Tysta vise handtag med SugruHär är en ändring som jag gjort för att lugna styret på Griffins med Sugru, en egen inställning flexibel silikongummi.

Lite bakgrund - Griffins har handtag som Skjut och rotera. Om de släpper från den lodräta placeringen uppskattas högt kraschen de gör när de tappar inte av vissa vise ägare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Misslyckade försök, eller: hur man inte ska ersätta din cookpot handtag med Sugru

först av allt, detta är mitt första projekt med Sugru. Jag ville göra något med denna fantastiska saker för ungefär ett halvår, men jag bara inte kunde förmå mig att beställa några. Två av de främsta orsakerna var att det är ganska dyrt och att det h...

Fixa en rullande väska handtag med Sugru

denna gamla rullande väska till mig hade dess handtag blåsa ut. Jag kommer att reparera den med Sugru, vilket är en silikon kitt att härdar över natten.Steg 1: Busted! Plast handtag knäckt och en bit saknas. Så även om jag skruva tillbaka på, kunde h...

Ergonomiska låset plockar med Sugru

Workshop, Buildingnight vom Hackspace Kreativität trifft Technik i Oldenburg im stordator.Jag gjorde två handtag med Sugru eftersom de inte var mycket bekväm innan. För att göra strukturen på ytan, använde jag sand papper med kornstorlek 50.Hellner m...

Hur man skapar en vacker sten underlägget med sugru grepp

detta projekt kommer att visa dig hur man förvandlar en platt sten till ett kastrullunderlägg som du kan använda för matbordet och i köket. Med sugru på basen kan du nivå upp och skydda din ytor på samma gång.Sugru skapar starka band med berget som d...

LED-skrivbordslampa med sugru, ikea nick-nacks och kitronik kit

Jag verkar aldrig ha tillräckligt med ljus på mitt skrivbord dessa dagar, ljuset från min skrivbordslampa verkar kastade för många skuggor och tar lite för lång för att vara ljusa med en modern lågenergilampa.Jag såg den nya Kitronik Desk Lamp Kit på...

Förbättra din keramik med Sugru (för en eldfast, icke-slip, icke-scratch, dekorativa bas)

Varför kombinera dessa två material?Människor har varit arbetande keramik i årtusenden, men modern Super material, Sugru, (ett formbart silikon bindemedel) är bara några år gamla - så vad bättre sak att göra än att försöka arbeta med båda dessa till...

Skräddarsydda vaxljus (Cast med Sugru formar)

Detta Instructable visar dig hur du gör din egen födelsedag ljus mögel, så att du kan kasta alla möjliga vax former och använda dem som part ljus - inklusive Lego Minifigures!Jag har nyligen avslutat en detaljerad Instructable på gjutning objekt i Su...

Sätta fast bruten nätsladdarna med Sugru

Steg 1: Vad du behöver 1. ett paket med Sugru. Jag valde vit att matcha min nätsladd. 2. nött sladd/nätadaptern. Min var bara sliten ledningarna var intakta. Om dina kablar utsätts du kan fortfarande använda denna reparation. Om trådarna klipps strip...

Göra en Griffin AirCurve Adapter för iPhone 4 med Sugru

---detta instructable är en post i Sugru tävling. Om du gillar det, rösta! Tack :)---Jag älskar enkelheten i min AirCurve men tyvärr var det inte användbart alls längre efter att jag uppgraderat från en 3G till iPhone 4. AirCurve kom med adaptrar för...

Egna inläggningar med Sugru

detta är en mycket enkel sak du kan göra med Sugru att, om det visar sig rätt kan det se riktigt bra. Bara lägga en bra mängd Sugru över inläggningen sedan använda en kniv eller kreditkort för att skära av överskott sprida över och make för att göra...

Göra en fotoram med Sugru

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en fotoram med ett par bitar av glas och vissa Sugru. Det kommer att passa två foton rygg mot rygg och kan stå på sina egna.Detta var första gången jag använder Sugru, så det var lite av försök...

Gjuta en Hacker pass stämpel med Sugru, en Laser gravör och en 3D-skrivare

Vi behöver en passport-stil stämpel för Tampa Hackerspace för stämpling Hacker pass. Vi kunde rista en för hand men istället jag trodde jag skulle tillämpa vissa högteknologiska verktyg. Så är här hur man använder en laser gravör, 3D-skrivare och Sug...

Bifoga en flasköppnare på cykeln med Sugru

Sommaren är här! Det är en perfekt tid att komma ut ur huset, på din cykel och bege dig till den stora utomhus med dina vänner för en picknick.Sol, mat, dryck och roligt... men som mindes flasköppnare?! Tja hand denna super lätt idé tar om det! Det t...

Först hacka med Sugru

först repareras utsatta och svaga delar av mina hörlurar, de är Denon varumärke och låta bra, men under åren gummit är sprickbildning upp.Sedan jag lagt några kast till min Dremel, som kommer lager som hård HAL plast grepp, så de fick täckta med sugr...

Göra en tumme hängare för din vrå med sugru

"A tummen hängare?", du frågar,"vad sjutton är en tumme hängare?"Varför, det är ett sätt att hänga din vrå från tummen naturligtvis!Igen du frågar, "men varför!?". Och igen, jag skarpsinnigt svar, "eftersom!"Innan d...

Metal gjutning med SUGRU

du kan kasta korrekt tenn REPLIKER av objekt med SUGRURösta! rösta! rösta! rösta! rösta! Gör det! :) (Detta är i en tävling, du vet!: D)Se till att kolla in min blogg!Inte för så länge sedan började jag min ventures i metall gjutning. Min tidiga form...

Tablet PC-Stand med Sugru och klädhängare

Vår lokala hacka utrymme (makerspace.org.uk) beslutat att köra en Sugru bygga kväll på vår öppen kväll, där killarna från Sugru gav oss några av deras produkt att komma med något lite annorlunda än de vanliga "laga" eller "ändra".Jag h...

Magnetiska kroken med SUGRU

detta instructable kommer att visa hur du gör en praktisk krok som använder en magnet för att fästa till stål saker som kylskåp, skrivbord och dator fall. Använda den för att hålla reda på små handverktyg eller hörlurar.För detta projekt behöver du:...

Sällskapsdjur ID Tag med Sugru

jag nyligen dike min fasta telefon så var tvungen att ändra den sällskapsdjur ID-taggar till min cell telefonerna antal, plus min kitty Squid Bean, ständigt förlorar sin tag mystiskt i natt, jag tror att området är späckat med mitt gamla telefonnumme...