Tryckluft nästan var som helstganska länge jag har blitt brottningen med problemet med hur makten min hemgjorda luft mjuk bbmg i fältet. Och efter mycket eftertanke och överläggning jag tror jag har hittat en lösning som är relativt säkra och kostnadseffektiva. vad jag har gjort är i grunden gjort en luftkompressor kör på ett laddningsbart batteri som gör detta är en relativt enkel uppgift så om du vill du gärna kolla in bilderna nedan...
Relaterade Ämnen

Hur komma åt medieinnehållet var som helst genom att vara värd dina egna moln!

JAG HAR UPPDATERAT DENNA GUIDE ***Vänligen se den nya versionen av handboken här.Har du någonsin drömt om att komma åt dina media från någonstans i världen? Denna tutorial ska show dig hur man värd för din egen moln hemma som gör att du kan komma åt...

Komponent testare - testa nästan vad som helst!

Att vara elektronik student eller hobby, du kanske trodde att få en testare som kunde testa nästan vad som helst "ELEKTRONIKKOMPONENTER, naturligtvis!"Nu vad om jag berätta att man kan ha en och som också gjorde själv under INR 600 endast (USD 1...

Lätt poncho av nästan vad som helst.

Sjalar/Ponchos är tidlösa, och ett enkelt projekt som kan vara gjord av nästan vad som helst... duk, filt, täcken.Vita en på bilderna är en tung bordsduk som jag hittade på en loppmarknad och pink är en gammal afghan jag hittade vid en sparsamhet but...

Öppna en öl med nästan vad som helst

Trött på letar du efter en flasköppnare. Trött på människor ber du om en. Då denna Instuctable är för dig! Lär dig hur man öppnar en öl med nästan vad som helst. Sedan titta på ett roligt video gjorde jag visa min teknik. Hoppas du gillar.1. skaffa d...

Kontrollera ESP8266 på Internet (från var som helst)

Det är bara några saker bättre än (framgångsrikt) programmering och använder din Arduino. Säkert en av de sakerna med din ESP8266 som en Arduino med WiFi!I detta instructable jag kommer att visa dig ett enkelt sätt att få ESP8266 arbetar som en webbs...

Hur man gör en iphone/android/web kontrollerbar förlängningssladd som kan användas för att styra din crockpot, garageport, kaffebryggare, riskokare, smoothie mixer... fisk tank bubbelflaskan eller någon annan elektronisk enhet från var som helst med tillg

Detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en dator/iPhone/Android-kontrollerbara nätsladd som kan styra något elektriskt från var som helst med tillgång till internet. Bygget kostar 60$ och det är ganska lätt att göra. Det kommer förmodlig...

Öppna din garageport från var som helst Plus säkerhet Cam!

Hej alla, här är en enkel instructable gör din gamla telefon en övervakningskamera kan du Visa någonstans det är internet och även kontrollerar din garageport med mycket få komponenter!Det använder sig av en gratis app som kallas Alfred säkerhet IP c...

Titta på eller lyssna till din Media var som helst med en Internetanslutning

denna tutorial ska show dig hur man skapar en mp3-server och en hemsida som rymmer blixt video (FLV)Som de ser du på Youtube.com.Steg 1: Vad du behöverDenna handledning förutsätter att du har tillgång till höghastighetsinternet, som inte nuförtiden?F...

Garage dörren registeransvarige med hallon-Pi: övervaka status och kontrollera ditt garage från var som helst i världen!

** Har din någonsin körde ur ditt garage och efter några minuter i enheten, fruktade du inte stängde dörren?** Tänk om du verkligen lämna dörren öppen?Garageporten kan nära sig själv efter några minuter, men det betyder att ditt hem säkerhet har även...

Cloud kontrollerade Dune Buggy - styra den från var som helst!

Att vara från en hårdvara orienterade bakgrund, se grafer av data som ritade framför mina ögon för första gången var spännande, men titta på min robot följa kommandon som jag gav det var vad verkligen blåste mitt sinne!Ända sedan jag har dragits till...

Treelegram - hacka en julgran lampor från var som helst i världen!

Hej alla,efter några år registrerade på Instructables, och aldrig publicerat någon handledning, det är dags!Så, här är jag, redo för att dela mitt senaste projekt, kallas Treelegram.Treelegram är en sociala julgran som gör att du kan hacka sitt ljus...

Styra din garageport från var som helst!

Hur många gånger har du drog ur din uppfart och fått tio menuetter på vägen bara att börja andra gissa om du faktiskt stängt ditt garage eller inte? Problemet löst! Med detta instructable du kan kontrollera om ditt garage är stängd eller öppna och st...

Styra Arduino med Blynk [USB] [nybörjare] trådlöst var som helst i världen

här är hur du styr arduino med blynk via USB från var som helst i världen!Steg 1: Här är hur du styr arduino med blynk via USB från var som helst i världen!titta och njut!...

Din dator var som helst!

i denna tutorial jag kommer att visa dig hur du tar din dator var som helst i världen. även på din iPod!Steg 1: Kör Ubuntu från din iPod/flash drive Efter allt detta har gjorts starta om din dator Välj "BOOT MENU" vid start och välj din enhet......

Hur man karbonat nästan vad som helst: gör din egen kolsyrad frukt och läsk!

Sedan jag köpte en CO2 tank, jag har carbonating mina egna saker i år nu. Jag säger "saker", eftersom möjligheterna att vad kan vara kolsyrad är nästan obegränsade. Nästan allt som innehåller vatten kan vara snabbt och enkelt kolsyrat för några...

Lägga till en Pocket Clip till nästan vad som helst

Tjena,Min post för Pocket Sized Contest 2012!--[]--Här kommer jag visa dig hur du lägger till en pocket clip (som de på en kulspetspenna) vad som helst. Detta är en mycket snabb och billig metod men det håller upp starka och lägger port-möjligheten t...

Hur man dölja nästan vad som helst i slätt sikta

trött på lämnar pengar eller någon liten värdefulla objekt ute i fria eller dölja det och glömmer var du lagt det? Heres en snabb och relativt enkel lösning.Du behöver:En piska grädde eller någon aerosal kan (måste vara helt tom)En konservöppnareMagn...

Gör mugghållare för nästan vad som helst!

Hej alla! lång tid användare av instructables, men detta är den första tid ive blivit av utstationering något.så i princip min bil tyvärr inte kom med mugghållare, så när jag körde min drink (koks eller vatten, aldrig alkohol, barn Drick inte och kör...

Akuta tips för efterlevande nästan hur som helst

Jag älskar att se andra skapa och dela sina kunskaper, det är därför jag gillar Instructables så mycket. Hittills har jag varit ganska nöjda att kolla in andra projekt och vara förvånad över spänna av ämnen visas här.Att ha tjänade mitt land som en C...