Trasiga ägg spratt/Suckerdessa trasiga ägg suckers kommer att få dina gäster gör en dubbel-ta de ser så verklig! Detta är ett roligt sätt att förvandla en vanlig behandla i en "eggstraordinary" en. Om du gör några extra utan pinnar kan de också användas till upptåg "nätta freak" av huset. Här är hur...

Se Steg
Relaterade Ämnen

(Eng/Esp) Återvunnet löda Sucker / Desoldador de estaño reciclado

(Engelska / Inglés)Hej alla!Idag vill jag ge dig denna desoldering pumpen av en gamla trasiga lödningar sucker.Låt oss återvinna!(Español / spanska)Hola en todos!Les traigo este desoldador de estaño que hice con un desoldador comercial dañado.En reci...

Reparera min trasiga Desoldering järn / löda Sucker.

Detta Instructable kommer att visa dig hur jag reparerade min Desoldering Iron http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2062731&znt_campaign=Category_CMS&znt_source=C på & znt_medium = RSCOM & znt_content = CT2032236 med Sugru...

Old Navy/Air Jordans! Reparera din trasig gammal luft smyger med flipflops!

Göra din sparkar saknar studsa och hoppa? Är ditt spel inte som heeltastic längre? Följ mig på denna mycket enkelt, mycket billigt sätt att sätta fötterna tillbaka i molnen.OBSERVERA! Jag är i någon form eller funktion, en fot läkare av något slag el...

Spratt/hemliga lagring - iPhone USB-kabel

jag hade ett USB-minne som fallit sönder, och jag hade en iphone USB-kabel som inte fungerade. Så tänkte jag om att kombinera två och göra en hemlig USB lagring kabel, som sedan kan användas till upptåg människor.Jag använde en iPhone kabel som jag h...

Hur man gör en trådbunden/trasiga klocka fungerar

Hej. Ive tagit en skola klocka och förvandlats till ett batteri drivs en för under $10.Steg 1: Steg 1: samla din matrials Behöver du:1) din trasiga klocka (duh)2) en gammal klocka eller en motor (du kan få en på Micheals för $8,99)3) en skruvmejsel4)...

TRASIGA CD konst ram

Detta instructable är att lära dig att rama in teckningar genom att använda trasiga bitar av CD-skivor. Om gjort korrekt, kommer att det slutliga resultatet se ut på bilden.För att starta du behöver:SkyddsglasögonCD-skivor du är villig att brytaSaxKl...

BARBIE-KILLER ROBOT av trasiga joysticks (MUAHAHAHAHAHA!)

(Förälders sällskap: några bilder och video kan det vara olämpligt för barn under 13. Detta instructable innehåller sex referenser, långvarig nakenhet och stark skräck scen med blod och gore. Hallå! Om en hel del TV-spel visar dödsfall och stympninga...

Trasig hårddisk säker.

Har en gammal hårddisk sitter runt?Här är en "kompatibel att göra en säker ur det!!!Steg 1: material!!! * Vad händer annars? * Ok1. gamla trasiga hårddisken2. pengar eller värdesaker3. en borr eller en skruvmejsel med lite hex * jag tror det är vad d...

Reparera en trasig TiVo Serie 3

Först av alla, några varningar.Detta instructable visar du några sätt att reparera en serie 3 TiVo PVR. Men allt du gör är på egen risk - minst sagt, du kommer att ogiltigförklara garantin och jag kan inte ta ansvar för allt du gör. Behaga bli överty...

Fixa trasig trumma med nya kabelskor

jag hade två trasiga trumma klackarna på mitt golv tom och ville ersätta dem. På grund av att jag bara spela recreationally, tänkte jag inte släppa alltför mycket pengar till att köpa nya. Också spela jag med ljuddämpare över trumman huvudet så trimm...

MacBook Unibody trasiga skärm - hur till berätta om din glas eller LCD är brutna

släpptes i oktober 2008, Unibody MacBook och MacBook Pro system var den första system som inkluderar en glaskupa installerat på LCD-skärmen. Det finns alla typer av argument ute om huruvida detta glas är en bra eller dålig sak, men för dagens diskuss...

Reparera en trasig Toshiba Laptop gångjärn

Nyligen köpte jag en laptop från min dotter som behövs några reparera till gångjärnen. Den bärbara datorn skulle inte längre stänga ordentligt eftersom gångjärnet hade brutit loss från laptop locket. Bronsinläggen drog ut och bröt de plast hus formas...

Reparera trasiga gångjärn/fall av bärbar dator Asus U46E-BAL5

tydligen är detta ett vanligt fel i det annars fina Asus U46E-BAL5 laptop. En ny uppvisning kommer att kosta cirka 350 dollar (även om folket på Asus säger att problemet kommer sannolikt att dyka upp igen, som problemet är på engineering design). Jag...

Billiga headset + trasiga mobiltelefon = "SkypeCell"

för denna första Instructable, ska jag visa dig en nyligen hacka jag gjort.Jag hade ett billigt dåligt fungerande headset och en trasig mobil (sprucken skärm) och jag behövde en pålitlig lösning att ringa med Skype... så jag kombinerade två klar-för-...

Trasiga Nerf Dart? Fixa 'em upp!

Hej, folk av Instructables. Jag har haft två händelser som händer med mig nyligen:1. jag äntligen listat ut hur man får bilder på off min Nintendo DSi2. jag tillbringade $3.00 på en Nerf Raider CS-35 från en loppmarknad.Sak är dock att den Raider dar...

Hur man fixar DS Lite trasiga gångjärn & Ersätt skal

steg för steg guide för att reparera skadade gångjärn av Nintendo DS Lite start från demontering DS till reparera den trasiga gångjärnen och sedan sätta allt på sin plats igen. Det är perfekt och lätt att följa tutorial för nybörjare kan göra det.Kom...

Bee Sucker

om du någonsin haft problem med bin du förmodligen vet hur svårt det är att bli av med dem utan du som stack eller bina dör. Om du röker ut dem, har du ingen kontroll över där de gör deras nästa hem och du kan inte använda "stinkande" honung. Ef...

360 graders fotografering rigg från en trasig CD-ROM

OK killar, min första Instructable här, bara lära sig linor, så börja med det enklaste projektet någonsin.Anta att du har en liten 3d-objekt, såsom konstföremål visas på videon här och du behöver för att presentera en 360 syn på den, så du behöver et...

April dårar trasig Panel

Använd denna jpg att fejka en trasig plasma eller lcd TV eller skärm. För en PC sätta denna jpg så desktopen bakgrunden, låsa den och flytta rutan login utanför skärmen....