Tvättmedel – hemlagad och endast $3,50 för fyra Gallons!Jag kan inte vänta med att dela min tvätt rengöringsmedel recept med er, men först, vi kommer för att göra lite av en rewind det exakta läget jag listat ut de "normala" tvättmedel och mjukmedel håller inte alls med min hud! Över tio år sedan erbjuds en vän till familjen att göra några av vår tvätt när vår tvättmaskin var att få fast. Stor – mycket tankeväckande – trevlig kvinna. Då fick vi tillbaka våra kläder och jag kunde inte tro hur illa de stank (naturligtvis jag aldrig sa till henne att) mina kläder absolut vållade på värsta blommig syntetiska sätt att jag kunde knappt tro det! Inte bara måste hon ha använt en otrolig mängd tvättmedel och sköljmedel gick hon också att stärkelse (och endast universum vet vad annars) och järn varje skjorta, par jeans och även min lilla sömn nattlinnen. Vid första jag inkopplad min näsa och tänkte att jag skulle vänja den tills min rygg bröt ut och jag började klåda i sömnen. Jag blev flammigt, täckt av gupp, det var som vattkoppor hela min rygg typ av inte-söt. Jag rewashed allt och gick på jakt efter den mildaste tvättmedel som jag kunde hitta. (Jag använde tvål som var säkert för barn och spädbarn under lång tid men det verkade så dyrt – så vidare att myhomemade tvätt rengöringsmedel recept!)

Receptet jag slutade med kräver:

  • Halv ett bar riven tvål
  • 1 kopp Arm & Hammer Super tvätt Soda
  • 1 kopp borax
  • 4 – 1 gallon bartmannkrusen

Sätta en stor gryta på spisen med ungefär hälften en gallon vatten i det och lägga till alla tre ingredienser, använda en lång hanteras sked och inte koka den! Om du låter det blir för varmt har du massor av SÅPLÖDDER hela ditt kök och slut med en otroligt ren spis! Bara Håll omrörning det runt medium eller lägre värme tills allt löses upp. Låt den svalna lite (om du låter den svalna för mycket blir det gelatinös) och sedan använda en tratt och fördela tvättmedlet i fyra 1 gallon bartmannkrusen och sedan noggrant fylla dem upp resten av vägen med din diskho vatten kör så varmt som möjligt. (Om du lägger till kallt vatten till det. det kommer att bli tjockt men ändå.) Var försiktig fylla dem eftersom det kommer att finnas massor av SÅPLÖDDER! Jag göra brukar bara en varmvatten rännil fram och tillbaka mellan dem tills de är fulla och då du är klar! Ge det en shake innan du använder det och bara lägga lika mycket som du normalt skulle någon annan typ av tvättmedel. Allvarligt: 4 gallons av tvättmedel för endast $3,50!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemlagad och giftfria loppa repelent.

sätta oanvända grönt te påsar i din örngott, under soffan, i hund sängar, katt sängar, garderober, och på din A-C ventilerna... luften kommer att driva lukten från tepåse runt huset för att avvärja loppor och ge ditt hus en färsk fragrence.Jag kommer...

Konvertera en 2D-bild till ett 3D-objekt med hjälp av OpenSCAD (och endast fri programvara)

Jag har nyligen blivit helt besatt av 3D-design och tryckning, eftersom jag har väldigt lite design erfarenhet jag har beroende av omfattande OpenSCAD, det gör designa 3D-objekt bara alltför lätt inte att försöka, om du vill göra 3D-modeller från en...

Hemgjord tvättmedel och present!

Hemgjord tvättmedel!Tvätt tvål är dyrt!Jag gick ner i tvål gången av en butik som en ung mamma och grät bara medan du tittar på priserna på tvättmedel. Det var så dyrt för vår strama budget! Utöver pris, vi alla har hög allergier och tvål är packat f...

Drunken Linguine med Parmasan och olivolja

här är att det gamla uttrycket, jag alltid laga mat med vin och ibland jag lägga den i maten! Ja idag jag kommer inte vara enda berusad i köket * skojar bara:).Denna enkla maträtt är bra för en pasta förrätt eller en viktigaste förrätt. Jag har försö...

Hemlagad "Cyklon" system för din workshop - Video

Detta är min hemlagade vakuum cyklonen system. Det består av två tomma färg hinkar och vissa vakuum slangar.De flesta sågspån och partiklar bo i hinkar och endast en liten del av Boten dammar går till vakuum påsen.Att hålla vakuum påsen tom, helt inn...

Att göra en vertikal rökare och Grill

I en tidigare Instructable gjort jag en rökare från en gammal expansionskärlet. Det kom ut awesome, så jag tänkte jag skulle prova att göra en större rökare men kan fungera som en grill, inspirerad av japansk Kamado spisar ("ägg" ser bbqs). Om d...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Laser Cut Propeller för RC flygplan och drönare (5 "x 4")

Du vet de gammaldags trä propellrar de brukade använda på flygplan?Hur awsome skulle vara det att ha dem som driver din RC flygplan eller drönare!I detta instructable jag leder dig till produktion proces av just detta; 5 x 4 tum trä propeller. Propel...

Mage dice tower: laserskuret och 3D tryckta

Vi spelar en massa brädspel runt mitt hus, och om du har barn, då vet du hur det är att hämtar tärningar från golvet varje par varv. Så några månader tillbaka, min flickvän och jag började undersöka dice torn för att hålla tärningarna från att flyga...

12 tim binär klocka, timmar och minuter bara, DS1307 RTC, i2C, Arduino-Nano

Ett tag nu har jag velat göra en binär klocka, men efter att ha tittat jag bestämde mig något bara lite annorlunda. Så jag beslöt att endast visar timmar och minuter och endast visa en 12 timmars klocka, innebär detta du bara behöver 3 kolumner och m...

Kaffe luftfräschare för din bil och hem

om du inte kan fungera utan kaffe i ditt liv, då jag har en otroligt enkel och kraftfull luftfräschare instructable för dig. Jag är inte en ivrig kaffe konsument som Starbucks knarkare ute. För att vara ärlig föredrar jag den $2 koppen kaffe får du p...

Perfekt Espresso med Aerobie Aeropress och Hario Skerton

Nästan kan perfekt Espresso och många andra varianter av kaffe uppnås med mycket billigt sätt. Brygger från dyra maskiner kan replikeras med min process och endast offra några konsekvens eller uppskumning förmåga.Här är vad du behöver;En Aeropress oc...

Kartong och Duct Tape klockan

material:Klocka ($2) från dollar storeSilvertejp ($1) från dollar storeKort ombord (gratis) kom med klockaPenExacto knivBatteriSkruvmejselTotal kostnad: $3Steg 1: Steg ett: få klocka delar Vända klockan och hitta skruvarna som håller den samman.Fasts...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

3 fas likriktare (6 och 12 puls reactifier)

Rättelse är i grunden den process där vi konvertera AC signal till DC signal. En AC-signal har två cykler en positiv och en negativ cykel. Men en DC har bara en positiv cykel. Men de flesta av er vet redan vad jag talar om och många av er vet mycket...

Hur att fånga, rengöra och koka en fisk!

Steg 1: Hitta ett fiske hålHitta en fiske hål-jag gillar färska vatten fiske och fisk Uintah kickbergen för regnbåge, skära halsen och bäckröding.Ett bra fiske hål är där du kan se fisken simmar och hoppar. En långsam rörelse ström eller långsam plat...

Hemgjord voodoo-docka kostym, med säckväv och allt.

Säckväv klänningen är helt hemlagad, och om det inte var för foder jag sätta inne då det definitivt skulle ha varit en kliande natt. Hjärtat jag hittade på dollar store och jag skär upp tråd hängare, och stack bitar inuti när jag sydde plast hjärtat...

Bygg din egen Marimba och vira egna klubbor!

Låt mig börja med att förklara där och som jag fick hjälp. Jag använde denna webbplats för att få lite grundläggande information om hur bred och lång tid att skära marimba barer. I tillverkning fick jag hjälp från en familjemedlem som hjälpte grov sk...

En liten te Timer (TTT) maskin för Arduino och ATtiny

TinyTeaTimmer (TTT) är en implementering för ett litet tillbehör som enkelt kan monteras och programmeras med hjälp av en strömbrytare, en knapp, 1 eller 2 lysdioder, en liten servomotor och en Arduino ombord eller en ATTiny processor.Du kan hitta fi...