Trådlös mus PrankEn enkel snabb April dårar upptåg för att köra ett college galen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mus Prank

skämt säsong är runt hörnet, och vad bättre sätt att börja det med en kul upptåg som är mycket enkel! Detta tilltag är så lätt en mus kunde göra det (Infoga skratt här). Väl kan komma igång!Steg 1: leveranser Det första du behöver göra för detta spän...

Musikaliska mus Prank

först och främst tacka alla er för din tid med min instructable och im glad u där intresserade av det!I detta projekt kommer vi tar en enkel mus och pimp ut för att vara en mus som verkligen är irriterande för användaren i det sämsta sättet... men vi...

Dator mus Prank

I dag gör vi ett spratt som är mycket enkel och mycket effektiv. Allt du behöver är papper och band samt en sucker för upptåg.Steg 1: Hitta och göra en vänner mus "bättre" Först behöver du en liten papperslapp. Thn vänds musen vänner. Det bör fi...

Offer och upptågsmakare trådlös mus Prank

Principen om detta tilltag är att ha den upptågsmakare musen styra offrets dator.Behövs:1. trådlöst mus (M1) och trådlös mus mottagare (R1) - offer2. trådlös mus (M2) och trådlös mus mottagare (R2) - upptågsmakareNär offret är deras dator, du byter u...

Surrande mus Prank

En av mina vänner är lite nit-kräsen om hans systeminställningsprogrammet och ibland jag gillar att leka med den. Jag hittade en död magi mus i min "Bin av gamla döda datorn skräp" och jag hade en vibrerande motor. Detta är en ordlek på de mycke...

"Felaktig" mus Prank

detta är en enkel spratt jag lärde mig (och var offer för) när jag var 8. Allt du behöver är offrets dator, och en post-it.Steg 1: Alla steg. Ok, första, du får en datormus. Trådlös eller wire-ful. Då får du ett inlägg det. du täcka det lilla blanka...

Chockerande mus Prank

Denna idé kom ur ett projekt som jag satte ihop långt tillbaka i college--en chockerande (gift-wrapped) närvarande. Idag skulle chockera dig när du vill flytta den om du vidröra två motsatta sidor. Jag skulle få det ut varje år vid jul :) Det innehöl...

Enkel mus upptåg

detta är min första instructable, och Tricket är ganska gammal, men ändå...Ett bra tilltag att dra på din medarbetare, lärare, släktingar, och för alla åldrar, också!Det tar bara ca 30 sekunder.Material:Post-it eller något band som är ogenomskinligOf...

Mus upptåg med Arduino

The Atmega 32U4 chip har förmåga att efterlikna en mus och tangentbord via USB-porten.Med styrelser som Olympia kretsarArno eller LeOlympia, Arduino Leonardo eller Sparkfun Micro, kan du använda denna förmåga för att ha lite kul. Vi har använt det at...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Audio Switch i en mus

min fru var frustrerade över ljudet från datorn. När ljudet kommer från headsetet, när kommu från högtalarna. Aldrig från rätta.Detta är en billig audio switch. Det växla inte bara ljudet men headset-mikrofonen till skrivbordet mic.Steg 1: krav 3 ste...

Batch-filen Prank

kopiera och klistra in följande kod i anteckningar och spara som "prank.bat" (utan citattecken). Kör sedan det. =} ha kul!utanförTiteln Virus upptäcks!färg enECHO Windows Defender har upptäckt ett virus på denna enhet.Timeout /t 1 /nobreak >...

Svart och vit tangentbord och mus combo

jag tror jag börjar gilla detta svartvitt färgschema...Jag gjorde allt detta med några billiga 99c walmart sprayfärg och vissa ultra dyra blank klarlack.allt som allt? totalkostnaden för projektet ge eller ta $5.Mitt tangentbord var ursprungligen hel...

Blå LED mus

trött på att standard rött ljus under musen? Byt ut!allt du behöver är en lödkolv (och helst en desoldering verktyg också), en multimeter, och färgen ledde du vill (och möjligen en resistor).Jag använde en billig $10 Ativa varumärke mus från Office D...

En mus + en power bank = uppladdningsbara trådlösa mus

Du kan kombinera en trådlös mus och mobiltelefon power bank att göra en uppladdningsbar mus!Steg 1: Varför jag gör dettaDe är döda batterier jag använt för min trådlösa mus förra året. Om jag kunde bygga en uppladdningsbar mus kunde jag spara miljön...

DIY USB-laddare för mobiltelefon litiumjonbatterier från en trådlös mus laddare

detta ett bra sätt att ladda upp mobiltelefon batterier utan en mobiltelefon, de flesta mobiltelefon AC adaptrar inte kommer ladda ett batteri effektivt som de är omkring 5 volt DC själva telefonen har batteriladdare av den. Men jag tycker dessa batt...

Kattmynta mus katt leksak

denna katt leksak är verkligen lätt att göra och om du redan har everthing det är gratis också.Vad du behöver:Kände scrapsNålGängaFyllningKattmyntaSax* Mus mönsterSpåra ut mönstret på filten, och en lång tunn bit för svansen. Sy två sida bitarna ihop...

Bend/hacka en optisk mus att höra ytstrukturer.

En VIDEO DEMO av mus arbetande:http://www.youtube.com/watch?v=luZazXOj9McDu kommer att höra en penna ritning, tidningen, plankor, marmor.Bara flytta modifierade musen över den.Det kan vara nyttigt för blinda.Allt annat än rena färger kommer att ljuda...

Bli en ambidextrous dator mus

enkelt verkligen: öva! :]Allvarligt dock RSI på grund av datormöss är inget skämt och jag har lidit av det själv.I ett skrivbord jobb jag hade för några år sedan (mappning kommunfullmäktige park tillgångar), hade jag ett problem med RSI som jag under...