Trycksatt sprayflaska från gamla 2-litersjag kommer att visa dig hur man gör en trycksatt sprayflaska från en gammal 2-liters pop flaska. Jag hade en köpta spruta men det krävs att jag faktiskt pumpa. Eftersom jag är väldigt lat gjorde jag detta så min luftkompressor kunde göra allt arbete.
Se Steg
Relaterade Ämnen

16 tips på växande Hot Chili Peppers i ett kallt klimat

Om någon läser detta har faktiskt smakade min matlagning, vet du hur viktigt chilifrukter är till min dagliga rutin. De flesta av de måltider som jag har lagat utan chili är ganska äckliga, med undantag av ost på toast, även om detta också serveras v...

Bygga ett akvarium som ser bra ut på alla vardagsrum

Varning: Först och främst varnas att detta är en lång instructable! Ca 1 timme av läsning. Kanske är det mer "lättsmälta" genom att bara ha en blick på bilder och senare återkomma till läsa lite historia bakom det och några tips på delarna du är...

CheapGeek - hur man rengör en smutsiga gamla skrivare

CheapGeek sättet att rengöra en skrivare. Denna smutsiga gamla laserskrivare var affären 1996.6 sidor per minut i blixtrande snabb byggbeskrivningarna utskrift. Dokument/kvalitet och priset var $350.00Jag fick dock skrivaren för $150,00 (1996 en affä...

2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad

detta är min design för en 2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad.Först, jag vet detta är inte den första 2 liters flaska vatten raket lansera systemet någonsin konstruerats. Denna design faktiskt tog inspiration från flera av de mönster som N...

Lego spel bord med lagring från gamla soffbord och låda.

Slå en gamla soffbord i ultimate barnen spela bord. Lego byggstenarna och Hot wheel raceway båda; med förvaringslåda byggt från en gammal låda innehåller alla bitar.Steg 1: Objekt du behöver Ett gammalt soffbordEn gammal låda eller två, från en byråM...

Hur du sätter din gamla sprit flaskor till skrivbordslampor

denna handledning är en grov guide skapa ett hem som gjort elektriska goda. Jag på något sätt ansvariga för din elektriska brännskador, skivad fingrar eller förstör din favorit glasvas för mödrar som vanan. Som sagt, varje steg som jag beskriver i de...

Slick Shoes - inte mer: Regummering din gamla sparkar

jag nyligen började googla på DIY sätt att fixa mitt slick sulor 1 + år gamla Keens (ur garanti), som har blivit mycket sliten. Efter behandlingen upp den möjliga regummering metoder som limning faktiska slitbanan från bil däck, bestämde jag mig att...

Hönshus från gamla Garage skåp

Ingenting är så underbart som hem fullvuxet ägg. För vårt hönshus använde jag en hög med en-av-tolv pine brädor kvar från att ta bort våra gamla garage skåp. Jag har funnit att med alla projekt, jag tillbringar mycket mer tid planering än på konstruk...

Hur till öppen och ren din gamla mekaniska klocka

Hej, alla!!!Idag ska jag visa dig hur man rengör din gamla klocka. Min klocka är Orientex 17 juveler, det är en klassisk, handbok slingrande manliga klocka.Instruktionerna och var försiktig!Steg 1: Öppna klockan Använda skruvmejsel eller vass kniv at...

3 saker att göra från gamla registreringsskyltar

Här är tre enkla och användbara saker du kan göra från gamla registreringsskyltar.I detta instructable jag att täcka hur man gör:en lådaen post och nyckel hållareen taklampaRegistreringsskyltar bära en hel del nostalgi och är mycket intressanta visue...

Bling upp din gamla hörlurar!

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur att ta några gamla, fula par huvud eller hörlurar och göra dem svalna igen!Steg 1: leveranser Leveranser du behöver är nedan: 1) gamla hörlurar 2) duct tape (valfri färg) 3) sax 4) exacto kniv (crafti...

En berättelse om 3 oscillatorer – fastställande gamla elektronik

när jag först gjorde elektronik jag verkligen ville ha en bra ljud oscillator. Sedan dess jag bygga ett gäng som är ganska trevligt, men jag började också samla gamla elektronik inklusive en massa ljud oscillatorer. Nu har jag dessa nästan antikvitet...

Göra en sjöjungfru dräkt från gamla skräp

jag bor nära stranden för tillfället och inspirerades av skräp det och vissa materiella instructables plastpåse. Min vän och jag gjorde denna kostym för en video shoot. Det är lite provisoriskt så det är möjligt att röra sig i, det bara täcker framsi...

En söt väska från gamla kläder

denna handledning visar hur man gör en väska (med en personlighet) med hjälp av tyg bitar av gamla kläder och andra tyger. Projektet är mycket lätt att göra men tar tid och kräver mycket sömnad med en symaskin.Steg 1: Material & verktyg Material:1. g...

BIG BAG från gamla tröjor

inte du älskar tovade väskor? Vill du inte en utan tid åtagande stickning något enormt så du kan krympa ner det? Här är ditt svar-Steg 1: leveranser Behöver du två tröjor – en i färgen som du väljer för sidorna av påsen (tröja A), den andra tröjan fä...

Mysiga tofflor från din gamla ulliga jumper

Hoppsan... Krympt din favorit ullig i tvätten? Aldrig sinne, prova att göra dessa mysiga tofflor och du bör har massor kvar för att göra andra godsaker (mer instructables att följa).Dessa härliga varma tofflor kan göras i en kväll om du sy för hand....

En Cool sätt att dekorera din gamla Duds med blekmedel

Har du en gammal skjorta eller ett par jeans som behöver lite hjälp? Ganska dem upp på ett enkelt sätt med en bra gamla blekmedel penna! Ingen anledning att blanda färg pulver eller göra en stor röra i köket. Allt du behöver är ett blekmedel penna. A...

Hur man hittar den värde av din gamla aktiebrev

du har gamla aktiebrev! Aktiebrev här finns i du vinden, fick i arv eller helt enkelt glömde. Stegen för att ta reda på värdet av du aktiebrev tar troligen dig en eftermiddag på biblioteket om du vet var du ska leta.Du behöver:-bra kunskap av värdepa...

Att göra en flinta och stål från An gamla kol stål filen

jag hade lite av filen kvar från bush kniven instructable, och bestämde jag skulle göra mig en ny firesteel. Eftersom jag visste redan att filen var helt härdat, hög kolstål, det skulle vara perfekt för jobbet. (du kan se min bushknife instructable a...