Tunisisk virka Harry Potter Gryffindor halsdukI detta Instructable, får du lära dig hur till tunisiska virka en Gryffindor halsduk. Om du inte är en Gryffindor men istället en Ravenclaw, Slytherin eller Hufflepuff, kan du använda samma mönster, men i olika färger. Allt du behöver när du gör dig själv denna halsduk är en svart kappa och en träpinne och du kommer se ut som du kom rakt outta Hogwarts. (Eftersom du gjorde ändå, inte du?)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Harry Potter tema halsduk

FYI: jag gör inte, på något sätt, börja att hävda att jag äger rättigheterna till något Harry Potter. Om jag gjorde skulle jag arbeta två jobb och försöker betala av student låneskulden! Men nog om mig LÖSMYNT... på roligt grejer!Material:Nål: #8 run...

Draco Malfoy - Dödsätare (barn robe, mask, halsduk och andra Harry Potter grejer)

min 6 år gamla är i Harry Potter. Men han ville ha för Halloween kostym var "Draco Malfoy, som en Dödsätare". Nu är jag ganska säker på att Draco aldrig som en Dödsätare i böckerna, men det är vad han ville!Så, lappar till denna kostym är alla g...

Harry Potter tema, modulära halsduk Rack

detta var en julklapp som jag gjort för en vän som stickat massor av halsdukar, och är dessutom ett Harry Potter fan.Steg 1:Verktyg jag använde:Partworks 3,5 CAD/CAM programvara *Shopbot 3 axel CNC router *SticksågBandsåg *Drill Press *Med sladd Dril...

Lätt Harry Potter halsduk

avundas din fanclub med denna märkliga halsduk. Jag kan inte ta alla kredit för detta för mig bästa kompis Jake eller SIRJAKEOFCAMELOT lärde mig att göra detta. Han lärde mig hur man gör en halsduk och jag tänkte hela Harry Potter anslutningen... TAC...

Harry Potter tema kåpa

är du Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff, eller Hufflepuff? Bra, eftersom du kan visa det med denna kåpa. Eller kan du ta din favorit färger och göra en fashionabla kåpa.Steg 1: Samla leveranser Virknål, storlek KSaxVäv eller garn nålKamgarn vikt garn...

Harry Potter House kjol

om du läser eller har sett Harry Potter-filmerna, vet du att eleverna på Hogwarts, är indelade i fyra olika hus; Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw och Slytherin.För midnatt lanseringen av boken bestämde jag att jag behövde stöd mitt favorit hus, som...

Harry Potter Wall

Jag ska bespara alla orsaker till detta projekt uppstod, men kärnpunkten är helt enkelt det var ett hem projekt som min fru fick in också i vårt sovrum. Vi inrett en av väggarna i vårt sovrum i ett Harry Potter tema. Trollstavar, horcruxes, hattar, k...

Harry Potter Cross Stitch: Bröllop

Cross stitch mönster för en Harry Potter tema bröllopsgåva. Mönstret är i ett excel-blad, så det kan ändras för olika bokstäver i crest och olika utseenden för folk att gifta.Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram, och k...

Harry Potter schack ange & fall

En Harry Potter schackspel? Nörd nivån i det här inlägget taket bara gick igenom. Allvarligt, ville jag ge min bror något i julklapp i år som han och hans familj skulle älska. Jag mindes schack scen i en av Harry Potter-filmerna och trodde att det sk...

Harry Potter Ravenclaw Robe Hoodie

Accio egna Harry Potter Robe Hoodie oavsett Hogwarts House sortering hatten har ansett du ska tillhöra. Här är för sådana som är avsedda att Ravenclaw med sina blå fodrad mörka skruden och distinkt crest.Detta projekt är en Xmas gåva till min systerd...

Harry Potter kuddar

Hej killar, i dagens video kommer jag visa dig hur man gör dessa Harry potter inspirerad kuddar. de kommer att göra den perfekta gåvan för min Harry Potter kärleksfulla vänner.Jag prövar nya sätt att göra mitt mönster tillgänglig, men jag ber om ursä...

Guidens monopol (Harry Potter monopol)

UPPDATERA NOVEMBER-2015Jag har lagt till filerna för alla att njuta!Pengar och styrelsen är bilder och det finns PDF-filer av kort och sådant. Du kan också hitta alla full upplösning objekt i min Dropbox dela här;https://www.Dropbox.com/sh/brrqi92ps8...

Harry Potter Golden Snitch EOS

Lär dig hur man gör en Golden Snitch EOS som alla Harry Potter eller JK Rowling fan vill gärna ha!Det gör en perfekt present till honom, henne, en vän eller verkligen någon medlem Gryffindor, Hufflepuff, Hufflepuff eller Slytherin!Om du gillade video...

Harry Potter tema Party spel

Vad är den perfekta födelsedagskalas för en snart-till-vara 11-åring? En Harry Potter tema födelsedagsfest naturligtvis!Ugglor med deras Hogwarts brev skickades till de inbjudna barn, välkomna i trollkarlsvärlden och ger dem anvisningar till plattfor...

Harry Potter Urklipp

Denna lätt tutorial ska show dig hur man anpassar du Urklipp.Steg 1: materialDu behöver:Rött och guld papperEtt urklippSaxLimSteg 2: Lejonet Först, du kommer att behöva skriva ut och klippa ut en silhuett för Gryffindor lejonet.Steg 3: Spårning och s...

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Hur man gör Butterbeer | Harry Potter recept

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Harry-Potter-Butterbee...Om du är som mig, var Harry Potter min barndom. Jag växte upp läsa böcker och njuta av filmer, men alltid velat prova maten från böckerna. Butterbeer är en av...

DIY-Harry Potter trollstav

Hello fellow Harry Potter fans! Detta är en rolig och mycket lätt DIY som alla kan göra. Det bara tar ca 30 minuter och är en mycket underhållande.(Yngre barn ha en förälder övervaka du med Hot-lim pistol, för jag har bränts flera gånger. DET ÄR MYCK...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....