Trailer för Vespa Scooterjag njuter min Vespa (GTS250ie), jag använder det för professionell transport såväl för personligt bruk.
Downtown, trafiken är ofta överbelastad, parkering är alltid dyrt eller problematiska och Vespa är en mycket effektiv lösning på båda.
Semesterresor började jag inse det är faktiskt en av de bästa fordon att upptäcka världen:
* ridning på en motorcykel (eller cykel) gör det möjligt för att uppleva landskapet och naturen på ett intensivare sätt (jämfört med bil, buss, tåg,..)
* Det är fart är långsam nog att kunna uppleva allt, men snabb nog för att göra framsteg genom dagen
* Det är inte för dyrt

Den enda nackdelen eller problem är att du verkligen inte kan ta mycket bagage med dig: det finns en liten rack på baksidan, men det enda hyser en liten påse. Framför föraren är en krok som kommer att hålla en liten ryggsäck.
Jag verkligen behövde mer lagringsutrymme, antingen för utrustning på profesisonal jobb eller campingutrustning under semestern.
Efter att ha sett några exempel på singel-wheel släpvagnar för cyklar och skotrar, beslöt jag att göra en multipurpose-trailer för min Vespa

Tanke på komplexiteten i detta projekt, och säkerhet (och väg-rättsliga) kraven, skulle detta vara ett projekt som skulle ta flera månader. Dina behov och kapacitet kommer sannolikt att vara olika, och så du förmodligen inte kommer att kunna bygga en själv helt enkelt följa detta instructable. Jag hoppas fortfarande att denna historia kan hjälpa och inspirera dig att bygga en, någon dag.

Lycka till & hoppas att träffa dig på en av mina resor en dag!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Självgående grabben vagn från gamla trädgård vagn och mobility scooter på en $100 till $200 budget.

Ett eller två år sedan, jag tog mina två barn till renaissance faire, och min fru och jag släpade dem runt i denna trädgård vagn. Det var en bra idé, men vi hade ingen aning om hur ont det vore nästa dag efter att dra dem runt för cirka 10 miles. Så...

Återställa evakuera energi

Medan världen gör utvecklingen mot renare och grönarekällor av transport, vi har fortfarande några år gå innan du gör en fullständig övergång till denna teknik. Även då skulle det ta de flesta av världen några mer ytterligare år att komma ikapp de in...

Rally mobility scooter med trailer och badkar

jag gjort denna trailer från aluminium kryckor och hjul från en rullator. Min vän gjorde mig en trailer hitch och jag fäst den med 2 skruvar med knoppar från en gammal futon. Det fungerar bra och jag kan bära en massa saker och shoppa. Jag använder d...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Electric Scooter skjuts av monkey

Detta instructable handlar om en elektrisk skoter jag byggt och senare läggs en sock monkey på baksidan som verkar vara att driva. Jag byggde denna sparkcykel löst baserad på en 1950-talet era Cushman scooter på ungefär 2/3 skala. Skotern drivs av 3...

Förbättring av barns leksak, kick bike + öppen trailer

God dag till er alla!Detta är min första instructable och I´m mycket ledsen för min engelska.Det började med det faktum att Santa förde min dotter (hon var då 2 1/4 år gammal) en 3-hjulig sparkcykel (kick bike). Och en öppen trailer för det.I vår fam...

Mini Teardrop Trailer

jag ville bygga en liten (18-1/2 "x 39-1/2" x 19-1/2" kropp), skala Teardrop Trailer dra bakom lilla skala 1955 Cadillac skoter som jag gjorde för att rida i en New Orleans Mardi Gras parade. Jag är medlem av The rullande Elvi (ca 120 killa...

Vespa stereo

denna stereo jag har arbetat på flera månader att få rätt ljud och kvalitet som jag har velat ha i stället för billiga pc-högtalare som jag sett. Så att du Vespa skåpbilar och scooter fans kommer att detta fungera för dig. [utube]...

Kvicksilver skum droppformade, hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

All-Terrain Electric Scooter

i början av läsåret 2011/2012, min skola robotics teamet beslutat att slutligen avveckla vissa gamla FRC robotar som hade samlat damm i sex eller sju år. Vi hade ingen användning för alla delar vi klädde av robotar, så jag lättad generöst laget av vi...

Kul elektriska 3 hjul Scooter Segway knockoff under $100

kul elektriska 3 hjul Scooter Segway knockoff under $100Detta är en elektrisk skoter med en begagnad bilbatteri (skräp gård $20) och två elektriska värmare fan bilmotorer (skräp gård $10). Hjul, bromsar och styrning komponenter var taked från barn cy...

Hobby RC bil trailer!

Hur man gör en läcker professionell trailer för din hobby rc bil!Steg 1: Sängen Skruva ihop 2 stycken av metallskrot. (Valfritt: måla den.)Steg 2: Hjulen Skruv hjul från leksaksbil på mitten.Steg 3: Reciver jag använde mer metallskrot skära i en A-fo...

RC bil Trailer

detta är en snabb titt på min skala 1/24 Rc trailerSteg 1: kropp Kroppen är bara en extra pece av ply trä jag hade liggandesSteg 2: hjul Hjul jag använde var från en gammal leksak. Jag bara heta limmade dem på.Steg 3: Hitch Trailer hitch är bara någo...

Self Balancing Scooter Ver 1.0

efter att ha sett balanseringen skateboard, vi trodde vi skulle byggt en balansera plattform för att testa tekniken. Vi köpte några bakparti av barn skoter för hjulet/drivmotorn och elektronik som XenonJohn föreslagit.Att göra en står på balanserande...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

Påfågel Struts och Scooter överdrag

I denna tutorial jag förstärka en påfågel fjäder fläkt och slipcovering säte för en rörlighet skoter att göra ett mycket fantasi förflyttningshjälpmedel: The jazzig Peacock Scooter. Glamour bilder av färdiga skoter är deras sista redigeringar, så du...

Bygga din egen Mobility Rehab handikappade Scooter för mindre än $500

Jag kan visa dig hur du konverterar en rakkniv E300 skoter, föreslår jag att du köpa från Amazon.com bör vara omkring $250, i din egen Rehab handikappade scooter. E300 skoter får du har bara en hastighet. Hög hastighet, eller kusten, inget däremellan...

Homebuilt Trailer Storage

Jag har två videor som visar byggandet av en förening att vi kan hålla vår trailer och hålla den torr, några månader senare har vi nu växter och en katt i det han knappast kommer ut!Grinden gjordes senare, bara genom att skruva några av vänster över...

50 gallon Whiskey fat motorcykel Trailer byggplaner

en av de tidigaste motorcykeln släp för bogsering bakom min motorcykel var 50 Gallon Whiskey fat motorcykel Trailer. Det var mycket roligt att bygga och får mycket uppmärksamhet på vägen....