Trä Halo Reach replika gevär (icke-bränning Prop)* Disclaimer: För att undvika förvirring, detta är en replika prop för cosplaying och visar bara. Det aktiveras inte någon form av ammunition och kan inte ändras för att göra detta. Jag tolererar inte skapandet av fungerande skjutvapen som det är farligt och i de flesta förlägger en olaglig praxis. När cosplaying med replikvapen på konventioner, inklusive sådana med fiktiva mönster, se till att det ligger inom reglerna för både konventionen och ditt lokala distrikt, och ni har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder för att identifiera den som en replik (t.ex. fluorescerande tejp runt nosen). *

I denna tutorial kommer jag att lista de steg jag tog för att skapa anti-materiel prickskyttegevär som funktioner i Halo Reach. Medan det kommer att kunna brand något, ger en enkel utlösningsmekanism en taktil känsla för realism, bipod och lager kommer att vara justerbar, tidningen kommer att vara flyttbar, och laddningen handtaget kan flyttas fram och tillbaka.

Material:

  • 45 x 145 mm timmer (ca 2,5 m)
  • 20mm trä (ca 70 cm x 10 cm)
  • 10mm trä (ca 2 m x 20 cm)
  • 3mm MDF (ca 50 cm x 10 cm)
  • 25-35mm Diameter aluminiumrör
  • 20mm Diameter aluminium rör
  • 38mm breda skåp gångjärn (9 används)
  • M14 Socket cap bult
  • Trälim

Valfritt tillägg:

Verktyg:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man laddar ner Halo: Reach kartor när du inte har en hårddisk (Xbox360)

många människor (inklusive mig) har haft problem med Halo: Reach och kartor. Jag har 4 GB konsolen, men när jag spelar Halo, det säger jag inte har en hårddisk vilket innebär... Jag kan inte få några kartor från Bungie.net. Det finns en lösning!Steg...

Toy musköt (icke-bränning) för barn

Barn + historia kanal = "pappa! Kan du göra mig en musköt?"Så är detta ett icke-bränning barns leksak som ska användas med mycket fantasi och endast 1 flytta en del (dvs staken).Det är inte en replik av en Flintlås - det finns ingen bränning mek...

Halo reach MA37 assualt gevär

så detta är assualt gevär från halo nå. Som du säkert kan berätta om du har spelat reach proportionerna är lite off, men jag gjorde det bull-pup göra för it.im fortfarande gör några justeringar på den fysiska utseende men interna görs. Jag väntar int...

2015 Knex Halo Reach DMR

Krediter: ingen.Skjuter upp till 20 fot.Borttagbart 5 RND grå kontakten magasin.Sanna utlösaråtgärd.Extremt robust bygga konstruktion.Bekväm.Fungerande tjur valp pistol.L85a2 ACOG syn (något uppdaterad).Realistiska dra tillbaka systemet.Bit konsumera...

Hur man gör en NERF Halo 3 kamp gevär

I fall någon är en NERF och Halo fanatiker (jag), kommer att detta lära dig hur man gör en NERF blaster combo som ser ut som en Halo 3 BR55HB SR Battle Rifle med ingen förändring.Steg 1: Saker du behöver Behöver du en NERF Rayven CS-18(N-Strike or El...

Hur till sänka ditt vapen i halo reach

alla som har halo nå kanske undrat hur man sänka ditt vapen. här är hur.Steg 1: knapparna är... ner på d-pad, händelseknapp, switch granat, tryck ned på utseendetSteg 2: färdig produkt i bilderna nedan visas wepons sänks....

Halo Reach Mark V Armor

This is a brief description on how to make a costume from EVA foam tiles. Mina bilder kommer förhoppningsvis ge bra referens på hur man kan lösa pesky delar eller hur man ska uppnå ett visst utseende. Detta är min kostym skapa förra året från skum. T...

Halo Reach påskägg

Fick vissa Halo nå påsk ägg för alla i veckan....

Halo reach buggar

jag thoght du kanske gillar att nu hur man gör vissa halo nå glapp så jag gick på youtube.com och hittade dessa länkar. http://www.youtube.com/watch?v=x28-0yFoLHM&playnext=1&List=PLD2FF0D50B63FE951 ,http://www.youtube.com/watch?v=Due0QWXkfe0&f...

Halo Reach (noble 3 JUN) "INSPIRED" costume in progress

*NEW UPDATE*Tyvärr, inga nya bilder på mig bär den. De nedan med kostym målade inte slutförs, och jag glömde att lägga till andra informationsdelar för armar, ben etc till skott... Jag behövde bara avsluta det för halloween, och dessa bilder togs bar...

Bo i armor lock för evigt Halo Reach

jag lär dig men detta instructable kan vara suckish eftersom det är min första PS: du måste vara i forge ok här är på riktigt: steg 1. Ange 2 rustning låssteg 2: samla in en och gå in i armor locksteg 3: förvandlas till en forge robot du bör kunna fo...

LEGO halo reach ranger

Steg 1:Steg 2: Steg 3: Steg 4: Steg 5: Steg 6: Steg 7:...

Halo Reach Magnum (ANOTHER UPDATE)

Okej, bestämde Jo jag mig att försöka göra en magnum. Jag gjorde, och jag gillade den och ut kom. Heder åt de som känner att de behöver den. Även om jag byggt detta bara genom att skriva ut en bild och använda den hela tiden. Bilden jag använde den i...

Icke-funktionella Bazooka Prop

Om du vill göra en bazooka / granatkastare / några andra intetsägande vapen av canon-liknande doom men du inte har överlägsen skulptera eller träbearbetning färdigheter, frukta inte! Detta är den perfekta läraren för dig! (Observera att, om du har nå...

Knex Halo 2/4 Battle Rifle replik.

Uppdatera 12/16/12: mot bakgrund av Halo 4 nya automatgevär, som har vinklar och kurvor här repliken inte stämmer, jag är här att notera att detta var tänkt att vara baserade på halo 2: s BR. Due till en nyligen kommentar, jag har uppdaterat titeln s...

HALO MA5B Assault Rifle prop - DJ Radio Gun rättfärdighetens

vara avundsjuk. En replik baserat på HALO MA5B med arbetsbelysning och ljud.Ett annat projekt som kommer att min 10 år gamla brorson, samma kid med TARDIS, och naturligtvis ett par skott av Caitlin gör Patty Hearst sak testa den. Det är en djungel dä...

Halo ODST pansar: Hjälm - del 1 av 5 av ODST Armor bygga

Detta är Del1 av en 5 del serie om en full ODST rustning du kan bära.HejSå vill du verkligen göra detta? Detta är ett stort projekt. Bygga tid kommer att vara från flera månader till över ett år beroende på detaljnivå och hur beslutsamma du är. Längs...

Hur man gör en liv storlek Halo 3 Battle Rifle

detta är min handledning om hur man gör en naturlig storlek Halo 3 Battle Rifle ur kartong och tejp. Det är en av många liv storlek Halo vapen som jag har gjort. Alla de vapen/vapen som jag har gjort är gjorda med hjälp av samma process; Först skär u...

Kartong halo master chief pansar

Hej alla! Det var bok vecka på min skola, så jag bestämde mig för att Ledar-chef (du vet från halo: reach hösten). Så jag började och här är jag! Jag hoppas du njutersaker du behöver:förpackningstejpenkort styrelsefärg (grön)måla (gul)Paint (grå)färg...