Uh-Oh, det är inte spagetti-Oh!i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör att barndom klassiska spagetti-Olofssons! Eller åtminstone en ganska darn nära faksimil
Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppväcker den Zombie orkidén: det är inte död än!

Jag älskar orkidéer! Lyckligtvis för orkidéer i mitt liv är jag inte särskilt uppmärksam när dem - som för det mesta fungerar till deras fördel (se lätt framgång med orkidéer). Tyvärr för några av dem får ibland, jag lite alltför försumlig, som hänt...

Detta kommer inte att publiceras

IM ledsen att säga detta kommer inte att publiceras eftersom det finns alldeles för många problem, och det inte skjuta bra, jag bara bokföra kanonerna som skjuta bra, jag vill inte bara ser ut, jag vill ha prestanda och tillförlitlighet, och detta är...

Hur man gör din xbox controller blinka med några lysdioder, men det kommer inte att skaka längre

DIN FJÄRRKONTROLL BLINKAR MEN DET KOMMER INTE ATT VIBRERA LÄNGRE EFTERSOM DU MÅSTE TA UT MOTORN I DETTA PROJEKT.Steg 1: Material för detta projekt 1. XBOX CONTROLLER2. LYSDIODER3. SKRUVMEJSEL4. LÖDKOLV5. LÖDASteg 2: Öppna HANDKONTROLLEN Ta KOSING all...

Hur man spelar säga det är inte så av Weezer

Oavsett om du är en allvarlig rocker, eller bara en laid back gitarrist, kan ingenting vara mer frustrerande än att fastna på en del när man lär sig en ny sång. Visst, du kan bara glömma det och hålla sig till spelar kören över, och över och över. Tr...

Hur man bygger en atombomb... (Detta är inte verklig, bara ning för skratt och om du på allvar vill bygga en... Jag tycker synd om dig)

detta är bara för skratt... De åsikter som uttrycks här är åsikter av individen och inte av paramount föreställer... Om du är kränkt på något sätt av uttalanden sagt här inom detta instructable, då inte läsa det, klaga inte och du inte skicka det til...

Skogar "gör" regn och kan vi bevisa det eller inte? Biotiska pumpen.

Torr luft väger i genomsnitt cirka 29 gram per mol. Vattenånga väger ca 18 gram per mol. Så om du lägger till vattenånga i torr luft blir luften lättare! (Rimar från instructables berättade att år sedan och jag aldrig tänkt på det innan dess)., lätt...

Hur man gör en awesome natt ljus (men det varar inte länge)

detta kommer att visa dig hur man gör en awesome natt-ljus med hjälp av en laser, vax och en glödlampa.Steg 1: material & verktyg de material du behöver är:-en glödlampa-ljus vax-en laserpekare (kan vara grön eller röd)verktyg du behöver:-nål näsa tä...

Det gick inte vapen för min första plats svetsare bygga.

Epic Fail. efter att ha sett flera DIY svetsare, jag även om jag skulle göra mitt eget. Ursprungligen gjorde jag armarna av en lexan plast, tanken är att lexan skulle stå upp till elektrisk ström och inte leda elektricitet. Tyvärr för mig sist hade n...

Det kan inte få soupy! Perfekt Pecan Pie

Flo (från progressiva reklamfilmerna) har enda hand stannade världen från att göra läckra hembakade pecan pie! "Det kan få soupy!" Låt oss bevisa detta kvinnor fel personer! Gör detta perfekt pecan pie och dela den med världen!Steg 1: Samla ingr...

Detta är inte vetenskap

Denna är inte vetenskap är en utforskning av fysiska upplevelsen av ljud. Genom att ansluta en elektrisk cello till en förstärkare ingång och sedan kör en hemmagjord papper högtalare och en bass shaker ut som sys in i ett plagg, kan bäraren känna vib...

Det är inte min bär

Steg 1: tändkrets Inte min bär......

Kaffe Merignue - en episk misslyckande och hur man inte gör det!

Jag planerar för kaffe tävlingen. Jag har aldrig gjort en maräng och därmed tänkt på att göra en kaffe maräng. Jag började på riktigt bra.Men en gång gick ur och jag försökte rätta till det. Sedan så småningom visade det sig vara en riktig röra.Jag h...

100% ätlig bajs (det inte kom från din hund!)

Även om det ser riktigt, detta är inte riktig bajs. Med hjälp av några vanliga ingredienser, jag gjorde denna falska bajs som kan användas för upptåg, dares och allt annat du kan drömma upp, men det är 100% ätlig!Steg 1: ingredienser 1 dl jordnötssmö...

Inte slänga det brutet paraplyet!

Med vintern närmar sig snabbt det är ofta blåsigt duschar. Med kraftiga vindar, mer ofta än inte, ser du trasiga paraplyer kasseras i lådor eller på vägarna. Det finns ingen anledning att kasta bort ett trasigt paraply eftersom det är lätt att fixa.D...

"Bara inte få kläm på det" eller "Jag vet varför axe huvudet flyger"

Förhoppningsvis några av y'all fångade "Rocky och Bullwinkle" hänvisningen, om inte, jag skyller samhälle... Detta är en varnande berättelse om vad man inte ska göra när du är rekonditionering/re-halfting en vintage axe huvud.Innan vi går för lå...

Vill du ha ögonfransförlängning? LIY: Lash-det-själv (salon? vi inte behöver inga stinkande salon...)

Förra veckan åkte jag till fel sida av The Cascades att se min syster Karina på hennes födelsedag. Alltid en vacker flicka, hon såg ännu vackrare än vanligt. Först blev jag lite miffed."Att b! % & *!", tänkte jag, "det är så orättvist!...

Att få din gräsklippare började (när det inte vill)

gräsklipparen är en trädgårdsarbete verktyg att även de minst gröna fingrar bland oss har att brottas med någon gång. Detta innebär att även om inte du att stora på trädgårdsarbete måste du ta itu med gräsklipparen någon gång, och även om du är en pa...

Förstärka en hörlurar sladden så det inte perverst

här är ett snabbt och enkelt sätt att förstärka en halta sladd med en plast dricka sugrör.Steg 1: Skär halm till längd Använda sax för att klippa halmen till lämplig längd. Jag gjorde mitt lite mindre än 2 inches.Steg 2: Skär halm på längden Använda...

Sätta en cigarett tändare på din ruckus. Inte på allvar, göra det.

Såvitt jag ser det, om du äger den, varför inte förbättra det? Och vem skulle inte vilja en smidig letar bil stil cigg ljusare mitt i den tomma plast batteriluckan box? Detta förefaller mig, om det enklaste sättet att installera en, så kan komma igån...