Trasig nyckel till randig nyckel med Sugrujag hade försökt att hitta en mössa eller ett material att reparera en trasig bilnyckel så att det kunde anbringas i en nyckelring när jag kom över Sugru. Du kan använda Sugru som en polymer lera skapa dekorera effekter som ränder och millefiori. Ca 30 minuter måste du arbeta med materialet innan det börjar bota och ställa in, beroende på temperaturen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Reparera en trasig matlagning pot mössa med Sugru

handtaget på min pott mössa bröts. Jag reparerade det med Sugru.-Först jag satte några Sugru mellan alla delar av handtaget och sätta ihop dem (jfr röda pilarna på bild 1).-Efter att jag satte några Sugru på undersidan av handtaget och tryckte den fl...

Fixa en trasig nyckel med Instamorph

Arch reaktorn Hackerspace i St. Louis, Missouri värd en Instructables bygga natten med Instamorph. Så fort jag lärt mig vad det skulle kunna göra, visste jag att jag kunde fixa min flickväns trasiga bilnyckel med den. På något sätt, den plast-delen a...

Ge en pop av färg till en fickspegel med Sugru

Tråkig bärbara sminkspeglar är billiga att komma med, men med detta tillägg kan det lätt ha en fin och unik look. Allt du behöver är Sugru; det faktiska antalet paket beror på antal och typ av färger. Vi använde en liten mängd svart och rött av sig s...

Förbättra enkel dörrstoppar med Sugru

på våra makerspace har vi en hel del enkla trä dörr stoppar hålla dörrar stödd öppet. Tyvärr kan vår dörrstoppar och golv trä-på-trä åtgärder orsaka försening av dörrstopp eller elaka skrapmärken på golvet. En enkel lösning till detta skapades med Su...

DIY kofot grepp med Sugru

Lägg ett nonslip grepp till en kofot med Sugru.Material:1 kofotFlera paket med SugruSteg 1: Linda spiral av sugru i en riktning Knead och rulle Sugru i en lång remsa och vira den runt slutet av kofot där du vill ha bättre grepp.Steg 2: Linda alterner...

Fixa en trasig cykel sadel med Sugru

här är en snabb lösning för alla som är intresserade i att fastställa en gammal vinyl eller läder cykel sadel som är skråmat och slits. Detta instructable kom eftersom jag inte vill byta ut en trasig och repig sadel eftersom det var originalutrustnin...

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.Kairo Hackerspace ALLEXS bygga natt.Steg 1: justering Se till att de två delarna är justerade genom att sätta något tungt över hyllan.Steg 2: Suguring den första delen. Sätta sugru på rak linje delar som...

Reparera en trasig nyckel handtag.

jag har några nycklar med billiga plast handtag. De bryter lätt, som du har märkt om du någonsin har använt en mycket lång. När handtaget är bruten av, kan inte du lägga den på en nyckelring längre. Så vad gör du? Här är vad jag gjorde.Vad du behöver...

Hur till reparera din diskmaskin med sugru

efter tjänstetid, Plastbeläggningen på diskmaskin rack är benägna att bära och metallramen rostar. Det är bara en tidsfråga innan de bryts och bli oanvändbara.Byter ut dessa delar kan vara dyrt och ofta komponenterna är inte längre tillgängliga vilke...

Fastställande trasiga nyckelbricka med Sugru

jag har en 2003 Honda med två nyckelringar. Båda nyckelbrickor bröt det senaste året så jag gjorde vad jag normalt gör och använda Gorilla tejp för att hålla de två halvorna tillsammans. Nyligen, jag lärde mig om Sugru så jag tänkte jag skulle ge det...

Fixa din trasiga USB med Sugru

Jag är säker på att inte jag är ensam om att ha detta problem: USB som du bär med dig under de senaste åtta åren, som har alla dina filer (även de som du har glömt bort), är nu i bitar. Jo, två bitar för att vara exakt. Kortet i SD har smet från meta...

Hur ladda upp skisser till en Arduino med en trasig USB-Port / Chip

Välkommen till min allra första instructable :)För en tid sedan hade jag en sensor kopplad till min Arduino Nano men sensorn fungerade inte, så jag bestämde mig att få min multimeter kontrollera anslutningarna. Jag satte ena änden på 5V stiftet på se...

Förbättra din keramik med Sugru (för en eldfast, icke-slip, icke-scratch, dekorativa bas)

Varför kombinera dessa två material?Människor har varit arbetande keramik i årtusenden, men modern Super material, Sugru, (ett formbart silikon bindemedel) är bara några år gamla - så vad bättre sak att göra än att försöka arbeta med båda dessa till...

Skapa fantastisk USB-nycklar med sugru och slumpmässiga objekt!

USB-nycklar är så tråkig!Jag vill ha något häftigt och mycket personlig, hjälper det att det ser ut skiljer sig från alla andra "nycklar och det gör det super lätt att hitta. Nu har jag några olika nycklar för olika saker.1 för arbete och en annan fö...

Kopiera dina nycklar med SUGRU

Tappat bort en nyckel & vill - göra - en ny? Använda SUGRU för att forma en nyckel med epoxi.Steg 1: Förbered nyckelnSteg 2: Använd en hållare Steg 3: Sätt SUGRU i hållarenSteg 4: Sätt nyckeln i SUGRUSteg 5: Tryck på SUGRU så nyckeln kommer att bilda...

Åtgärda sprickor i en regnvatten tank med sugru

efter veckor utan regn du söka för någon potten du kan fånga nästa duschen i regnet med. I denna korta instructable visar vi hur du reparerar sprickor i en regnvatten tank med sugru.Vad vi behöver är en regnvatten behållare med sprickor och en eller...

Glasögon reparationsdisketten med Sugru

liksom många, jag har haft Glasögon större delen av mitt liv. Flera par har brutit rätt vid den punkt där bron möter linsen och thusly dödade mina glasögon. Efter att ha försökt att reparera dem i affären, sa de det var unrepairable. Du kan inte löd...

Fixa kylskåp hyllor med Sugru

Kylskåp Hyllor tenderar att bryta över tiden. Det kan vara ganska dyrt att köpa nya hyllor från rätt märke. Sugru är perfekt för jobbet eftersom det är billigare än att köpa nya hyllor. Sugru kommer att klara mycket kalla grader, bond till plast/glas...

Fixa en toalettsits med Sugru

Sugru är en formbar silikon kitt som kan användas för alla typer av reparationer och projekt. Jag kommer att illustrera hur man använder det för att fixa en lite trasig toalettsits.Steg 1: Womperjawed Denna byttan glider från sida till sida. Tillbaka...