Twisted Leaf Hand smidda flasköppnareSe Steg
Relaterade Ämnen

Hand brända öl typer flasköppnare

Jag såg en flasköppnare som liknar detta på ett varuhus och tyckte det var riktigt häftigt, men mycket dyra och definitivt inte värt att köpa--men definitivt värt att göra själv.Vad du behöver:-Liten träbit (jag använde poppel)-Vedeldade Kit-Papper-G...

Doorkey flasköppnare

DoomMeister älskar öl och hans tänder, att varför jag är aldrig utan en flasköppnare.På sorgliga nedläggningen av min senaste nyckelring öl öppnare jag letade runt efter något coolt att ersätta det med och kom över dennaVara av den åsikten att den bä...

Öl flasköppnare pi

Om du vill ha en cool present till en vän som är till matematik, vill vara den coolaste nörden i negihbourhood eller bara vill prova för metallbearbetning, är detta ett stort projekt för dig. Jag har alltid velat prova casting och Pi/e tävlingen var...

Pall öl flasköppnare

skapat denna enkla renoverade pall trä flasköppnare, i en anda av The Office, naturligtvis.Steg 1: material you need:-pall-hammare och kofot-såg-borra-skruvar-färg (jag använde en mängd brun, röd, blå, grön, svart och vitt att blanda i en mörkbrun oc...

Hur man öppnar en flaska öl utan en flasköppnare

detta Instructable är ett samarbete som är öppet för alla som har en metod för att öppna en flaska öl, eller någon typ av flaska, utan en korrekt flasköppnare. Om du vill lägga till din metod, se till att du har bilder att dela, skicka mig ett privat...

50 Cal. flasköppnare

när min bror gav mig en påse med kula skal göra manschettknappar för sitt bröllop, jag hade ingen aning hur många saker jag skulle kunna använda dem för. Jag sprang nyligen ut skalen så jag gick till en skjutbana och köpte några av deras tomma mässin...

Kylskåp-monterad öl flasköppnare

Denna super lätt att göra öl flasköppnare fästen till ditt kylskåp med hjälp av magneter och kräver inte några speciella färdigheter eller verktyg för att montera utom en skruvmejsel. Eftersom den är gjord i två bitar, kan du montera det någonstans d...

Bifoga en flasköppnare på cykeln med Sugru

Sommaren är här! Det är en perfekt tid att komma ut ur huset, på din cykel och bege dig till den stora utomhus med dina vänner för en picknick.Sol, mat, dryck och roligt... men som mindes flasköppnare?! Tja hand denna super lätt idé tar om det! Det t...

InstaMorph - flasköppnare

I April Instructables skickade oss flera paket med InstaMorph för en bygga natt. Vad är InstaMorph? Det är en giftfri, lätta polyester termoplast - värme upp och InstaMorph blir formbara; kyla ner och det härdar till en stark plast. InstaMorph är bra...

Railroad spike flasköppnare

en av de saker jag försöker göra med alla mina skapelser är att använda föremål och material som någon annan inte längre har användning av. Järnvägen spikes är en av dessa saker. De hittar spår över hela landet, på den lokala swap meet, även på Ebay....

PAC-man flasköppnare

jag såg en flasköppnare som detta någonstans och bestämde mig för att göra min egen. Varsel pac man har två tänder, de är där eftersom kapsyler är mycket hårdare sedan ghost.Steg 1: Vad jag använt As far as tools go its rather meager. Du kan få med m...

Hur till skapa en flasköppnare

en flasköppnare kan vara en av de viktigaste verktygen i någon butik eller garage. Denna flasköppnare skulle vara en utmärkt present till en vän eller ett perfekt komplement till den ultimata man grottan. Det är också lätt att göra. Med bara grundläg...

Paw Print flasköppnare

jag är en nybörjare till metallbearbetning, och bestämde sig för att prova ett enkelt projekt att bekanta sig med några av de awesome verktyg har vi på piren 9 shop (jag arbetar här på Instructables, och vi har en fantastisk ny butik! «««Ansöka om fö...

Fällbara öl flasköppnare

i mitt företag att börja bygga knivar och saknar verktygen för att göra det, jag ville öva saker relaterade till craft. Jag tänkte handtag skulle vara ett bra ställe att starta och samtidigt ha jag öl (sten IPA) jag hade en lysande idé! Vad sägs om e...

Frästa rostfritt stål flasköppnare

Detta instructable visar hur ska maskin en flasköppnare av rostfritt stål med en dekorativ mässing infoga. Det gör en stor gåva eller vardagliga redskap.Några noterar först:-Utformningen är baserad utanför "The inskränkt" av maskin eran Co, till...

Hur powdercoat en flasköppnare.

Så, när jag slutade senast flasköppnare projektet (min tidigare Instructable), kommer du ihåg att vi lämnat den naturliga patina som framkallar från lämnar medelstora kol stål till vädret i elementen. Medan detta gör verkligen för ganska ett attrakti...

Multi-tangenten + cykel verktyg + USB driva + flasköppnare skruvmejsel (~ $15 ~ 1hr)

Jag har sett en hel del multi nycklar. Från den dyra kommersiella Keyport och vackra keygrip till underbara Leatherman mods på Instructables. Efter att ha gjort denna kompatibel hittade jag KeySmart och två Instructables (vikbar nyckel Chain och vänl...

Anpassade flasköppnare Cap

Min mamma gillar att få lite udda saker för mig när hon är ute gör ärenden om hon ser något. Igår var det en flasköppnare att se gammal från en hobby butik.För att göra det bra, det behövs för att säkras till något stel så jag tänkte, varför inte reg...

Hur man gör en flasköppnare med en magnetisk Cap Catcher

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör den coolaste flasköppnare någonsin!Det kanske inte ser mycket ut vid första anblicken men dina vänner kommer att bli förvånad när du börjar poppar dessa flaskor. Inte bara gör denna flasköppnare håller...