Ugnsbakad Zucchini FriesSå en äppelpaj som jag gjort och skrivit om i denna kompatibel? Jag åt den. DH kan ha haft en cirkelsektor. Bokstavligen, en skiva. Men det var bara så bra!

Jag sa att jag skulle vara glad att göra honom en, eller att göra ett äpple falla sönder, som han föredrar, men han sa att han ville ha något hälsosamt. Jag hade också några zucchini i mitt kylskåp som jag ville använda, så middag ikväll spelade min ugnsbakad zucchini frites! De är friska, super låg fetthalt, och roligare än att äta kokt zucchini.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ugnsbakad ZUCCHINI FYLLDA med RICOTTAOST & italiensk varm korv

När du tar en "tour" i mitt kylskåp, undrar vad man ska äta till middag i går kväll upptäckte jag lite ricottaost som hade att använda innan det bortskämda, plus 8 uns av rå italiensk varm korv kvar från en tidigare recept, och ett par Zucchini...

Ugnsbakad zucchini med fetaost, tomat, mint & mejram

Eftersom vi närmar oss slutet av sommaren skörden här i Limousinen är det dags att använda upp det sista av våra aktuella säsongens grönsaker och råvaror. En härlig gåva av hem odlad zucchini från våra vänner på Chez Jallot inspirerade detta recept.M...

Ugnsbakad Zucchini mynt

Dessa ugnsbakad zucchini mynt är en yummy (och friska) sommaren mellanmål!Vårt hus försvinner de nästan omedelbart!Steg 1: ingredienserFör detta recept behöver du:1 zucchini1 äggvita1 msk parmesanost2 msk majsmjöl2 matskedar mjölsaltSteg 2: Blanda, p...

Ugnsbakad ZUCCHINI med VITLÖKSOLJA & MOZZARELLA

Ett snabbt och enkelt recept som kan användas som förrätt, en sida skålen eller ens en ENTREE!Steg 1: Ingredienser (2 PORTIONER)ALLT DU BEHÖVER ÄREtt par medellång medelstora Zucchini's, skivad i 1/2" rundor2 msk * vitlöksolja (jag gör egen)Blanda ih...

Ugnsbakad zucchini med kött, ris, torkade tomater och persilja fyllning

Om du har:-zucchini / squash-malet kött (jag föredrar fläsk)-ris-torkade tomater (jag använder torkade tomater säljs i burken i olja och örter)-persilja-vitlök-1 äggDu kan kanske överväga att äta det enligt receptet av kvinnan som fick mitt hjärta ge...

Glutenfri (Baked) Zucchini Fries

detta friska diabetes recept på glutenfria zucchini frites är perfekt för en eftermiddagsfika eller aptitretare.För fler diabetiker recept och information om diabetes, besök oss på webben på www.DiabeticSeniors.com....

Ugnsbakad pumpa fries (GF)

Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man1. börja med att hugga pumpa i marker. Inte klippa dem något tunnare än 1/2 en c...

Microwaved Zucchini Chips

So before you blow me off and think, "What? Hur kan det möjligen smakar gott?" Gå med mig på detta...Jag har försökt - flera gånger - att göra ugnsbakad zucchini chips.Jag vet inte varför det verkar jag inte få det receptet rätt, men när jag hit...

RAW soltorkade tomat cashewnötter Pesto sås & Zucchini Pasta (glutenfri, mejeri-fri, soja-free)

PIN detRAW soltorkade tomat cashewnötter pestosås & Zucchini Pasta (glutenfri, mejeri-fri, soja-free)RECEPT:1/4 dl soltorkade tomater, fylla vatten i kopp och njut medan inrättandet1 färsk tomat1/2 kopp råa cashewnötter1 handfull färsk gräslök (eller...

Gluten fri Zucchini bröd

http://www.savynaturalista.com/2013/09/17/gluten-free-zucchini-bread/Gluten fri Zucchini bröd recept:2 dl glutenfri bakning mix1 ½ dl riven zucchini (packad)3 ägg1 kopp smält vispad smör (saltade)¼ kopp mjölk (jag använde mandel)½ dl brunt (packad)½...

Gluten fri Zucchini Brownies

detta läckra diabetiker recept för zucchini brownies kan tillfredsställa alla diabetiker sötsaker utan att använda mjöl.För fler diabetiker recept och information om diabetes, besök oss på webben på DiabeticSeniors.com....

SOJA-fri, GLUTENFRI, biff TERIYAKI med SÖTPOTATIS och ZUCCHINI

Jag har alltid gillat wokning mat i en Wok eftersom jag kan laga allt i en gryta. Laga mat i en Wok är snabbt och enkelt, och erbjuder en nästan oändlig möjlighet att blanda en stor variation av grönsaker, kött, fisk och fågel. Att en dra tillbaka (f...

KYCKLING ZUCCHINI MARSALA

KYCKLING ZUCCHINI MARSALAReceptet är inspirerat av ett recept i Dr Pierre Dukans bok, "The Dukan Diet," ("den verkliga anledningen den franska bo tunna.)" Han kallade det "Chicken Marengo." Jag har gjort många ändringar i han...

Gluten fri Gnocchi med get ostsås och grönsaker

jag kunde inte tro min lycka när jag hittade gluten fri gnocchi, av ett företag som heter Delallo, i butiken denna vecka. Detta är en av de italienska livsmedel jag missade ofta efter att ha gått fri gluten. Detta recept är mycket mångsidig, så känn...

Gluten fri Pizza 2 sätt - vegetarisk eller tonfisk

Gillar du pizza?Vill du ha en frisk, gluten fri, låg carb pizza som är klar på några minuter?Sedan fortsätta läsa!I den videon ovan, jag visar dig hur man gör en super enkel pizza. Det är glutenfri, frisk och så lätt att göra. Det finns ingen anledni...

Bakade Portobello Mushroom & Herbed Polenta - Vegan & Gluten fri

Detta är en frisk, rejäl läcker måltid som är behaglig för ögonen, och enkel att förbereda! Inget slår en Portobello mushroom som har bakat i kryddor och serveras med en sida av salta, krämig polenta. Låter lockande, inte det?För recept av lysande le...

Zucchini och linssoppa Curry!

Fast jag inte är säker på om detta verkligen betraktas som en curry jag inte var säker på vad jag ska kalla det!Ingredienser (tjänar 3-4):Linser (1 och 1/2 burkar)Medelstora zucchini (2)Tomater (3)Lök (2-2 1/2 liten, en stor)SaltPepparGurkmejaCurry p...

Hemgjord Zucchini bröd - invasionen har börjat.

Detta är mitt recept på zucchini bröd. Det är en ganska grundläggande recept med några tweaks för att göra det mitt eget.Börja med plantering trädgård och växande zucchini. När du börjar att se 6 till 8 tum zucchini behöver du plocka.Jag planterade k...

Kyckling Zucchini Risotto

A perfekt måltid för någon hur inte har tid.Gjort på bara några minuter, men ändå läcker och full av smak.Du måste prova det här och låt mig veta hur tyckte du det. :)Steg 1: ingredienserFör detta otroligt enkelt recept behöver du:3 kycklingbröst1 lö...