Trädgård/verktyg skjuleftersom den gamla friggebod (extremt billiga kit struktur placerad av tidigare ägare av trädgård) var på väg att kollapsa, bestämde jag mig att bygga en robust ny en som skulle pågå en lång stund. Grova dimensioner: layout 2 x 3 meter, höjd 2,5 meter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägger en grund för ett verktyg skjul eller lekstuga

denna handledning visar hur man lägger en stark 6' x 3" x 4" Betong ballastfritt en grund för en liten struktur som en toolshed eller lekstuga. Vad skiljer sig från denna grund och en enkel betongplatta är införandet av stål bultar inbäddade i b...

Ghost Town

med hjälp av min far vi fick några verktyg skjul, uppradade dem och gjorde en liten västra stad. Den har en frisersalong, godisbutik, postkontor, bank, saloon, hotel, lanthandel, sheriff, fängelse, tandläkare, skolhus, järnaffär, stadshuset och en gu...

Hydroponiska, automatiserade, nätverk, klimat kontrollerade Greenhouse Project: Konstruktion

detta Instructable kommer att täcka byggandet av min hydroponiska, automatiserade, nätverk, klimat kontrollerade Greenhouse Project. Uppbyggnadsfasen av projektet täcker de betong fundament, utformningen och glasering av växthuset.Andra Instructables...

Eloxerad aluminium munstycke med bygga i värmare, Ultra snabb och smal

Uppdatera 16/06/2015: Upp till 100mm/s nu :)Uppdatera 13/07/2015: Först skriver du ut med upp till 80 mm/s med 0,3 mm munstycke. Kolla steg 5 för videor.Uppdatera 12/06/2015: Nya delar anlände så jag gjorde en ny värmare med en skruv i munstycke och...

Toolshed

Förra året började jag bygga ett verktyg skjul i min trädgård. Jag behövde en lagringsplats för min virke, wastecontainers, gräsklippare och andra saker sådär. Efter några planering och ritning (i google sketchup) kom jag upp med en typisk holländsk...

Hur man bygger en Earthbag Dome

Obs: Om du är ny till earthbag byggnad, först läsa den inledande Step-by-Step Earthbag bygga Instructable och hur man bygger en Earthbag Roundhouse . Också, min nya Earthbag byggnad Guide och Earthbag byggnad DVD finns nu tillgängliga.Vi byggde denna...

Två väggar utomhus skjul

Mitt hus har en stor nytta garage i ryggen, ett utrymme som är perfekt för förvaring av cyklar, en gräsklippare eller utomhus leveranser. Problemet är att jag vände det utrymmet i min trä stänga butiken och jag var tvungen att lagra mina cyklar under...

Euron pall Log skjul - 7 fot hög ca

Min fru och jag hittade det blev jobbigt att böja sig och når in i vår ursprungliga inbyggda pall DIY hemgjorda pall log skjul. Original är en bakom grön tarp. Därför inlett jag buiding en mycket högre pall logg skjul gjorda av Euro-pallar.A - vi sku...

Boskap skjul för en jul Creche

detta projekt är för att göra en grov ute boskap skjul för en jul creche display för att användas i ditt hem eller ges som en gåva. För några år sedan fanns det en särskild katalog erbjuder för simulerad oliv trä siffror av Maria, Josef, Jesusbarnet,...

Skjul jakt

från dekorationer till överlevnad verktyg, det finns många användningsområden för skjul rådjur och älg horn. Du kan alltid köpa dem online eller du kan vanligtvis hitta platser runt att sälja dem, men det är roligare att hitta dem själv. Även om mång...

Trädgård skjul klättring vägg

vill använda upp all din trä klipp för att göra en återvunnen skjul vägg som du kan klättra på? Detta projekt visar hur jag bygga en 3m 4 m skjul med alla vänster overs från renovera vårt hus, skrot trä, palets och vad jag kunde snoka. Jag lade också...

Anderson kopplingar utan crimp verktyg

Någon som har gjort mycket med hjälp av stora batterier kommer förmodligen har stött på Anderson Powerpole kontaktdon i sina olika former och färger. De är kassaskåp, praktiskt taget idiot bevis på att du inte kan korsa-ansluta positiva & negativa oc...

5 saker att överväga innan byggnaden ett skjul

bygga ett skjul kan vara ett spännande sätt att lägga till några lagringsutrymme i din bakgård. Oavsett om du behöver ett område att förvara trädgårdsredskap, hushållsapparater verktyg eller andra hem förbättring artiklar, erbjuder ett skjul en perfe...

Skjul Ramp

Mitt garage började få trångt så jag bestämde att jag behövde ett skjul för gräsmatta/trädgård utrustning. Jag tänkte bygga en men räddats och beslutade att köpa en 10' x 14' skjul med 6' breda dörrar från närliggande Amish gemenskapen. För att inte...

Design och bygga steg för ett Prefab skjul

under ett senare steg, jag tog ner min prefab stål skjul och förde den till det nya huset. I vår gamla plats var plattformen Boden byggdes på tunn och placeras direkt på marken. Här, jag ville ha något kraftigare och mer väderbeständig, så jag satte...

Trädgård verktyg lagring

Jag hade en växande hög av utomhus och trädgård verktyg... Alla sitter i ett hörn väntar på att sorteras i jakten på "bara en jag behöver dag", de tar att falla över en omsorgsfullt koreograferad för orsaka maximera skada, sjukdom eller smärta.....

Uppgradera en gamla metall skjul exteriör

Uppgradera en gamla metall skjul exteriörMassor av människor har en sån bucklig, rostande gamla tenn skjul slösa bort på bakgården där de hålla gården verktyg, gräsklippare och tillhörande saker och krypa varje gång de ser det. Du försöker täcka upp...

Bygga en trädgård skjul

En lösning för en överfulla garage är en bakgård lagring skjul där gården verktyg och trädgårdsredskap kan hitta en organiserad hem.Steg 1: Bygga ramenBörja genom att rensa och gräva i området, att göra säker på att marken där skjulet ska är plan och...

DIY blacksmithing - konvertera din Grill i en smedja sedan använder den för att återvinna metallskrot i verktyg

Smidesvisningar på grillen? -Ja, den här verkligen arbeten!Här är hur du kan göra den kvalitet stål som finns i cykeldelar live på, genom att utforma det in bladen för att skapa användbara verktyg. Bästa är dock att detta kan göras på en vanlig Grill...