Ultimate elektriska Man enhetenGömda i här inte så tjusigt ser enheten är timmar av nöje och otaliga fantastiska experiment! Jag ger dig den elektriska människan! Se video

Den elektriska människan är en enhet som tillåter dig att elektrifiera dig med (för denna enhet) runt 60KV!

Det fungerar genom att skapa en hög spänning potentiella (låg ström), ena änden som (negativ) är ansluten till en grundstötning platta på din sko och den andra en metallplatta ansluten till dig.

Denna enhet är löst baserad bort av Information obegränsad "Electric Man" som du kan av kit/planer/arbetar enheten från här.

http://www.amazing1.com/products/Electric-man-ass

Varningar

Använd inte nära datorer eller känslig elektrisk utrustning

Använd inte nära takt beslutsfattare

Använd inte i en miljö som explosiva eller brandfarliga

Felaktig användning kan resultera i smärtsamma chocker

Använd inte om du är obekant med höga spänningar

Rösta på mig!

Även om du gillar denna Instructable snälla rösta på mig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den ultimata sovrum/Man Cave

detta, enligt min mening skulle vara den bästa sovrum eller man grottan. Detta är också mitt första försök att använda Google Sketchup. Den mäter 30 fot brett och 50 fot lång, totalt. I detta rum ingår en säng, ett sluttande tak, ett akvarium, en rad...

Ultimate Iron Man montörer siffran

Steg 1: Samla delar De delar som behövs är bilden ovan. De är från järn patriot, mark 42 och hyper hastighet siffror.Steg 2: Montera bitar Använda bilderna som vägledning för att bygga siffran.Steg 3: klar! Du är klar....

3D tryckta ultimata Lego figur

Okej, innan jag börjar beskriva detta Instructable, är detta en fortsättning på en tidigare instructable att jag postat ett år eller så sedan om 3d utskrift lego siffror och efterbehandling PLA utskrifter.Du kan hitta det tidigare Instructable här: E...

Ultimata Lego mannen grottan

detta är den ultimata Lego man grotta jag gjorde för leksak byggstenar tävling. Vänligen rösta. Det är inte mycket svårt att göra, men det ser riktigt cool.Steg 1: Video spelenheter Allt du behöver för styrenheter är en svart 1 x 3 tallrik, 2 svart 1...

ELECTRIC MAN

Hej kompis, jag är sunil, idag vill jag dela med mig av ett mycket intressant projekt - elektriska MAN....I detta projekt som en liten platta kunde vara tempo i handen som är ansluten till han chock - krets.. .nu om vi skaka hand med dig fiende... ah...

Eldig Bacon Explosion!

Det är fars dag. Din stackars far är en man, men blir bara en dag att fira. Visst, på varannan dag han vill ha en Bacon Explosion, men vi alla vet att detta inte kommer att tillåtas. Endast på fars dag kan han komma undan med en sådan extrem kött ext...

Hur man bygger en elektrisk cykel för mindre än $100

Ja, det går faktiskt att bygga en elektrisk cykel för under $100. Hemligheten att göra detta är... får det mesta av ditt material gratis! Nu inte är jag bara kommer för att förvandla dig förlora och säga gå hitta det här heller. Det finns några knep...

Fattiga-Mans Smart-Grid - Blackout skydd av UPS och elektrisk motorcykel

för ett tag sedan, Billigt batteriladdaren jag använde till min elektrisk motorcykel gick på fritz. Jag bestämde mig att få kreativ för att se om det fanns ett sätt att inte bara få en bra laddare gratis, men också öka nyttan av min personliga elbil....

Hur man bygger en elektriska Longboard med telefonen kontroll

Elektriska longboards är awsome!TESTET BILDER I VIDEON OVANHUR MAN BYGGER EN ELEKTRISKA LONGBOARD STYRS FRÅN EN TELEFON MED BLUETOOTHUppdatering #1: Grip tape installerat, några tweaks till hastighet controller har menade jag har fått mer fart ur sty...

Hur man gör den ultimata trä Vise | DIY Woodworking verktyg #3

Jag har behöva en annan vise ganska länge nu. Jag har ett skruvstäd, som är i mitt rum (mitt rum fungerar som en workshop). Ibland, när jag gör messier projekt, exempelvis sådana med mycket sågspån, föredrar jag gör dem i vår balkong. Eftersom jag ha...

Hur man bygger en Solar debiteras fjärrkontroll elektriska gräsklippare

Allmän översiktMitt namn är Robert Steve Smith, och jag har utvecklat en Solar debiteras fjärrkontroll elektriska gräsklippare (SCRCELM). Projektet började som ett personligt projekt, men snart förvandlats till mitt college senior projekt. Min främst...

Hur man bygger en elektrisk Battlebot som använder batterier

Har du någonsin velat bygga en robot byggd för förstörelse? Detta instructable visar dig hur man bygger våra framgångsrika bot, Roulette. Låt inte namnet lura dig, det kan vara elektriska men denna batteridrivna Best testades med hjälp av tidigare ro...

Hur man kör en batteri elektrisk klocka på solenergi--del II

Vi har uppnått mycket med en enda 2 Volt solcell laddning en super kondensator delvis jag men att gå vidare måste vi lägga till fler solceller som i sin tur tar på behovet av extra kontroll i laddningskretsen.Här i Cornwall i sydvästra England mycket...

Hur man gör en anpassad elektriska Go-Kart och borstlösa DC Motor

detta Instructable information om design och tillverkning av min elektriska go-kart. Dock kan de principer och metoder jag använt tillämpas på liknande fordon.Eli-Kart växte fram ur ett intresse till mig att skapa en enkel, pålitlig, personliga elekt...

Hur man bygger en 24 Volt elektrisk motorcykel

Jag har tittat på några elektriska fordon (EV) bygger för motorcyklar på Instructables och de alla var mycket hjälpsamma. Jag hoppas att lägga till dem som har gått vidare och byggt, delade och motiverade mig att bygga en. Detta är hur jag gick om at...

ULTIMATE Guide på hur man upptäcker vägglöss | Upptäcka en säng bugg angrepp

vägglöss finns inte bara i skissartad rum på den nedgångna sidan av staden. Dessa parasitiska insekter kan trivas i häftigaste hotellrum eller i sovrummet av en miljon dollar hem. Lära sig hur man upptäcker vägglöss är mycket viktigt. Stegen nedan ka...

Hur man gör DIY elektrisk snöar Christmas Tree

https://www.youtube.com/watch?v=GvI1_evus3k&feature=youtu.beSteg 1: Gör en DIY elektrisk snöar julgran du behöver! I dagens video jag kommer att dela en underbar idé om hur man gör en DIY elektrisk snöar julgran hemma.Steg 2: För att göra en DIY elek...

Hur man fixar en trasig elektrisk sladd vajerlängd

en hur-till video på hur man fixar trasiga elektriska ledningar finns på lampor, dammsugare, förlängningssladdar, etc. Jag visar hur man fixar en 2 prong och en 3 stift (med ett slipat) plugg.Om du har några frågor / kommentarer, skriv gärna nedan!TA...

Hur man gör elektriska leksak svävare båt

Här kommer jag att visa det, hur man gör ett elektriska leksak svävare båt hemma. Det är mycket lätt att göra....