Tumlande mannen eller fallande tornet eller vadim goin för att Visa u hur man gör en tumlande man eller fallande tornet eller vad det kallas
Se Steg
Relaterade Ämnen

Muffin mannen eller kocken papper hantverk (lätt)

detta instructable kommer att ge dig steg för steg att skapa din egen muffin man (eller kock) av papper med billigt och lätt att använda material. Din chef kan vara muffin mannen, lila paj man, wolf gang pucken och många andra tecken från litteratur,...

"GEAR HEADZ" ändra utseendet på dina stövlar eller vad

om du hatar harleys eller bara vill ha dina stövlar att vara annorlunda än den stora massan, denna kompatibel är för dig. Väl vid det här laget tror jag du vet att jag älskar GEARS och vad de kan göra, hur de ser ut och hur de fungerar. De kan göra m...

Aprilskämt: speldosa prata (eller vad)

häri, jag kommer att beskriva några enkla knep för att skrämma, överraska och kanske även skrämma någon lite, med 3 olika metoder.#1: med hjälp av en inspelad röst#2: med hjälp av en inspelad eller levande röst, modifierade,#3: med remote-metoden, me...

Zebra handväska, mapp eller vad

denna Sebratryck portfölj koppling med sin eleganta design; är det perfekta svaret för dem som gillar utseendet av stora påsar men gillar inte hur tunga de är. Fungerar bra för casual och klänning. Denna koppling är utformad för nycklar, telefoner, p...

Hur man gör en liten väska för projekt eller vad du vill.

Är det stora fall för små projekt, eller att hålla god ordning på dina saker.Jag använder det för hålla min elektroniska delar. I det kan du göra ett litet kretskort eller något.Det är det slutliga resultatetSteg 1: Vad du måste ha. Måste du ha:-Kabe...

Göra jätte Druids, spöken eller vad som helst och projektion karta på dem.

en av de bästa delarna om att ha en Techshop i ditt område är de coola projekt som du får jobba på med dina Tech-liknande-minded vänner. Jag paras ihop med en Karl techshop och vän att stötta dessa stora siffror för en lokal Pittsburgh show. Kolla em...

Göra jätte Druids, spöken eller vad som helst och Projection Mapping

en av de bästa delarna om att ha en Techshop i ditt område är de coola projekt som du får jobba på med dina Tech-liknande-minded vänner. Jag paras ihop med en Karl techshop och vän att stötta dessa stora siffror för en lokal Pittsburgh show. Kolla em...

Benet läderfodral för verktyg eller vad passar i!

God dag till alla av du respektabla herrar och Välkommen till min allra första instructable av min allra första läder skapelse!Härmed kommer jag att beskriva material och den process som jag följt för att farkoster detta användbara påse.Ha en trevlig...

Tre LED projekt... Eller vad man ska göra med döda saker

detta Instructable är egentligen tre separata projekt. Jag kommer att visa hur man brink liv i döda ting. Alla projekt görs först och sedan bestämde jag mig att göra dem Instructables. Alla är mycket enkla, behöver medium erfarenhet med vissa verktyg...

Kyckling (eller vad) Curry

varannan tisdag på mitt hus är curry natt. Göra några curry (mest alltid kyckling), dra ut tv magasinen och äta framför TV: N.Tricket med curry är att göra det dagen innan. Det är alltid bättre en dag eller två senare eftersom det ger örterna och kry...

Multivitamin (eller vad) Container

här är hur man gör en enkel piller behållare.Jag tycker det är ett bra sätt att bära några multi-vitaminer eller acetylsalicylsyra samtidigt camping.Steg 1: Vad du behöver: 1. metall svarv och verktyg2. Knacka på och dö3. Bar lagerSteg 2: Slå din bar...

Ethernet över telefon linjer (eller vad kabel)

Jag kan höra röster säger:Hej buster vi har internet via telefonlinjer och dess kallas ADSL (eller VDSL).Thats sant. Den er mycket sant.Men har du någonsin funderat på hur mycket en VDSLam kostar? Helt från hobby budget. Åtminstone min hobby budget s...

PC vippströmbrytare för gaming (eller vad)

jag spelar en hel del Mech Warrior Online, men jag är säker på att det finns massor av fall där någon kanske vill ha en switch på något program som är tänd. SÅ, om du är i den situationen, här är hur man gå till väga.Du behöver...En gammal game contr...

Nästan för ljus cykel (blå eller vad någonsin färg du vill)

en vän till en vän till mig bad mig att bygga en bakre bike ljus som skulle vara bättre än något han kunde köpa (för en budget på $45). Så jag bestämde sig för att bygga detta ljus och jag trodde jag skulle också försöka hjälpa någon annan där ute de...

Bygga en Killer eld för din pizzaugn (eller vad)

ett par år sedan, min man byggt en pizzaugn, en gigantisk brand-andning, bug-eyed guldfisk heter Bubba, men för det mesta, jag har varit ansvarig för byggnad eld. Kanske beror det på att jag överlevde en lång, kall vinter Tennessee med endast en vede...

Skapa en väggmålning för din cykling Boudoir (eller vad)

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en vägg väggmålning snabbt och enkelt med en OH-projektor. Det är verkligen inte svårt. Du behöver antagligen göra detta under en period av två dagar, men inte alltför många timmar är inblandade.Min...

Sandblästring och pulver beläggningen täcker belägger med metall verktygslådan... eller vad som helst

jag hade gjort denna verktygslåda i klassen kantiga plåt på Techshop. Eftersom det låg i garaget och samlade rost och hånade mig, visste jag att jag var tvungen att ta Sandblasting och pulverlackering klass på Techshop att få en fin perfekt färdig pj...

Hur man gör origami CD-fodralet eller vad man ska göra om du inte har gratis tomma CD-fodralet.

Ibland vi bränna skivor till våra vänner och kollegor. Men vi har inte alltid gratis CD-fodral tillgängliga. Vad göra? Idén är enkel - göra origami CD ärm från standard A4 papper.Följande instruktioner visar hur du skapar origami CD själv.Steg 1: För...

Höga träd krukor för dadelpalmer eller vad

jag vet att PVC-röret inte är billigt men det är oftast av nedskärningar i lagerplatser runt byggarbetsplatser.Jag gjorde dessa eftersom jag behövde höga krukor att rymma för lång taproots som dem på dadelpalmer, och tar mycket mindre plats än big fa...