Turkiska Braid mönstretHej vänner. Idag ska vi sticka turkiska mönster. Denna vackra fläta med loopar stygn. Detta traditionella turkiska mönster som jag hittade i översynen av en turkisk kvinna. För mönster nålar behövs ull och stickning 25 mm.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3 lätt Upstyles

Jag har varit lite besatt av upstyles nyligen förmodligen eftersom jag bara högg upp mitt hår i en kort bob. Jag tror det är förmodligen en av de you-don't-realize-what-you-had-until-it's-gone typ av saker. När jag hade långt hår, gjorde jag aldrig r...

Turkiska/Medelhavet/mellersta östra/Balkan kaffe

beroende på var du kommer ifrån, där har du det och som gör det man kan kalla det turkiska, grekiska eller ens Makedonska kaffe. Detta är hur jag lärde mig att göra det från en serbisk kille som heter Mille Vukelich. .. .well en slags. Han ringde jus...

Hur Braid: Fishtail

Steg 1: Borsta håret Se till att du borstar håret så att det inte finns några tovor i håret. Om det finns trassel blir det svårt att fläta och du är benägen att göra ett misstag och börja om.Steg 2: Del hår Dela upp håret i två olika delar och försök...

3D tryckt fönstret rutan Fan hyllor

Box fans är min gå-till kylning för varma sommardagar. Det irriterande är att göra dessa stativ av windows till ger optimal luftflöde från utanför. Jag gjorde dessa 3D tryckta flyttbara fönster hyllor att sätta min box fans perfekt vid fönstret utan...

Antec 300 PC fall fönstret och handtag Mod (lätt och billigt [full guide])

efter att ha köpt en Antec 300 fall jag bara behövde göra något med den. Så jag bestämde mig att installera ett fönster och vissa handtag för att lägga till lite awesomeness i mitt torn. (Detta är min första PC bygga BTW)----------------Reservdelslis...

Gjutna eller mönstret något med silvertejp

i denna kompatibel jag kommer att visa dig hur du använder vanlig ol ' tejp att kopiera ett befintligt objekt och sedan skapa en 2-dimensionell mönster från duct tape dubbletten. Detta kan inte vara en av mina mer attraktiva Ibles, men de metoder som...

Kort genom fönstret - magi Knep

du be någon att ta ett kort ur en kortlek. De kan välja valfritt kort. Du ber dem att visa det runt för alla andra men inte att du ska se den.Du sedan be dem att lägga kortet tillbaka in i däcket, och be dem att blanda korten. När korten blandas helt...

DIY Faux Fishtail Braid

DIY Faux Fishtail Braid är ganska självförklarande men här är några viktiga steg:1) startar från sära du väljer på toppen av huvudet.2) se till att du stannar en under den andra så det ser ut nära en fishtail braid.3) Jag har använt denna teknik var...

Fishtail Braid

fishtail braid är en händig fläta för att organisera många trådar i en enda gäng. Kardeler i flätan uppleva minimal böjning, vilket gör det perfekt för inte bara paracord, men också hår och kabel. Eftersom grundtanken förblir detsamma när expanderar...

DIY-komma igång med DRÖNARE (med REMOTE KALIBRERINGSMÖNSTRET)

Vad är de och vem som använder dem? Vissa kallar dem drönare, vissa gäller etiketten "quadcopters", även om de kan ha någon antal rotorer eller ens vara plan – även kallat dem "obemannade aerial system" (UAS). Jag föredrar att kalla de...

Illuminans ökande fönstret reflektor

kortaste möjliga Sammanfattning: Jag hade en mörk källare. Detta hjälper en hel del; kanske en 50% förbättring under molniga dagar.Jag hade ett fönster i källaren med en hylla framför den, och de flesta av ljuset som kom genom planet i fönstret inte...

Praktiska diskret bil fönstret solskyddet

standard solskyddet i de flesta bilar är besvärliga och påträngande när det används på fönstret sida. Jag är typ av hög så sitt mitt i (sidan av) min ansikte och block bakifrån spegel. Jag kan inte se något på min vänstra sida. Min fru är petite så s...

Felfri bil camping: fönstret täcker.

Förra året gjorde jag en säng i min Toyota Rav 4 för bil camping.Yukonstruct's Van Slam gav mig mig massor av idéer om hur man kan förbättra min bil-camping stil.Detta enkla projekt är en bugg skärm för ditt fönster, så att du kan sova inne med frisk...

Text fönstret kort

Bröllop brevpapper kan vara förvånansvärt dyrt! Och det är inte alltid möjligt att skräddarsy den helt efter ditt eget tema eller behöver. Men, handmaking bokstavligen hundratals av kort, från spara datum och inbjudningar genom att beställningar av s...

Silvertejp tilta fönstret skärmen

detta projekt kom ut ur en objektiv nödvändighet... Det är det är nödvändigt för att kunna öppna ett vippande fönster för att få några kors ventilation i, utan att låta i horder av glupsk myggor. Eftersom fönstret lutar, i stället för glidande upp oc...

Turkiska / Mellanöstern kaffe

detta kommer att lära dig hur man gör turkiska kaffe steg för steg både med en traditionell turkisk kaffekanna och en liten kastrull som en person kan ha till hands.Ett turkiskt kaffe pott som ses nedan kan också kallas en ibrik och är en metall kruk...

Hur man gör en FISHTAIL Braid

Njut av att lära sig hur o gör en fishtail braid!Steg 1: Hur man börja... Steg 1. Binda ditt hår på sidan av huvudet och sedan dela den i 2 delarSteg 2: Klyftan hårSteg 2;. Ta en bit från sidan och föra det till andra sidan. Gör detta genom att korsa...

Facebook Chat-fönstret

till skillnad från vissa andra chattfönster, detta en du inte behöver ladda ner något för att använda den.Krav:DatorFacebook-profilSteg 1: Öppna Chat-fönstret Pic 1: öppna chat-fönstret i nedre högra hörnetBild 2: Klicka på alternativPic: 3: Klicka p...

IKEA-fönstret vykort

i strävan att hitta fler saker att sätta via post jag vände till Svenska mästarna på IKEA. Dessa killar och tjejer är de att titta på när det gäller frakt så jag tänkte jag skulle bara knäcker deras tavelramar några funky vykort.Denna metod är lite h...