Trädgårdsarbete / återvinning-inomhus/utomhus: Glas & plast 2Bottle-trädgård enhetsom: du
Vad: Glas & plast flaska-Garden enhet
Varför: att återvinning/återanvändning ditt glas och plastflaskor.
Hur: Klicka på "Nästa steg".

Dessa är idealiska för örter som basilika och gräslök. De upptar inte så mycket utrymme och kan placeras inomhus (genom ett fönster eller ljusa lampa) eller utomhus (i solen).

Se Steg
Relaterade Ämnen

USB-inomhus/utomhus termometer (eller "Min första USB-enhet")

detta är en enkel design som visar USB kringutrustning på PIC 18Fs. Det finns en massa exempel för 18F4550 40 pin marker online, denna design visar mindre 18F2550 28 pin version.PCB använder ytmontering delar, men alla komponenter är tillgängliga i g...

Inomhus / utomhus Bowtie antenn

Jag har alltid varit fascinerad med standard bowtie antennen, och fann att de hade bra egenskaper. så när jag var på en RadioShack ett tag sedan och såg 2 av dem på sträckbänken för $5 var, jag kunde inte hjälpa mig själv och lagt 2 till min samling...

VFD klockan/Nixie inomhus/utomhus termometer Retro passar Linden mantel klockan

Jag beslöt att göra något jag inte hade sett ännu och kombinerade (2) separat elektronik med (2) olika typer vakuumrör visar för att göra denna unika display. Nixie rör för termometer och VFD (vacuum flouresent display) för klockan.Steg 1: leveranser...

Inomhus/utomhus kaninbur

denna inomhus/utomhus kaninbur utnyttjar värmen i garaget under hösten och vintern och svala vindar under våren och sommaren. Jag skär ut vissa paneler på utsidan av garaget samt plywood under så de kunde röra sig fritt mellan sidorna. Det finns en s...

Göra en inomhus/utomhus boomerang

Detta ursprungligen utformad för att vara inomhus, men kommer att arbeta utomhus.Göra en inomhus/utomhus boomerang som faktiskt kommer tillbaka.Jag köpte nyligen en tre bevingade bumerang, det är den enda boomerang som jag har boughten som faktiskt k...

Inomhus/utomhus hängmatta stativ

Detta instructable är om hur man bygger en variabel längd inomhus/utomhus hängmatta. Jag tog inte bilder under hela processen men bilden av slutresultatet bör ge dig en mycket bra idé om hur att göra allt. Den viktigaste delen är att mäta din hål som...

Hur man gör en Cool och snabbt flygande pappersflygplan: The X-Speeder [flyga inomhus, utomhus]

Välkommen till enkla pappersflygplan / Flying OrigamiInledning: Den X-Speeder inte en långväga flygplan. Det är bara för förskott spelare endast. Hur du kan styra it--kurva botten upp/ner..., du kommer att gilla hur det flyger. Kasta den lätt i dörre...

Bygga en inomhus/utomhus fack & tabell mittpunkten

Detta projekt är verkligen praktiskt för inomhus och ut och lagom till sommaren. Det är en transportör, server eller facket - vad du vill kalla det. Det är en riktigt enkel bygga och inte alltför många steg till den. Använda det för att föra mat och...

Trådlös inomhus & utomhus termometer

Jag skulle vilja presentera dig för en av mina intressanta projekt. Det är en trådlös termometer som mäter temperaturen inomhus och utomhus. Enheten består av två delar. En är en sändare som innehåller en digital temperaturgivare och en sändarmodul....

Enkel bambu och mjukpapper inomhus/utomhus drakar

dessa är 1 till 4 - line drakar som kan flygas inomhus eller ut.Steg 1: Samla material 2 ark silkespapper (din favoritfärg), 3-36 tum bambu blinda pinnar (en hel blind kan köpas för mindre än $10 på många lågprisbutiker och används för att göra alla...

Akryl blad RGB glödande väderstation med inomhus/utomhus/prognos med ESP8266

Väderstationen gjorde jag bygger på programvaran av Daniel Eichhorn från Switserland. Denna firmware innehåller mätning av insidan temperaturen + fuktighet, utanför temperatur + lufttryck (hämtar data från en 2: a Väderstationen anslutna till thingsp...

Återvinning av dessa glas kall läsk flaskor!

På dricka massor av koks och orange soda ur glasflaskor (eftersom det smakar bättre i en glasflaska) beslutade jag att hålla dem eftersom jag visste att jag skulle hitta någon användning för dem! Hör och häpna gjorde jag.Steg 1: Först använda Inte vä...

Smart återvinning: Läsa glas + säkerhetsglas = tålig Dual Purpose öga glas. Jag avslutade det upp på TechShop.

Background:I år, höll jag byta ut mina läsglasögon inte eftersom min vision ändras alltför ofta. Oberoende av inköpta kostnaden för läsglasögon, är de alla relativt tunn. De bryta omedelbart om de släpper från marken, fick klämde i våra fickor eller...

Hur man gör en enkel inomhus/utomhus antenn

steg en förvärva en ram med en horisontell bar minst en fot i längd jag använde en gammal för försäljning tecken. sedan stek den i marken eller häng det om du föredrar det måste vara metal. Kan fungera med plast men jag skulle inte lägga pengarna på...

Drone Air Gates för inomhus/utomhus praxis och Racing

Drönare är bra! Är du redo att flyga skickligt? Detta Instructable visar dig hur man gör en uppsättning Air Gates för mindre än $5 vardera. $25 för en uppsättning av 5. Att inte göra dessa portar kostar i längden med ökad propeller skada.Grundläggand...

Inomhus/utomhus hoppa hage matta

skapa en unik gåva för speciella barn som kan användas oavsett årstid, bränner energi och främjar samordning och fitness! Jag gjorde dessa hoppa hage mattor som julklappar till min dotter och en systerdotter. Canvas mattan är färgglada och roliga, ka...

Hängmatta stativ - inomhus & utomhus

efter en sommar av att min lilla portec hängmatta på kanot och camping resor, bestämde jag mig för att jag ville ha för att kunna njuta av hängmattan på vintern också! Våra vintrar komma till 35 c och det är inte så bekväm utanför längre!Jag är allti...

Snabb och lätt inomhus/utomhus Ant Poison

detta är min första publicerade instructable, så vara trevligt! (snälla) [OBS: Jag hävdar inte ansvar för något som kan hända från detta (aka, din myra gård att komma ut och dör.)] Detta är hur man gör en myra gift det är unge vänlig och sällskapsdju...

Inomhus/utomhus lampa med sidobord gjorda av wharf trä

Hej,Jag gjorde denna lampa stå ut från kajen trä, om det finns tillräckligt många önskemål om jag kommer lägga upp instruktioner för att göra detta på här.För nu bara en bild på slutresultatet.Hoppas du gillar och inspireras.Grtz.Sal...