Två flugor i en smäll (dos p jaros de un tiro)en medida que voy haciendo y acumulando cosas, tengo cada vez menos lugar sv mi casa para ellas. Nada nuevo bajo el sol. Yo bromeo diciendo que es una manera de asegurarme de que mis deudos mig lloren sv día de mi muerte, de solo pensar que tendrán que deshacerse de todas esas "porquerías".

El torno nej es una excepción, pero tiene el agravante de su peso, que nej lo sé con precisión pero debe Sandra alrededor de 20 Kg. Yo, con mis 66 años (y medio), nej estoy sv condiciones de hacerme el forzudo levantándolo sv brazos para llevarlo de un lugar en otro, por ejemplo cuando necesito usar la mesa para cortar maderas. En cualquier momento mig da una contractura en la cintura o en la espalda, y quedo fuera de combate por dos o tres días.

Así que pensé una solución, y acá va, en la esperanza de que le havet útil también en alguno de ustedes:

Som jag gör och ackumulera saker, har jag mindre och mindre utrymme i mitt hus för dem. Inget nytt under solen. Jag skojade att det är ett sätt att se till att mina släktingar gråta i min döende dag, bara tänker de kommer att bli av med alla dessa "skräp."

Svarven är inget undantag, men har lagt till sin vikt, jag vet inte exakt men måste gå ca 20 kg. Med min 66 år (och några månader) jag kan inte få in mig i den starka manen lyfta den i armar att bära från en plats till en annan, till exempel när jag behöver använda tabellen för att såga i trä. När som helst får jag en kontrakturer i midjan eller rygg, och jag är utslagen av två eller tre dagar.

Så jag tänkte en lösning, går här, i hopp om att det kommer att vara användbart för vissa av er:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hopfällbar cykel vagn (carrito plegable para bici)

Hace un tiempo, durante mis paseos en bicicleta para quemar glucosa, se mig ocurrió que me vendría bien tener un remolque para poder levantar algunas cosas que suelo encontrar tiradas en la calle. Por otro lado, luego de construir la salamandra mig s...

Bebida energética casera (y otras maneras naturales de mantener la energía)

Empecé con la intención de crear una receta de una versión casera de una bebida energética, pero después de investigar un poco y descubrí lo poco saludable para ti son las bebidas energéticas, mig decidí en diseñar una bebida con menos azúcar/cafeína...

Diverse smör Crepe / Assorted smör Dosa

I detta instructable, jag har gjort 4 olika typer av crepe både salta och söta nämligen Veg Schezwan smör Crepe, kyckling Schezwan smör Crepe, choklad smör Crepe och jordgubbar smör Crepe. Dessa crepes är gjorda med ris och linser, därav mycket hälso...

Kul Dos kommando tid!

Kan ha kul med DOS-kommandon...Instructable här är egentligen inte en Instructable, mer lite bra kul.Låter komma igång!Tips: Jag kommer att använda fel 693 som exempel felkod.Kommer att göra uppdateringarSteg 1: Några bra fel meddelande tips DO:Använ...

Hur man använder naturliga predatorer mot loppor, flugor och kackerlackor

Den naturliga rovdjur metoden är allmänt känt med trädgårdsmästare som har haft att göra med skadegörare som bladlöss, larver och sniglar.Men din trädgård är faktiskt den första nivån av ditt hem utsatt för ett brott mot säkerheten. Samma magnifika u...

Fälla för flugor ingen gift

flugor är irriterande och det finns miljoner av dem.Det finns en lösning.Steg 1: Material behövsSteg 2: att göra fällan skär botten av lilla flaskan.gör ett hål i mitten av körfältet av liten flaska diameter.sätta den liten flaskan i hålet i mitten.S...

3 fot lång Ant boet med födosök området - äkta naturliga simulering

har du njuta av att fånga myror ett barn? Fortfarande ett barn? Vill ha den ultimata setup med en komplett fysisk simulering av en verklig miljö? Trött på Uncle Sam's Ant farm's med begränsad possiblities? Vill ha en koloni i 10 av tusentals, inte et...

Indian dosa

-Dosa är populära indiska frukost. Det är krispiga pan cake gjorde med ris och split svart gram (urad dal).-Detta är mycket enkel att göra med smeten jäsning. Genom att lägga till finger millet flour(Ragi) kan du göra det ännu mer hälsosam.Ingrediens...

Vegan Masala Dosa

Masala Dosa är min ultimata komfort mat; en mumsig pannkaka fylld med en blandning av stekt potatis, kryddor, tomat och lök.När jag bodde i Indien, brukade jag ha masala dosa för frukost men ärligt talat, det är underbart att äta helst dagen!Detta re...

Paneer Moong Dal Dosa

Paneer Moong Dal DosaSteg 1: ingredienserIngredienser till smeten2 dl hela grön grön gram (Moong dal)1/2 kopp av hela medan svart Gram (Urad dal)1 tums bit ingefära4 grön chili (mindre om du vill ha det mindre kryddig)1/2 kopp Corriender blad eller p...

RAVA DOSA / SOOJI DOSA

Här är den direkta länken för min RAVA DOSA VIDEO: RAVA DOSAPrenumerera på min kanal: min Grany recept eftersom jag lägga varje tisdag, torsdag och lördag...Ingredienser1.Rava/Sooji - 1 kopp2. rismjöl - 3/4 kopp3. Besan mjöl/kikärtsmjöl - 1/4 kopp4....

ULTIMATA spets på hur till få Rid av flugor (inom och utanför)

det är flyga säsong igen! Är du på jakt efter tillförlitliga tips för att bli av med flugor? I år kan vara en av de värsta som jag kan minnas. Att ha bara en kvinnlig fluga i eller runt ditt hem kan leda till hundratals ägg. Så för att undvika ett an...

Tips om hur att hitta fel i koden (fokus på DOS)

--Redigera--Lagt till ett enkelt sätt att få felmeddelandet på steg 1.Hej Karl scripters eller nyfikna medlemmar, detta är min guide om hur att upptäcka och korrigera fel i stora, komplexa kod.Detta är inte exakt en instructable, eftersom det inte lä...

Hur du skapar en MS-DOS 6.22 VMWare bild?

MS-DOS är... Jag skulle inte tala, det är för lång historiaSå låt oss komma igång!Du behöver:Windows, Mac OS eller Linux (Linux har VMWare också)Intel VT eller AMD VT-teknik i din processor(required)(oro, alla nya bärbara datorer och datorer har inte...

Retro dos web server.

En av mina särskilda projekt är att hjälpa hålla äldre datorutrustning livskraftig. Detta kan vara särskilt viktigt för dem som är mindre privilegierade. Ditt mål är att göra en networkable pentium en dator fungera som en home server.Tanken om experi...

Como conectar dos telefonos para comunicarse dentro del hogar

CON este invento usted puede comunicarse de un cuarto de su casa en otro por medio de conectar dos teléfonos, incluso teléfonos inalámbricos. Lo primero que necesita es una cajita para conecciones eléctricas preferiblemente hecha de plástico. Usted p...

Trä flugor

Om din på mig, då du är mycket alltför intressant för bara några gamla halsduk. Eftersom jag är så alltför intressant, kommer då endast en fluga göra. Jag har sett några exempel på trä flugor på rad, men kostnaden är hög och mina fonder är låga. Att...

Hur man gör Homemade fiske flugor

detta är min andra gång knyta flugor, de är främst för topwater användning tills jag får pärlor att sätta på huvudet på kroken.Välkommen att ställa frågor...

Roterande flugor, jigg-huvuden och epoxi torktumlare

Steg 1: 6 RPM Disco Ball Motor används för flugor, jigg-huvuden och Epoxy torkning6 RPM Disco Ball motorn, används för roterande motorn, är en prisvärd över internet. Denna design är den perfekta lösningen för fiskare som knyta sina egna flugor eller...