Tre tyg knappardessa super enkel tyg knappar är mjuk, roligt att push och kan komma till hands när man bygger olika prototyper. De delar alla samma marken eller plus, beroende på vad du koppla vad upp till.

Jag säljer även dessa handgjorda tyg knappar via Etsy. Även om det är mycket billigare att göra egna, köpa en kommer att hjälpa mig min prototyper och utveckling kostnader >>
http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5178109'' '

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör tyg knappar

Custom tyg knappar är lätta att göra och kit vanligen säljs i alla stora Tygaffärer, sömnad företag som levererar och Wal-Mart för $3-5. Du kan också köpa dem online.Vi använde en härlig kit för vår gjorda av Armommy som är en grundläggande fett kvar...

Att göra tyg knappar

själv fyllda tyg knappar har dokumenterats i plagg går tillbaka så långt som från 1300-talet. Under medeltiden var ovanligt sparsam och inte så mycket som en kvadrattum av tyg var tillåten att gå till spillo. Om du vill lägga till den extra anmärknin...

Tyg knappar

Du behöver1. tyg skrotar i färger och tyg för att förstora (jag använde rainbow färgad satin tyger för detta projekt)2. nålen3. trådar att matcha tygerna4. ett par sax5. en penna6. något som ett lock eller cirkulär objekt att använda som en stencil f...

Pryd med slingor-rulla hacka

Super obekvämt sätt att bläddra men webben med galopperande fingrar på tyg knappar. (Leende)Scrollhjulet inuti min mus är en mycket enkel men lysande mekanism som i princip skjuter två knappar i följd varje gång jag rulla det fwd en klickar. Följden...

Göra dubbelsidiga Örngott med knapp dekoration och kuvert stängning 12 x 18"

detta är min senaste kudde design heter LAYLA och jag är glad att dela den med dig. Även om det ser komplicerad är den snabb och otroligt lätt att göra. Här finns instruktioner om hur du gör din egen ländryggen kudde täcka 12 x 18 tum och spara på be...

Arbeta med ledande tyg

Arbetar med ledande tyg är kul och det är perfekt för kläder, mjuka kretsar, e-textilier och andra projekt som drar nytta av det egenskaper. Lära sig grunderna hjälper dig göra design och material val anpassade till din ansökan.Detta Instructable är...

Hickas kapseln vapen - Inferno

Detta instructable görs tillsammans med min andra hur till tåg din Dragon 2 en om hur man gör Astrid's axe:. Detta är hur jag lyckades göra min version av Hickas vapen. Men Välkommen att improvisera och ersätta material som du kan ha om, faktiskt det...

Hot Pocket Snood

Ja, var detta ett experiment... Jag letade efter en lämplig metod för att hålla områdena som nacke och haka varma utan att behöva tillgripa ser ut som om vintern en soldat. "Så," tänkte jag, "vad sägs om en snood fylld med värme förpackning...

Dockspelare Motion-Capture kostym

att undersöka användningen av prisvärda, off-the-shelf material och grundläggande tekniker för att skapa trådlös rörelse fånga wearables.Tanken bakom dockspelare är att skapa tillgängliga wearable tekniklösningar för motion-capture, som syftar till a...

Solar halsband T-Shirt

hals-strök wearable för soliga dagar. Komponenter för denna solar driven krets är integrerade i denna dekorativa t-shirt, undersöka möjligheterna att textil elektronik och interaktion med solen.För gränssnittet Wearable Piano detta Instructable är gj...

Hur man kan sy på en knapp

alla bör veta hur man ser på en knapp och laga minst två måltider från grunden. Här är hur man syr på två och fyra hål och skaft stil knappar.För din lätthet i att se vad man ska göra, använde jag kontrasterande tråd, knappar och tyg. Bästa metoden ä...

Massera mig jacka

A bärbara MASSAGEPAD för VIDEOGAMEPLAY--Besök även www.massage-me.at --(detta instructable är en del av en serie, vänligen också besök massera mig egen kabel och plug och massera mig Gamepad hacka de fullständiga instruktioner om hur man gör Massage...

Kid hantverk - göra en ganska soffa, stol eller säng arrangör

detta är ett projekt som jag gjorde med några barn som besöker ett lokala sjukhem. De får förmånen att njuta "adopterade" morföräldrar när de lär sig respektera vuxna och utveckla kärleksfulla relationer och hur man osjälviskt ger av sig själva....

Shark sällskapsdjur bädd

Hej alla! Detta är först instructable jag någonsin gjort så jag hoppas det är okej. Jag gjorde denna säng för en tävling och eftersom jag hade tanken i mitt huvud för ett tag bara aldrig gjorde det förrän nu. Så jag hoppas ni alla njuta av det och om...

Göra en fjäder klänning!

nu när våren är på väg, varför inte göra dig själv en ny söt klänning till celbrate återlämnande av solsken!och om du väljer en blommig tyg som jag lägga till den börjar blommar runt.Tyvärr, även om vädret är redan ganska trevligt (och nästan tillräc...

Koinobori ingen Instructables Roboto karp Streamer vindstruten

Domo arigato, Ibles Roboto. Koinobori är karp fisk formade streamers eller windsocks traditionellt flugit i Japan. Här, för att fira den nyligen proklamerade dag för att göra den 18 juni, 2014 (USA), karp fisk serpentiner i form av robotar kommer att...

Laptop cover

Min mamma fick mig denna laptop cover för min nya laptop och jag ville skicka hennes arbete eftersom hon betyder mycket för mig och hon förtjänar att bli uppmuntrad och tillfredsställelse. Jag älskar henne så mycket och hon är den mest talangfulla pe...

Skapa din egen Simon Says game med DIY Electro degen och Arduino!

Komma igångMålet med detta Instructable är att förvandla din electro degen till en kapacitiv touch-knapp med Arduino med hjälp av CapSense arduino biblioteket och sedan använde för att skapa en Simon Says spel. Vi kommer att använda en kapacitiv star...

USB-skrivmaskin ombyggnadssats

Det är något mycket magisk om du skriver på de gamla skolan manuella skrivmaskiner. Från tillfredsställande fäst de fjäderbelastade nycklar, till glimt av den polerad krom accenttecken, till skarp märken på den utskrivna sidan, göra skrivmaskiner för...