Trä kedja klockanJag har haft idén till denna klocka för ett tag sedan jag såg en liknande en på internet. Gången tävlingen var den motivation som jag behövde få bort ritbordet och faktiskt skapa den. Detta är den första klockan som jag har byggt och min första instructible så bli mjuk.

Delar som behövs

 • 1 x Nema 17 stepper Motor (de im användande är 200 steg bipolär)
 • 1/4 i Plywood (jag använder baltisk björk, verkar fungera bra)
 • 1/8 i Plywood eller hårdpapp paneler eller Plywood för bokstäver och kedja. Jag använde detta från amazon.

http://www.Amazon.com/hardboard-panels-12x16--Pack...

 • 2 x 220mf kondensator
 • Holdding DS3231 Arduino Real Time Clock

 • Arduino Uno

 • Lilla bakbord eller Protoboard

 • 100 x M3 x 12 mm skruvar för kedjan

 • 100 x M3 Nylon låsning nötter

 • 1 x M6 x 50mm skruv

 • 1 x M6 x 35mm skruv

 • 5 x M6 nötter

 • 10 x M3 x 20mm skruv

 • Trälim

 • A4988 Stepper Motor Driver

 • 1 x 2.1 x 5,5 mm DC Power manlig kontakt hane

 • 1 x 5,5 x 2,1 mm DC Power kabel hona Plug

 • 12V 2a eller mer dc transformator

 • Superlim

 • Trälim

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ambilight TV

Jag har alltid varit förvånad över av Philips Ambilight TV. De var tyvärr ganska dyrt, och det är därför jag har sökt en enkel billig lösning för att kunna skapa samma användarupplevelsen. Detta var min första Raspberry Pi projekt, och det är ganska...

Skräddarsydda kedja titta

detta är något som jag kom upp med ett brutet armbandsur och en stål kedja... klipp håller bältet av klockan var bruten, så bort klipp och fäst en kedja till andra klippen... var ratten också i dåligt skick, så jag tog bort den... med min inspiration...

Weasley klockan

Några av er kanske minns Weasley familjen klockan från Harry Potter: det tillåtet medlemmar av familjen Weasley veta där var och en av dem var närvarande. Vi (min kusin och jag) beslutat att göra vår egen version av klockan. Eftersom vi inte visste h...

Linjära klockan

runda klockorna är så 1900-talet! Här är något lite mer post modern och trubbig.Jag kommer att visa dig här en annan full designprojekt, från idé till konstruktion till prototyp. Syftet med vår önskan är idag en linjär klocka, det är en som har siffr...

3D-tryckt klockan

Hur man bygger din egen klocka?Videon visar ett sätt att förverkliga idén om din egen klocka. Innan du kan börja är de enda delarna du behöver köpa clockwork, glaset, omslaget till klockan och cylindriska stiften att ansluta kedja moduler. För detta...

Klockan skåp

jag har varit intresserad av böcker för så länge jag kan minnas. Nyligen började jag titta på klockor och hur de fungerar med alla sina olika p konst och prylar. Efter massor av forskning och studera andra folk klockan projekt (och även demontering m...

Hur man bygger en kedja klocka

detta Instructable lär du behöva bygga vad jag kallar en kedja klocka. Detta är en klocka där alla nummer som visar tiden inställs från kedjor. Kedjorna rotera för att ändra tiden.Denna klocka är något jag har funderat på byggnaden i flera år. Jag br...

Simulera mekanismen av en överföring kedja för cyklar och motorcyklar med Autodesk Maya 2015 ITA

I den här videon på italienska förklarar hur man använder en 3D programvara för att simulera mekanismen av en bilresa kedja med hjälp av verktyg som "constraint, mel script, dubbla special, rörelsebanan" och mycket mer.Jag hoppas kommer att vara...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...

3D Rainbow klockan

Jag har alltid haft en sak för ovanliga klockor och så finner jag mig alltid göra dem antingen sälja eller som gåvor. Och låt oss inse det, "Klockorna" är nåt som är mycket viktigt i varje enskilt rum! Jag vet, vissa skulle säga jag har min tele...

Abbey Road rekord klockan

Är du en Beatles fan och vinyl knarkare? Letar du efter "Något" unik, lätt och billig att göra? "Föreställa sig alla människor..." stirrade på denna klocka som du kan skapa! Så låt oss "Come Together" och göra denna ikoniska...

Aluminium Uggla klockan

Observera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfektDenna klocka gjordes som present.Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklockaSteg 1...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...

Bågskytte ansikte klockan

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). De...

Montering av "Kloka klockan 2" (Arduino-baserad väckarklocka med massor av extra funktioner)

denna handledning visar hur du monterar kitet för Wise klockan 2, ett öppen källkodsprojekt (hårdvara och mjukvara).En komplett Klok klockan 2 kit kan köpas här.Sammanfattningsvis är detta vad Wise klockan 2 kan göra (i den aktuella öppna källa mjukv...

Blues ledtrådar klockan

för vår tekniska Theater grupp projekt, vi beslutat att bygga klockan från Blues ledtrådar. Kolla in denna handledning om hur du kan återskapa denna klocka i bara några korta dagar!Steg 1: material Först, för att göra denna klocka, du måste köpa ett...

BookClock - Arduino-baserad klockan i en kartong

detta är den senaste (och billigaste ännu) Wise klocka familjemedlem.(Som en snabb resumé, de andra medlemmarna i familjen Wise klocka är, hittills, glaskupol Wise klocka och Wise klockan 2. De är "kloka" eftersom, tillsammans med tid, de också...

C51 4-bitars klockan

Detta Instructable hoppas jag att gå igenom att göra din egen 4-bitars digital klocka. För att bygga min C51 digital klocka använde jag denna Ebay DIY kit som kostar bara $2,50. Det har inga instruktioner så det tog en liten bit av forskning för att...