Triple-Chocolate-Potato-Chip-Ice-Cream-Cookie smörgåsar!Med sommarvärmen sparka i, en bra fryst behandla något ofta söks efter. Många leverantörer gör sitt bästa för att mätta av dämpningen av en kall dessert på en varm dag: glass lastbil mannens superhjälte dyker, en whosawhatsa super antioxidant smoothie, och den ständigt populära trevlig blandningen av mjukglass fryst grädde och godis... Men hur är en hemmagjord handelsvara, du frågar? Tja, min vän, ge dessa läckra Triple-Chocolate-Potato-Chip-Icecream-Cookie smörgåsar ett försök; du kommer inte bara att släcka det brinnande önskan om en fryst dessert, du ska också ge som ice cream truck man en springa för sina pengar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Cookie Ice Cream Pie

detta är en läcker blandning av både glass och kakor! Gjorde helt enkelt genom att vända upp och ned på en muffin tenn och baka cookies över den och sedan skotta i glass att göra en god glass paj med den största skalet någonsin.Material som behövs:di...

Cookie Ice Cream Sandwich

Cookie glass smörgåsar är min favorit fryst glass behandla, men de kan bli så dyrt. Jag hittade ett enkelt sätt att göra en perfekt personlig cookie glass smörgås med cookies eller glass du vill!* Detta är min billiga alternativ till Ice Cream Sandwi...

Chocolate chip/M & M cookies!

Vem älskar inte choklad chip cookies och M & M's? Varför inte blanda dem tillsammans och har choklad chip M & M cookies!Steg 1: Allt du behöver är Chocolate chip cookies degen, pan, vax papper, M & M's och en ugn!Steg 2: Du gör lilla cookie de...

Soda Jerk Chocolate Ice Cream Soda

är du sugen på en glass salong favorit? Någonsin försökt en ice cream soda? Jag brukade göra en miljon av dessa när jag jobbade på en gamla gammaldags glassbar. De är snabbt och lätt att piska upp. Plus att de ser imponerande. Vill du smaka yumminess...

Peanut Butter Chocolate Chip M & M Cookies

Peanut Butter Chocolate Chip M & M CookieAv: Frost, Katy, Hailey och MirandaDessa läckra jordnöt smör choklad chip M & M cookies kommer lämna munnen skriker efter mer! Bokstavligen. Blandas ihop och bakade perfekt, de inte bara ser läckra, men sma...

Magiska banan "Ice Cream"

Lär dig att göra 3 olika, läckra smaker av "ice cream" från frysta bananer med Annelise och Julia. Du kommer knappast tro hur smaskiga de är! Happy pyssel!För Maple Pecan smak, du behöver:Frysta bananerLönnsirapVaniljMjölkHackade pekannötterFör...

Banana Bourbon Ice Cream Sandwich

Gör dig redo för nästa nivå efterrätten; denna bar är långt ifrån glass smörgåsar vi växte upp med.Boozy banan glass mellan macaroon-style cookies av rostad kokos, alla belagda i en rik mörk choklad skal... visst detta ta en stund att göra, men det ä...

Ice Cream dyker

Slutligen, du också kan njuta av glass på en pinne! Dessa små karameller är perfekt storlek snack, och de finns i varje enskild smak du gillar. Slå sommarvärmen med glass dyker!Steg 1: ingredienserDu måste skaffa sig följande:Ice Cream eller andra fr...

Djupa stekt Ice Cream

Im ganska säker på att djupa stekt Ice Cream är den 8: e underverk i världen. Och den faktiska fritösen själv är den 9: e. Bredvid bacon är djupa stekt glass den enda anledningen att min pojkvän pinnar runt. Jag ber honom att göra alla möjliga house...

Djupa stekt Ice Cream Pie

jag älskar djupa stekt glass, men jag vill verkligen inte att ta sig tid att göra det. När jag jobbade på min college cafeteria, en av kockarna, godis, visade mig hur hon gjorde lätt (icke friterade) friterad glass och jag har tagit den idén och anpa...

Ice Cream Cup Cakes

körsbär, grädde, choklad, kakor, glass och glass strutar alla mosade i en läcker dessert - vad kan vara bättre? Denna kreativa behandla är kul att göra och ännu roligare att äta! Här är mitt recept...Steg 1: Vad du behöver Ingredienser:-Cupcake mix:1...

Ice cream pie

Ice cream pie är super lätt att montera - och bäst av allt, kan du göra det i valfri smak du gillar! Denna gång jag använder vanilj glass med blåbär och citron zest, men jag vill verkligen göra kaffe glass med nötter och choklad chips. Eller jordgubb...

Copycat El Rancho Viejo stekt Ice Cream

första gången jag hade smakat stekt glass var på El Ranch Viejo ett familjeägt restaurang i Washington State. Jag frågade ägaren hur de gjordes och detta recept är nära vad han hade förklarat för mig och är nära vad mexikanska restauranger serverar....

Ice Cream Sandwich recept

Hemmagjord glass smörgåsar? Ja tack!Gör din egen smak kombinationer med denna enkla Ice Cream Sandwich recept! Jag gillar glass smörgåsar alla tider på året, men jag hitta den grundläggande chokladkakan / vanilj center lite trött. Jag njuta av underl...

Inte-bara-Strawberry Ice Cream

Först var detta Instructable helt inspirerad av den bedårande 13-åring som gjort öl glass Instructable.Vi var lite oroliga att vi inte har våffla kon eller Grecian Pool och nästan övergett hela projektet, men efter noggrant övervägande (um, ja, låt o...

Ögongloben Ice Cream Cone Cupcakes!

Min pojkvän är i optometri skola, så för deras baka försäljning, jag gjorde dessa ögongloben ice cream cone cupcakes! Super läckra!Vad du behöver:-färsk kaka smet-glass strutar (platt botten)-vit glasyr (jag använde köpta)-röd glasyr-hårt liv sparare...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Cleverly "Naughty" Gay Pride Parade "Ice Cream Truck"

Detta är en annan inträde i SHOPBOT tävlingen. Jag är del av en mycket liten grupp av vänner, artister och kreativa ingenjörer som ständigt drömmer upp roliga idéer till projekt. Vi har turen att hitta finansiering för många av dem. Vi användas också...

Woodturning-Ice Cream Scoop

w jag använde spectraply trä för detta projekt. Spectraply är en riktigt cool plywood eftersom den har en massa lager av olika färgade woods. Så när du slår på den får du en riktigt cool effekt. Jag använde trä floden glass skopa kit som du kan köpa...