Trä hjärta hänge med inläggningar silverdetta är ett trä hjärta hänge jag gjort för min flickvän. Jag måste be om ursäkt hemsk kvaliteten på bilderna, och kanske avsaknaden av bilder på några gånger, jag fick bara min bra kamera när projektet var avslutat. Det är också min första instructable, så jag lär mig bara bara detta (:
Jag hoppas du kan göra vad jag gör, men om inte gärna lämna en kommentar med din fråga nedan.

Jag har gjort detta hjärta hänge eftersom jag inte är mycket rik, men jag ville ge min flickvän en present varje gång på ett tag iallafall. Jag hoppas hon kommer att gilla det. Den är gjord av två typer av trä, en in i den andra, och slutligen ett silver hjärta i trä med inläggningar. Det gick förmodligen med tunga maskiner som CNC-routers och sådant, men jag har inte tillgång till de verktyg, så jag gjorde det för hand.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hjärtat Läderarmband med inläggningar läder stenar

i en tidigare instructable, jag gjorde några läder stenar. Jag beslutade att använda dessa stenar att göra ett armband och dela processen att lägga stenarna. Andra typer av stenar kunde vara med inläggningar av samma process.Om du väljer att använda...

Vätskan med inläggningar, laser skär gitarr Spindelhuset - gjort på Techshop

detta en laser cut, inläggningar Spindelhuset till min kolfiber akustisk gitarr, del av en workshop på Techshop. Jag ska visa hur jag utformade och skära Spindelhuset formen och inlaga med hjälp av programvara och laser skärare på Techshop.Förutom at...

Hur man gör intressant MDF paneler med inläggningar

Hur man gör MDF panel inläggningar:Jag är knappast en hantverksmästare och denna teknik kommer sannolikt har använts tidigare, men jag ville dela en strategi som jag använder på några av mina projekt bygger. Jag var ute efter en metod som tillåter mi...

Trä hjärta hänge med turkosa inlaga

Jag har planerat detta halsband ett tag, men jag har inte haft tid att avsluta den. Jag är på vårlovet slutligen så varsågod.Detta var en super spännande projekt att göra, och jag hoppas du kommer att njuta av den.Material:-Trä (jag använde valnöt)-B...

Trä-armband med inläggningar

Hej alla, detta är faktiskt min första instructable och dess något jag gjorde förra sommaren så im ledsen för att inte ha tillräckligt med bilder men detta var inte riktigt så svårt så jag har förtroende för kan du dra bort.Mitt mål med detta var att...

Koppar hjärta hänge med kedja

detta var en alla hjärtans present till min flickvän (numera ex), och detta är absolut en "Visa och berätta" typ av instructable. Bilden är den enda jag har eftersom min underbara (EX!) flicka postade den till facebook att visa det för världen....

Wood vände rakkniv med sten inläggningar

I denna video tutorial jag visar dig vände min process för att skapa en trä razor handtag med en sten inlaga. Detta lätt svarv projekt är superkul och slutresultatet gör en vacker gåva eller produkt att sälja!Känn dig fri att titta på YouTube-video e...

CNC inläggningar greppbrädan - gjort på Techshop

detta är greppbrädan gjorde jag till min kolfiber akustisk gitarr, del av en speciell händelse på Techshop. Greppbrädan är ebenholts med inläggningar av lönn, och det var skära på ShopBot CNC-maskin på Techshop. Virvlar placeras där fret markörer nor...

Hidden Treasure Box - inläggningar trä låda med dolda fack

detta fält har en inläggningar trä exteriör med en anpassad mermaid design, vadderat satin foder och hemliga fack i botten som hålls stängda magnetiskt och bara öppnas om du vet hur man gör. Jag tittade på en hel del historiska möbler för inspiration...

Uppdatera en skjorta med axeln inläggningar

jag gjorde min inläggningar av stickning, men om du inte gillar att sticka; Detta kan enkelt göras med spets eller någon intressant tyg.Steg 1: samla material Någon skjorta att du inte misstycker skärningDin infälld levererar: du kan använda någon sp...

Inläggningar logik: En jätte kretskort inlägg gjorda av waterjet elektroniska spår

Detta Instructable visar hur man gör ett jätte inläggningar elektroniska kretskort av rostfritt stål spår skära på en OMAX vattenskärning och akryl CNC slipat på en Shopbot.Dessa steg utöka för att bygga en elektronisk krets, eller någon typ av beläg...

Inläggningar uppdrag/hantverkare musikställ

Uppdrag-stil notställ med musik personal inlagaPå grund av enkel konstruktion och enkel urval av material var min första möbel projekt under tidigt 1900-tal Arts & Crafts. Sedan dess jag har funnit det svårt att göra många fler tillägg sedan mitt hem...

Ciennas hjärta hänge

Detta hjärta hänge gjordes av Cienna, en medlem av familjen Pegasaurus.Det började som "Jag undrar om jag kan sätta Varmlimma tillsammans som en form? Skulle detta arbete mamma?"Som jag svarade "Prova det och ta reda på."Mitt vanliga s...

Clockwork hjärta hänge halsband

jag blev inspirerad att göra detta när jag tittade på TV en dag och såg en annons för en multivitamin för hjärt-och kärlhälsa som visade ett hjärta gjort av titta gears. Bilden påminde mig om en bok som jag läste för ett tag sedan kallas The Alchemy...

Laser inläggningar och ilägg - se det innan du skär den?

Jag började göra inläggningar i 2008. Jag skapade ett tiotal bitar, men slutade kasta dem alla bort. Nu, jag önskar jag inte, eftersom jag inte kan dela misslyckanden med dig nu. Måste göra misstag innan du gör framsteg rätt?Inläggningar och inläggni...

Mokume Gane silver & koppar hjärta hänge

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en silver och koppar Mokume Gane vedträ och formas till ett hängsmycke. Det är inte ett enkelt projekt, men jag gjorde mitt bästa att hålla det så enkelt och prisvärt som möjligt, bör någon blir i...

Gjuten betong hänge med återvunnen plast

Plast är ett stort problem för återvinningsföretag. Fallande oljepriser innebär att göra ny plast är ibland mer ekonomiska än insamling och återvinning. Det är en mycket arbetsintensiva process att separera och rengör alla att material.Jag började tä...

Tråd hjärta hänge

Jag försökte att tänka på en instructable för alla hjärtans dag och kom upp med detta hjärta hänge design. Det är en relativt snabb projekt som du kan göra som en gåva eller för dig själv. Material är också riktigt billigt. Det är typ av en klibbig d...

Hur man gör en inläggningar trä ring

Det första att säga är att detta inte är tekniskt en inläggningar ring. En sann beläggning innebär att det finns en infälld område som den fylld med något annat. Detta görs med en laminering teknik. Den första sak att avgöra, när du vet storleken på...