha en pekskärm, bluetooth, andra random saker i din eeepc men vet inte hur att löda och fick en budget att hålla sig till???

Ill Visa dig hur :)

kostnad: ~ $46.24 (du kanske har några av delarna på hand)
svårighet: (inte att dåliga)
tid: ~ 2hrs - 5hrs (beroende på din skicklighet, och huruvida du redan har windows installerat)

resultat: super mega freaking awesome :D

nu för ansvarsfriskrivningen!
vara säkert om du inte bära godkända personlig skyddsutrustning (inklusive skyddsglasögon) när du gör detta är du en idiot av kärlek till apelsinjuice. Jag är inte ansvarig för allt du gör om du tända eld på dig själv medan slipning metallen (ja jag har gjort detta) eller din pc, laptop, hus, katt, flickvän exploderar till följd av att göra eller med hjälp av detta. Om du är dum och döda dig själv eller någon annan vill jag inte höra om det.
Det kommer att ogiltigförklara garantin :)

Oh och stavning och grammatik? im dyslektiker, ingen tvingar dig att läsa detta och kom ihåg att vi har en "vara trevligt" kommentar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

4 sätt att ansluta en tråd utan lödning

i detta Instructable jag lär dig fyra sätt att ansluta en tråd utan lödning. Lödning kan vara knepigt och det värmer upp rummet, så varför inte bara Skippa det helt om du kan? En annan irriterande sak om lödning är att det tar ett tag att värma upp,...

Hur man fixar ett kopparrör... UTAN lödning

Här är berättelsen:I söndags fick jag en frenetisk text från min fru..... .vatten läckte kök i taket!!!Vad skulle du göra i denna situation?Om du inte har ett omedelbart svar du tur.Idag ser du hur man fixar ett kopparrör i mindre än 20 minuter.Allva...

Att göra en solpanel utan lödning

Att göra solpanel (2Volts) utan lödning men Konduktiv tejp och påtagliga solcell.Put solar battery cell #1 vänd nedåt på solpanelen i sin ståndpunkt och sätta ena sidan av Konduktiv tejp på en positiv terminal och den andra sidan av bandet på cellen...

Joule tjuven utan lödning

detta är min version av den berömda joule tjuven. Det finns en hel del dessa saker ute så jag gjorde en hel del forskning och gjort det så enkelt som jag kan utan lödning eller komplicerad matematik. Jag skördade dessa delar från en äldre dell-dator...

Ett enkelt sätt att göra elektronik lättanvänd utan lödning

detta är en enkel video tutorial om hur man gör elektronik lättanvänd utan lödning.materialtejpfolie aluminiumkartongSteg 1: Allt du behöver göra är skära några bitar folie lämnar två separerade. Följ den video tutorial för bättre instruktioner. Vänl...

Testa Pi noll utan lödning Header

Detta instructables hur ska testa Raspberry Pi noll GPIO utan lödning pin huvudet.Steg 1: Varför?Raspberry Pi noll är mycket tunn, bara ca 5mm tjock. Det kan passa för många små projekt med en tunn låda. t.ex. vill jag bygga en Pi noll version av söt...

Att lägga till Bluetooth till Bose QC 15 utan lödning

Jag ville lägga till Bluetooth i mina hörlurar nyligen. Från början tog jag till googles att hitta en officiell adapter, tänkte det skulle vara en diskret adapter som ansluts i. Det finns inte. Det finns en instructable på eftermontering dessa hörlur...

Hur man gör en LED ljus rep utan lödning

med hjälp av några grundläggande crafting leveranser är det möjligt att göra en LED belysning repet utan att behöva löda. Detta rep använder batteri...Steg 1: Samla dina verktyg och förnödenheter Behöver du följande1: klar eller genomskinlig vinyl tu...

LED-projekt utan lödning!

http://www.youtube.com/watch?v=QlYegfPmqvA Hej,Se min LED projekt som alla kan göra - utan hσrd! Så snabb och problemfri!...

Målat glas halsband-ingen lödning!

Använda silver lera och kopparfolie tejp för att göra denna vackra halsband utan lödning!År sedan, utforskade jag kort målat glas att göra som en hobby. Jag skär färgstarka glas bitar med fräsar, slipa kanterna släta och löda bitar till en färdig gla...

En Xbox Controller LED-färg Mod (ingen LÖDNING)

Ändra färg på den Xbox en handkontrollens Guide-knapp utan lödning.Steg 1: material1.1 samla materialet du behöver-Torx säkerhet T8-Torx T6-Super lim-X-Acto kniv-Tunn färgad plast (jag använde en Walmart spannmål påse)-ControllerSteg 2: Ta isär (ta b...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...

Altoids "Smalls" Shadowbox

här är en enkel skugga ruta som du kan göra från en Altoids Smalls tin. Du kan göra det från en större Altoids burk om du ville, liksom. Stegen skulle i princip vara detsamma.Steg 1: Få burken och ta bort färgen Hitta en burk och några verktyg för at...

5 & 8 siffrigt Arduino Counter

i detta projekt, kan du använda en skärbräda för montering den 8-siffriga sju segment LED display modulen och din Arduino Nano så att du kan ladda upp 5 & 8 siffrig counter kod. Det vill säga två olika program i ett enda projekt utan lödning någon tr...

Littlebits's Anti koncentration maskin

alla behöver lite av tystnad att koncentrera. Denna maskin gör motsatsen: göra mycket om buller när det finns tystnad.Alla kan assamble en av dem lätt och utan elektronik kunskap.Jag får denna moduler på MADE, på makespace i Barcelona. De är väldigt...

Sprida kärlek med robotar

en byggsats för kärlek...Idén om en "kärlek Robot" ursprungligen planterades i mitt huvud av min dotter Moraḯtika arbete "En Robot gjord av kärlek och med kärlek", som visas i den tredje bilden nedan. Så jag började göra små robotar so...

En enkel blinkande X-mas tree

Hej du!Detta är min första instructable och jag hoppas det blir begripligt :DSå idag ska jag visa dig, hur man gör detta enkla blinkande X-mas tree baserat på 555 timer. Det är verkligen enkelt, vilket innebär att det är bra för nybörjare i elektroni...

9V lykta

jag hade två mål med detta, en inte löda och två göra det som inlägg över på gizmodo visar en 9V lykta.Jag hade fått några mail om att göra saker utan lödning, antar jag att några som är skrämmande. Så här jag hoppade över den komplicerade lödning pr...

ATmega168 TQFP32 smd programmerare sköld

Denna sköld som jag har gjort att programmera en ATMEGA168 med ett TQFP32 paket utan lödning.Steg 1: IntroMed denna sköld kan du programmera en atmega168 mikrokontroller (µC) med ett TQPF32 paket utan lödning. Bara lägga chipet på toppen av styrelsen...