Tvåbent Robot uppdatera

Detta är en uppdatering på mitt robotics projekt, jag hade vissa problem med ne Adafruit I2C föraren så jag hopping det fungerar fullt ut för nästa vecka. Främst problemen var om strömförbrukningen och mjukvara. Det är Adafruit föraren begränsar spänningen och den nuvarande gå till servon, så det är ok för en hexapod men inte också för en tvåbent robot. Lösningen var att använda armarna med adafruit förare och benen med DFRobot IO Expansion sköld. Fortfarande några programvaruproblem inte uthyrning jag drivrutinen. Här är några videos från det provet.

Relaterade Ämnen

ICBob - en Bob inspirerad tvåbent Robot

Vi är Tonåring Imagineering Club från Bridgeville Delaware Public Library. Vi gör cool projekt medan lärande om elektronik, datorn kodning, 3D design och 3D-utskrifter.Detta projekt är vår anpassning av BoB tvåbent en Arduino baserad robot. Vi om kro...

Tvåbent robot V-3

The tvåbent robot V-3 utformades för att få så nära fria rörligheten av lägre människokroppen, den har 12 frihetsgrader. Ramen är gjord av acryl-ark och modell servon används som manöverdon.För nu styrs roboten via PC, autonoma beteende när utvecklin...

IWW, en Mini tvåbent robot

länge sedan jag ville bygga en multi servo robot, gillar en tvåbent eller en hexapod. Efter att ha sett Oddbot's Mini tvåbent robot, ville jag bygga en bara för kul tills jag hade råd att få antal servon krävs för en full robot. Detta är hur IWW född...

Tvåbent Robot

detta är en fantastisk instructable om hur du gör din egen walking robot! Detta projekt är ganska enkel och kräver endast grundläggande arduino och kodning färdigheter.Steg 1: Gör kroppen Material:Ett sortiment av balsaträTrälim6 naglar4 lekareSteg 1...

Enkel 2 benta robot

Jag tittade på enkel bot walker men jag då insåg jag inte hade en dpdt switch sedan råkade jag på att göra denna Lödfritt robot.Steg 1: Vad du behöver 2 hundra rpm redskap motors (de har gott om vridmoment om levereras med 9v)2 ättikslag kapsyler4 kr...

Arduinik, Humanoid/tvåbent Robot!

Arduinik is my new toy! Jag kommer att föra honom till skolan jag har arbetat med honom i två månader! Han är min dröm för det mesta! Han har en QTI sensor som jag konfigurerat så att det känner av ljus. När det är mörkt, lampan på Pin 13 kommer att...

FOBO tvåbent walking robot

FOBO är den fjärde prototypen från Projektet tvåbent. Det är en 3D tryckta, fristående, statiskt balanserad, tvåbent robot. Den har 8 DOF (grader av frihet) och kan gå runt dess miljö och undvika hinder med hjälp av ett ultraljud utbud sensor. Alla m...

Gör en enkel tvåbent Humanoid Robot (Servo Walking Robot)

Bipeds är riktigt cool eftersom de är överlägset mest kända sorten av robot. Företag har tillbringat decennier och miljoner att göra dessa saker. Jag har velat göra en tvåbent bot för någon gång nu men de flesta av dem behöver mycket av motorer och ä...

Robot - erkännande från röst

Jag ber om ursäkt om du hittar stavfel eller meningslösa text, mitt språk är spanska och har inte varit lätt att översätta, jag kommer att förbättra min engelska fortsätt komponera instructables.Steg 1: bitar.Det är intressant att hitta sådana bitar...

BoB tvåbent

Köpte du en arduino efter att ha sett alla coola instructables och nu du trött på att bara göra lysdioder blinkar? Är du avundsjuk på alla coola promenader robotar människor är byggnaden men inte har erfarenhet eller kontanter för alla dessa servon o...

4 legged Robot Transformation (2 robotar sammanslagning till 1)

ännu en av våra projekt som vi gjorde år tillbaka där vi hade 2 fristående, fullt fungerande spårade robotar som kombineras ihop till bli en 4 benta robot som flyttade runt i synkroniserade försök.Alla elektronik och hårdvara delar visas i videon är...

Otto - bygga du äger robot i två timmar!

Vem är Otto?En interaktiv robot som alla kan göra!Vad kan Otto?Otto går, dansar, gör ljud och undviker hinder.Varför är Otto speciellt?Otto är helt öppen källkod, Arduino kompatibel, 3D utskrivbara, och med sociala konsekvenser uppdrag att skapa en i...

Gör en RC Robot för en film

okej kanske jag inte ska kalla det en "robot" det är en robot marionettTillbaka i maj 2005 fick jag ett telefonsamtal från kollega på Colpitts Design. Han närmade sig för att bygga en marionett för långfilm. De letade efter någon att göra remote...

HaRo: 10 DoF tvåbent gångart

Använder 10 gamla skolan MG995 servomotorer, jag har designat och bygga en 10 grader av frihet tvåbent gångart för att studera humanoid-gillar promenader, kör och hoppa algoritmer för robotar och driva det till nästa nivå.Jag började med utformningen...

Rana: En arduino inspirerade biologiska robot

Rana (italienska groda) är en biologisk inspirerad robot. Det är resultatet av månader av forskning och utveckling. En av huvudmännen tillämpas kommer från en annan Svårbemästrade gjorde jag kallas "arduino tvåbent robot". Denna robot använder k...

Vandrande tvåbent (4 servon per ben)

Denna tvåbent robot var 3D tryckt.4 billiga servon (SG90 eller SG91) per sträcka används till att kontrollera höft, knä och fotled märg och fotled rulle.De kinematiska kommandona skrivs ska genomföras helt enkelt i en arduino (mini). Några parametrar...

Humanoid Robot härmar mänskliga

Hej alla,Mitt projekt använder Microsoft Kinect för Xbox 360 och en mänsklig tvåbent robot. Jag ser alltid företag som gör människor kunna styra tvåbent robotar, men de gör alltid användaren bära sensorer. Så jag tänkte, varför inte skapa en billigt...

Gör en Walking Robot

Bygga en vandrande robot med hjälp av den smarta Servo ControllerFör att bygga roboten använde jag ett kit av servo parentes fick jag på ebay. Jag ihop dem till en två benta robot som kinda liknar en mechwarrior. Varje ben är byggd med 6 servomotorer...

IKEA ROBOT

Inspirerad av en kicken project, jag kunde inte gå förbi rutan reservdelar på min lokala Ikea. Så jag tog en påse och fyllde den med hårdvara delar. (mestadels köksskåp gångjärn) En stor säck fylld kostnadsberäknade bara 1,50 Euro.Hemma, jag kan inte...