Ultimate Pacman / Space invaders Gaming stol med högtalarelilla intro till detta.
Pacman, space invaders, namco stol.
Detta tog ca 4 veckor, massor av arbete.
Jag ville ha en stol för att sätta i mitt rum för när jag spelar min playstation och sånt.
Jag tittade på nätet och jag kunde inte hitta några stolar det passar min smak. Jag ville ha en stol som visade min kärlek för videospel.
det närmaste jag kunde hitta var en stor pacman stol som var ca $5000, tänkte jag.
Jag kunde göra en bättre stol för mycket mindre sedan att. och vet du kan också!
material du behöver.
-Stort ark primade MDF board. (sidor, framsidan, topp, armstöd)
-plywood. (sidor, topp och front)
-striaght trä (jag använde ungefär 70 x 50 mm tror jag) ca 15 - 20meters.
-icke primade mdf-skiva. ca 600 x 600 (säte)
-ca 30 metall 90 graders vinklad lederna.
-släta svart 2 pack paint.
-olja eller vatten baserad färg, ljusblå, mörkblå, röd, orange, gul.)
-röda vinal.
högtalare och en sub.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Space Invaders ljuskrona med Glow In The Dark Action

3D-modellering/utskrift, laser skurna akryl, kåda casting, UV reaktiv pigment, lysdioder och några enkla ledningar att göra en hög stil och retro cool space invaders ljuskrona eller lampa. Jag har tagit en trevlig knep för att göra böjda hörn av lase...

Android Appinventor handledning: Space Invaders App

I detta Instructable kommer jag att lära hur man gör en grundläggande Space Invaders spel på MIT App Inventor 2. Du kommer inte behöva ladda ner något för att göra app, och denna webbplats är fri. Den app du gör fungerar bäst på Android-enheter. Om d...

7" tall Space Invaders arkad maskin

efter 3 månader jag har äntligen avslutat en Mini Space Invaders arcade maskin som jag gjort med ett GBA SP och 6mm MDF. Joystick köptes från Digikey.com, artikelnummer GH7455-ND. Teckningen var kommer från några platser och sedan Photoshoppad att pa...

Space Invaders Desktop Clock

Många av oss har spelat klassiskt arkadspelet Space Invaders. Här är ett sätt att implementera den i ditt dagliga liv!Denna fiffiga klocka är packad med groovy animationer och ljudeffekter. Det är perfekt för skrivbordet, och göra arbete/studier myck...

Att göra en Space Invaders Toalettpappershållare

Mina barn avbröt vår Toalettpappershållare och jag kunde inte vara lyckligare. Det gav mig chansen att göra något awesome att ersätta den, så jag gjorde en Space Invaders Toalettpappershållare, som ya gör!Skriva ut planer och hålla sig till mdf-skiva...

Gigantisk 3D-Papercraft Space Invaders

Vi vill vara beredd på en utomjordisk invasion... Nerf vapen laddade, extra ransoner av nachos packat bort och en Klingon dictionary i bakfickan. Tyvärr brukar sådana preparat glömmas i rutin i vardagen. Som en subtil påminnelse, vi skapat jätte, 3-D...

Choklad Space Invaders

Visa upp din kärlek för saker retro och nördiga med en ätligt armada av space invaders. Detta instructable tar dig genom stegen för att göra en enkel choklad godis använder en silikon form.För Xmas förra året överraskade min bättre hälft mig med en s...

Space Invaders Quilt

när du handlar för täcke tyger på en lokal bomull butik i Chennai, Indien, vi kom över några neon färgat tyg. Mitt sinne hoppade omedelbart till 80-aerobics outfits, men min man hade en bra idé: A Space Invaders tema quilt. Jag bestämde mig för att d...

Glödande Space Invaders

Stenciling glöd i dark space invaders.Dessa freaking awesome.Jag kör hända av några glöd i mörka gel på walmart och det gav mig idén att göra dessa.Jag har inte några bilder på mig att göra stencilerna, men jag tyckte att dra dessa lite inkräktarna g...

Space Invaders Fitness

Träning med en studsmatta bränner kalorier och håller dig ung. För att göra utövar kul skapade jag detta Gamification projekt.Använda en studsmatta styra du försvarare av spelet Space Invaders. Sträck ut armarna för att flytta försvarare och hoppa up...

Space Invaders Bar

ett par år sedan min bror skaffade en vacker platta av jarrah från en lokal trä mill. Jarrah är en native timmer i västra Australien, är mycket hård och har en djup röd färg. Han bad om min hjälp att bygga en bar för sitt underhållning rum att komple...

DIY Space Invaders Nail Art + torget utspridda över verktyget

du hört talas om galaxy naglar. Nu är det dags att invadera de yttre delarna av nailart med Invaders-stil pixel konst!Skapa din egen torget utspridda verktyg (även om jag erkänner, jag hade hoppats på torg med skarpare kanter) och stämpel bort.För pe...

Gaming stol trä

jag gjorde detta gaming stol från 40mm multiplex. Först köpte jag en playseat stol, men jag kunde inte spela spel och flyg simulatorer utan att ändra ratten för hotas och racing pedalerna för roderpedaler. Som var mycket tidskrävande. Det är därför j...

Space invaders marmor kör skolan fete spel (och matematik kul)

Detta är ett spel vi gjort för skolan fete, återvunnen kartong palett, drycker flaska toppar, vissa parti glass koppar, extra kort och massor av varmt lim. Idén är som bagatelle (eller flipperspel men utan simfötter); du släpper en marmor på toppen o...

En ny chans till en gammal stol med skrot innerslangar

det är alltid trevligt att ha en bekväm stol att sitta på, och en av mina favorit typer av stolen är Ercol.Dessa är stora stolar, mycket bra gjort och fortfarande finns nya, men eftersom de var så populär finns mycket billigt secondhand.Åren har inte...

Micro skrivbord och stol med tillbehör

här är ett litet skrivbord med en stol, skrivbord är ungefär en tum lång. Den levereras även med flera tillbehör for... den som kommer att sitta i detta skrivbord. Perfekt för en liten kontorsbyggnad. Jag kan göra ett litet skåp i framtiden, eller an...

Hur att renovera en trädgård stol med IKEA säng ribbor

Vår trädgård gunga säte är en tubulär stål konstruktion med tyg skum kuddar. Kuddarna var kvar utanför en dag och fick regnade på. Det var en HAL backe därifrån som de blev mer manky och ekorrar hade deras roligt med den.Jag ville bygga om det med nå...

Att klä en gammal stol med en T-shirt

Spiff upp de dammiga stolar du hittat på trottoaren med denna lätt knep.Inte bara ger detta att grova gamla kudde en ny snygg och personlig touch, men det hjälper också för att fälla i mögel, damm och andra otäcka allergener.Tar ca 10 minuter.Steg 1:...

Wood bord och stol med lederna bara

detta är det första inlägget av färdiga arbete utnyttja Ohio University's CNC router. Projektet tilldelades delvis med en förberedande klass börjar 13 maj 2013. Efter att ha experimenterat i en 3D-rendering program, Rhino, klassen delas in i team att...