Treasure Chest, present till min flickvänHej där,

Detta är en Tresure bröstet i´ve gjorde för min flickvän som en gåva.

We´ve hittade den här gamla steelbox på en fleamarket för några år sedan, min flickvän älskar verkligen används utseendet på den gamla box.

Tja som sagt detta var år sedan och den rutan försvann i vissa hörn av min verkstad.
nu jag tänkte på en alla hjärtans present till henne och velat göra något med denna gamla stål tablelegs som jag hittade i den
scrapmetalcontainer. (de där brutit sig in en hel del bitar, jag svetsa dem tillsammans).
Tablelegs är mycket vackra med angelfaces och lionaheads på det, på den lägsta sidan de fick en lionsfoot.
de där full med flera lager av färg som i´ve mala ner till ren metall, jag gillar. som ser

Box gots en massa små hål, jag stängde dem med en massa nitar.

Benen skruvas på topsite och svetsa i rutan på den nedre sidan

Till sist målade jag hela med klarlack.

Min flickvän älskar den och kommer att göra en läder foder för insidan att slutföra.

Hoppas du gillar

Relaterade Ämnen

Kniv, min present till min vän

Jag har vän, som bor i USA. Han är en glad far till två pojkar, tvillingar. Detta är en gåva av dopet.Steg 1: grejer I min verkstad har jag en hel del gamla, skadade hjul bearins. Detta är bra grejer för föreningen. Jag skär uthärda och använde min s...

Hur man gör en 365 låda. Bästa Present till din fru eller flickvän!

Whats up killar! Jag gjorde denna 365 låda för min frus födelsedag. Dess gjord av valnöt och butternut med 15 graders nedskärningar att bilda en cirkel. Jag skrev 365 anteckningar för henne att sätta i den så hon kan läsa en per dag för ett helt år!...

Enkla Pirate Treasure Chest gåva kartong

här är en liten sak min fästman och jag satt ihop för vår väns födelsedag. Han kommer att vara fyra och är verkligen i pirater. Så vi köpte honom en pirat tema spel och beslutat att göra en skattkista av rutan gåva.Mycket av det material vi hade reda...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Present till pappa? Oar Large Mouth Bass Decor

Jag letade efter ett projekt som jag kunde skicka till min pappa på hans födelsedag. Jag hade bara några dagar före sin födelsedag och jag var tvungen att maila honom en gåva. Han är mycket kräsen om gåvor och jag visste att han ville ha något hembak...

DIY en söt present till dina föräldrar

Jag har mitt eget barn 2 år sedan. Jag trodde att det är lätt att vara förälder när jag var ung. Men, du vet, när du får en baby, du kommer aldrig samma känsla.Jag är långt ifrån min föräldern när jag var på college. Ibland kommer de kalla och fråga,...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

Treasure Chest soffbord

Refinished gamla bröst.Steg 1: jag har haft denna gamla stammen för så länge jag kan minnas. Det var korroderade, smutsiga och någon hade använt den för att måla ett projekt på det långt innan det var överlämnats till mig. Det satt även i år i en fuk...

Ansluta en Ipod eller Iphone till min 2003 Prius

Detta är min första Instructable, och beskriver hur jag anslutit min Ipod till min 2003 Prius. Den information och de alternativ som jag hittade bör hjälpa andra lägga till MP3-ljud i någon bil. Jag kommer presentera flera lösningar, tillsammans med...

En mössa till min spargris

jag gjorde en mössa till min Uggla "spargris" eftersom jag kan. Jag döpte honom Wilson och även tho han är pojke jag fortfarande gjorde honom en ljus rosa hatt. Jag tycker det ser bedårande på honom om jag säger så själv. (: Detta var en av de f...

Stjärnor i en burk - den perfekta presenten till din flickvän :)

Hej stötarna. I detta instructable jag ska försöka att visa dig hur man gör den perfekta presenten till din flickvän :)). Så det är mycket enkelt att göra och kostar inte mycket. så, låt oss gå!Steg 1: Vad behöver du?Så. Innan vi börjar med "-vilket...

Anpassade brickor till min motorcykel

jag har en andra plats för min motorcykel och metalldelen som fäster till min fender håller repa lacken.Steg 1: Samla material först får jag mitt fäste som brickan måste passa på, den gemensamma jordbrukspolitiken till en flaska som är rätt storlek f...

4-i-1 USB till mini • mikro • lightning • 30-stiftskontakt kabel

bärbara enheter som smartphones, iPod, GPS-enheter och mer ska göra våra liv enklare. Men de alla använder olika USB-kontakter (micro, mini, 30-stifts, blixtnedslag...), så om du lämnar fel kabel hemma, allt du har är en dyr Papperspress. Ta varje ka...

Få till någon plats som kan vara blockerade - bara har tillgång till min dator

i detta instructable jag använder en slumpmässig webbsida - yes.google.com åt instructables.com när det är blockerad. Detta är möjligt på grund av domän remapping.Denna idé är också i instructable här.Steg 1: Vad du behöverEn Windows-dator (sorry Mac...

Hur man fixar nätsladden till min Dell laptop då

dessa instruktioner visar hur till sätta fast strömkabeln till en Dell Vostro laptop, när det kommer att ansluta till datorn men kommer inte att ladda batteriet eller registrera dig som inkopplade alls. Denna särskilda orsak och lösning inte har täck...

Att lägga ett tändstift till min smedja

detta är min forge före och efter att lägga till tändstiftet. Jag har alltid velat ha en tryckknapp start. Varning, inte låta gas buid upp. INGET BRÄNSLE LUFT BOMBER... Snälla. Fåniga lilla tryckknapp start av en barbque kan också ge dig ett otroligt...

DIY arbetsstation konvertera Ozito, Dremel eller Black Decker till Mini Press Drill

Under en nyligen projekt, jag behöver en pressmaskin övningar att utföra en viss åtgärd. Jag kan köpa det, ja?, men kan göra det i hem, jag kan konvertera alla roterande handverktyg Ozito, Dremel eller Black & Decker till Mini Press DrillMin Drill Pr...

Hemgjord arbetsstation DIY Dremel Ozito svart & Decker till Mini tryck Drill

Hemlagad DIY arbetsstation Dremel Ozito Black & Decker till Mini Press övning mycket billigt och lättDrivs med hjälp av en gammal hand verktyg roterande elektrisk motor, denna hemlagade drill press,byggda främst från gamla bildelar och några objekt k...

Pall trä Treasure Chest - från fula till skönhet

Ett par dagar sedan medan jag gjorde lite grejer i verkstaden, plötsligt detta ful söker trä block från en gammal pall striked mitt öga. Men i min mening var inte ful alls. Det hade en tydlig vision av det, hur det skulle se ut med en liten passion o...