Trä länk sköld från ZeldaI detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde länkens sköld från Zelda. Eftersom detta är Zeldas 30-årsdagen, tänkte jag skulle göra en trä sköld. Jag minns Zelda när jag var ung, nu min Son och systerdotter fortfarande spelar spelet. Jag kan inte tro det har gått 30 år sedan spelet släpptes.

Jag kommer att Visa importera bilden till Aspire och modellering, sedan carving sköld med min X-rista CNC Router. Hoppas du kommer att gilla den. Tack

Se videon på youtube Klicka här:

Jag måste skriva detta Instructable i Gaming tävlingen, så snälla rösta om du vill. Tack

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Legend Zelda penna fall motiv

Hej alla ni instructa-människor, redo för information om hur man gör en cool filt penna fall dekoratör? Det är en Legend of Zelda en med en triforce och svärd. Jag är typ av ett fusk som jag gjorde faktiskt inte penna fall men jag gissar om ni vill g...

Legend of Zelda: Link's Hat

TJENA GRABBAR! Så är jag ett stort fan av Legend of Zelda-serien! Och jag gör en serie av hantverk anknyter till det! Någon gång, ska jag göra en spellista med det! Vänligen Visa mig en bild av din hatt!Steg 1: Samla dina leveranserSå du behöver, grö...

DIY Zelda skattkista

här är en enastående replik av en kista från Zelda spel. Inte bara ser det otroligt, men det spelar också samma exakta ljudeffekten spelet spelar varje gång du öppnar det! Detta bröst är helt klart ett måste för alla Zelda eller videospel fan!Steg 1:...

Hur man gör Princess Zelda juveler och rustning (Twilight Princess)

Denna tutorial ska show dig hur man gör prinsessan Zelda rustningar och juveler med EVA skum och polymer lera!Steg 1: Kronan Verktyg & material:-Metallic guld polymerlera (x2)-Hot limpistol & varmt lim-Craft aluminiumtråd-1 ljus blå akrylstrass te...

Länkens sköld från legenden om Zelda

Mitt mål med detta projekt var att skapa länks sköld från Legend Zelda Twilight Princess. Jag skapade en 3d-modell som jag brukade Rita de komponenter som skulle vara CNC skär med precision. Jag kunde kombinera min modell och design med många hand fä...

Lågbudget-länk kostym (The Legend Of Zelda)

jag älskar the Legend of Zelda spel, och trodde att detta skulle vara en rolig kostym. Vänder ut det var billigare och enklare än jag väntat. Och den bästa delen - ingen sömnad!Outfit:-En ganska stor grön skjorta (jag använde en kvinnors XL t-shirt-$...

Majora's Mask (från den "Legenden om Zelda - Majora's Mask" för N64)

Alltid velat vara som rolig skalle-Kid gått galet (på grund av en ond Mask det älskar att bära) från The Legend of Zelda - Majora's Mask?Jo, bra för dig, eftersom jag gjorde. Jag älskar detta gamla N64 spel och jag byggde min egen mask. I detta instr...

Legenden om Zelda skattkista

Som Zelda fan har inte drömt om att äga sin egen skattkista? Nu kan du göra din egen följande steg. Denna skattkista lyser och spelar ljud precis som på riktigt! Allt du behöver är:1. två Arduino Uno2. fyra 18 tum x 24 tum x 0.22 tum akryl duk (jag a...

Hur man gör en plånbok silvertejp med dolda fickor och en Zelda logotyp

Triforce mönster kan hittas här: http://thatsps.com/triforce_wallet/pattern.pdfProdukter behöver du:En linjalExacto knivKlara bandSaxoch ett kort för att få fickorna rättDu börjar med 8 remsor av bandet minst 7 inches lång varje. De behöver inte vara...

Zelda temat trä wall art

Jag kommer att visa dig hur man gör en Zelda temat trä wall konst av pallar.Delar som behövs:Pallar 1" naglarSawzall 3/4" pin naglarPrybar Titebond II limHammer penselSticksåg Tape (klar och blå målare)Måttband Steelwool och vinäger blandningAir...

Zelda soffbord klinker mosaik

Den ikoniska Hyrule crest från Zelda spel, nu i soffbord form! Detta är min första Instructable, så låt mig veta om något måste klargöras eller har du några andra förslag. Detta är också första gången jag arbetar med kakel, så mina metoder kanske int...

Zelda tema tre ringpärmar

Detta är en present till min frus födelsedag. Hon är avundsjuk på den fiffiga läder plånbok som jag gjorde för mig själv så jag bestämde mig att göra henne en bindemedel typ sak för henne att ta till skolan. Designen är Zelda inspirerad... det är typ...

Måla med nummer Zelda sköld

min 11 åriga kusin är en av de största Zelda fans jag vet. Så när han hörde att jag planerar att göra en Hylian Shield själv han bad mig att göra en för honom också. Jag var verkligen motiverad och satte mig ner med min Dremel försöker göra ornament....

Legend of Zelda: Majora's Mask Replica

Majora's Mask har blivit OMGJORD! Köp den här: http://tinyurl.com/pqyjoe5Fler bilder på Mask #2 är också på min Flickr, www.flickr.com/rileyplanalpHej Instructabots!Jag skulle vilja presentera för er en guide för att göra en Majora's Mask Replica frå...

Legenden om Zelda: rupier förlovningsring Box

Hej Instructabots!Jag skulle vilja presentera dig instruktioner för att bygga din egen rupier förlovningsring box, som inspirerades av alla de klassiska rupier från Zelda-serien. Detta behöver nödvändigtvis inte användas som en låda för ett förslag,...

Legenden om Zelda bröstet

Detta bröst kommer att vara för min fru. Zelda har alltid varit hennes favorit spel från långt tillbaka i våra NES dagar. Detta är tänkt att vara en "strumpa stuffer" typ gåva för hennes denna jul.Det finns många av dessa på webben, och här på I...

Foamboard Master Sword (unpowered) från legenden om Zelda Windwaker

Välkommen till en annan instructable från Cairdy hantverk!Nyligen har jag till att göra foamboard svärd och sköldar i stort sätt, och att vara en stor Legend of Zelda-fan, jag började undersöka olika svärd länk svingar. Det visar sig han hanterar öve...

Hur man gör Master Sword - Zelda: Ocarina av tid

I dagens lärlingsutbildning kommer jag lära dig hur man gör en con-klar Master Sword från Zelda: Ocarina of Time med hjälp av PVC och en från hyllan termoplast!Steg 1: Titta på videoTITTA PÅ VIDEO HÄRÄr du redo att göra en söt Master Sword som kräver...

Hur man gör en trä Legend Zelda Master Sword

här är hur jag använde en rostfri replika jag köpte från ReplicaDungeon av Legend of Zelda: Twilight Princess Master Sword som en guide för att göra samma svärd från trä och PVC och akryl. Eftersom jag är medlem i den lokala beslutsfattare 256 hacker...