Två färg Paracord Solomon BarThe två färg Paracord Solomon Bar är samma Knut används för att göra överlevnads armband. Vi kommer bara att lägga till lite annorlunda twist till den populära armbandet. Vi kommer att göra det med två färger.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en paracord solomon bar armband!

i den följande läraren kommer jag visa hur man gör en paracord solomon bar armband. Det är lätt de vanligaste paracord armband, ofta också kallas en cobra Knut armband eller square knot armbandet (av macrame entusiaster). Jag har detta armband i min...

Långa turkarna chef Knut med Solomons Bar Strap för käpp

vad behöver din perfekt funktionell men avskalade vandrande pinne? Saker. Saker virad runt det och bundna och grejer. Eller i detta fall, paracord. Jag kan inte berätta varför du behöver detta men du gör.Steg 1: Mål och invändningar jag redan hade gj...

Hur man gör en bred Solomon bar bälte

Hej där grabbar, här Makos84 för en ny tutorial! Jag hoppas att njuta av er allt ;)Idag ska jag visa dig hur du skapar ett brett Solomon bar bälte. Jag vill ange jag gjorde själv detta bälte några dagar sedan, som jag använder för denna tutorial rest...

Kors och tvärs Solomon Bar Paracord armband

** om när som helst i detta instructable du inte kan räkna ut hur till gör något eller flera av stegen, lämna en kommentar, skicka mig ett meddelande eller skicka mig ett e-mail. (Min e-postadress är i min beskrivning) **Om du är bekant med cobra väv...

Hur man gör Paracord sydda Solomon Bar med spännen

Steg 1: Du behöver ca tio fötter av sladden Bränna två ändarna av paracord tillsammans vad någonsin färger du vill haSteg 2: Lägga till spännen Ta ena änden av paracord och sätta upp genom spännet då änden och dra in i en loop och dra de två delarna...

Solomon Bar Paracord nyckel kedja

Super lätt att använda Paracord nyckel kedja. Du kan fästa och loss den med någon nyckel ring enkelt.Detta är mitt första försök att göra något på egen hand. Min berättelse kompetens är mycket dålig. Så har jag bifogat bilder av stegen.Hoppas du komm...

Dubbel Solomon bar med spänne

få 16 fot av paracord jag använde svart och röd paracord, sax, tändare, 1/2' buckel.steg 2 smälter de båda ändarna tillsammanssteg 3 sätta ändarna genom spännetsteg 4 börja bilda Solomon stygn som är en sladd över och den andra under och genom hålets...

Paracord Breacher Bar

fick mig själv en breacher bar och jag ville slå in handtaget med paracordSteg 1: Gut det Steg 1 var att ta bort modet i paracord. Det är ganska lätt bara börja dra vita strängarna och arbeta omslaget bort!Steg 2: Säkring det Beslöt jag att använda t...

Glödande Paracord armband

Jag har sett några av dessa på olika platser, så jag bestämde mig att göra min egen. Det kan fungera som en extra säkerhetsanordning när man går i mörkret. Eftersom Halloween är över oss, kanske göra några för barnen och bidra till att hålla dem säkr...

Pärlstav Paracord armband

Lägga pärlor är ett enkelt sätt att lägga till ränta till ett enkelt armband. Här använde jag en vanlig Solomon Bar och lagt till ponny pärlor. Dessa pärlor är billig, tillgängliga på alla hantverk butik i olika färger, och har en öppning stor nog at...

Hur man gör en paracord handled Logoband med cobra väven

denna tutorial ska show dig hur man gör en handled Logoband med paracord och cobra väven. Detta kan användas för att säkra en nyckelring, kniv, mutitool, kamera, eller mobiltelefon, etc. Jag ger alla krediter till Stormdrane för cobra väven. Han var...

Paracord bälteshållare

ett praktiskt litet klipp på bältet för nycklar, verktyg eller vad du än behöver vara behändig och lätt att nå.Steg 1: Vad som behövs Paracord:2,5 m (8.202 ft) av Paracord. Jag slutade med mycket lite kvar, så lite extra skulle vara till hjälp. 3m (9...

Paracord Bracelet with a Side Release Buckle

Denna handledning visar hur man gör ett paracord armband med en sida release spänne. Detta kan bäras som smycken, och till skillnad från kedja, det låter dig lagra flera fötter eller rep på din person hela tiden. När gjorde i större skala, kan detta...

Bryta bort Paracord Logoband med sida spänne för frikoppling och vridning snap spänne (4-färg)

jag ville göra en snodd att visa min team färger på jobbet i uniform. Jag satte ihop flera flätor och tekniker som jag hade lärt mig här på insructables men med några vändningar som jag föredrar.Steg 1: leveranser Bilden topp över går nerScrapGutted...

Låt oss göra en Paracord akustisk gitarr rem

Jag har spela akustisk gitarr mer än el och vissa inte har roligt små knappar som tillåter mig att fästa en rem så jag kan spela stående. Tag ut min EWO kompis Jeff (som är en knaprig gammal pensionerad Navy kille) åter introducerade mig knyter band,...

Paracord vallmo för Remembrance Day

En paracord vallmo startade från en ändring av en grundläggande platt knut. Du behöver lite erfarenhet med allmänna knotting för detta - arbetar med paracord, "dressing" knutar, och knyta grundläggande proppen, fyrkantiga sinnet och en flerradig...

USB Flash Drive Paracord Fob

problemet jag har hittat med USB-minnen är att hålla dem kopplade och därför hålla reda på dem. Denna fob ger ett sätt att fästa fast en flash-enhet till din nyckelring, Logoband, ryggsäck, bil, etc. Teorin är att du kan hålla reda på de större objek...

Paracord sopor kan lock tjuder

Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel lagring rem/tjuder för dina sopor kan lock med paracord. En paracord rem kommer att hålla dina sopor kan locket bundna till soptunnan, så att den inte få förlorade eller blåst bort på blåsig...

Hjärtan Paracord armband

Detta armband är en variant på den vanliga Solomon Bar. Det kallas ibland Solomon Hearts på grund av mitt mönster som framträder i knutarna. Även om du har något intresse av hjärtan, är det ett roligt och lätt mönster att göra!Steg 1: leveranserFör e...