Ultimate wifi-nätverkJag har en rolig formad hus - det är smala, men lång och själva huset är solid betong / stuckatur och har en hel del funktioner som är gift för wifi-signaler.

Här var mina krav:

  • Jag arbetar ut ur huset och ville se till att jag har utmärkta wifi täckning i hela huset och trädgården.
  • Jag behövde också möjligheten att ansluta många enheter - datorer, bärbara datorer, Tablet PC, mobiltelefon, wifi termostater och så bra grejer utan att äventyra nätkvalitet.
  • Ifall jag behövde mer än en wifi antenn, jag ville inte behöva ansluta manuellt till andra wifi-nätverk, men föredrog att ha "sömlös" roaming.

Jag kommer att prata om de produkter jag använt i detta instructable, men jag inte har en affärsförbindelse med leverantörer och får ingen nytta av att nämna dem här. Det är bara saker jag plockade och provat och det fungerar riktigt bra för mig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ställa in ett WiFi-nätverk (Windows)

Detta är en instructable för att inrätta ett WiFi-nätverk med en Windows-dator.Material du behöver för att sätta upp ett WiFi-nätverk är:-Bredband och modem-Trådlös router-Trådlösa nätverkskortJag fick all denna information från Windows.Microsoft.com...

WiFi-nätverk Scanner

I detta instructable, jag kommer gå igenom hur man gör en grundläggande WiFi nätverk scanning verktyg. Detta är ett verktyg som du kan bära runt se vad WiFi-nätverk är tillgängliga för dig. Detta kan vara en användbar objekt när du är i en offentliga...

Hur du ställer in ett WIFI-nätverk

köpa en trådlös router kompatibel med dina enheter.Steg 1: Välj en router som är rätt för dig Väljer en router som passar dina behov. mindre bostäder behöver inte så stor en router. Tänk på att fler enheter du tänker ställa in på WIFI-nätverk mer hig...

Tjäna pengar från ditt WiFi-nätverk!

Ja, jag vet att jag har bara skriva detta instructable, eftersom jag kan inte ändra bild miniatyr, och miniatyrbilden göra min instructable verkar vara en spam innan (eftersom jag söker på google efter bild miniatyr), så jag ska göra den nya en =](Ja...

WiFi-nätverk Scanning

Har du någonsin undrat hur många wireless APs är runt ditt hus eller din arbetsmiljö? I detta Instructable, ska jag visa dig ett mycket enkelt sätt att upptäcka alla APs kring din miljö.Steg 1: Utrustning som krävsFörsta sak första. Vi behöver en lit...

Hur ansluta till en Multiplayer Server i Minecraft Pocket Edition (inte på den samma Wifi-nätverk)

detta är en guide till att ansluta till en extern server på Minecraft Pocket Edition. Detta är inte en guide för att ansluta till en LAN-typ världen.Vänligen njuta, och om jag har gjort några misstag, tveka inte att berätta!Steg 1: Gå till din starts...

Hur man ställer upp en WiFi-anslutning/nätverk... Enligt en ödmjuk hög Schooler

Tja Hej där! Detta är mitt första inlägg, och ärligt talat, detta är en del av min digitala färdigheter klass i gymnasiet. Med det sagt, har jag kvar några fina instruktioner här om hur jag tror ett WiFi-nätverk är inställd (enligt viss forskning som...

Lasergravyr QR & NFC WiFi Access Card

Snabb, namnge värsta med att ha gäster över till ditt hus. Nope, är det inte människor röra dina saker eller att sätta sina äckliga fötter på det grymhet-fri, handsydda, Himalayan yak-läder ottomanskt. Det är att behöva berätta varenda en av dem det...

ESP8266 Desktop Clock (WiFi synkroniserad!)

ESP8266 är en awesome chip; med integrerad WiFi, 80MHz klockfrekvens, totalt 160kb RAM, 512kb flash-minne, och massor av andra funktioner, gör det en regelbunden Arduino ser ut som ett skämt. Projektet visas i detta Instructable är enbart baserad på...

Arduino sprinkler ventiler + wifi + twitter

[redigera: Jag gjorde järnvaror del mer kompakt med hjälp av en relay sköld. Om du planerar att använda 4 reläer eller mindre, sedan ta en titt här...]Detta är mitt första inlägg så... vara brutal!Jag har en liten trädgård med en mycket udda form, ja...

Billig WiFi Range Extender

jag har byggt och använt liknande signal förlängare för mina radiofrekvens projekt vid ett flertal tillfällen med stor framgång. Normalt jag använda dessa för punkt till punkt kommunikation mellan vissa ganska slingrande enheter, min spion skum kanon...

Akut knappen för 7$, Arduino, WIFI och ESP8266

HejDet finns en hel del projekt idag försöker hjälpa äldre att bo mer oberoende. Eftersom min farmor är nu 95 och hon lever själv i sin lägenhet, ville jag kolla hur jag kunde hjälpa henne stanna på hennes plats så länge som möjligt.En av de största...

DIY Wifi Extender - Cantenna bygga med ett stativ.

Denna antenn är en av de enklaste och billigaste saker du kunde bygga för att utöka räckvidden för ditt wifi-nätverk. Det mesta förmodligen sitter i ditt skåp just nu så det verkligen kan byggas på en liten budget.Produktstruktur:Två milo burkar elle...

ESP8266-1 aktiverade RC vände Wifi bil med webbläsare kontrolleras riktning.

Projektet är tänkt för att visa förmåga av grundläggande IoT enheter. Syftet var att kontrollera rörelse i en bil via webbläsare. Jag hade några alternativ för att uppnå detta - 1) över webben, direkt styra motorn på bilen av en WiFi-modul, 2) Konfig...

Lätt ESP8266 WiFi felsökning med Python

Den nya sub $5 dollar ESP8266 WiFi modulen gör billigt IoT sätt mer möjligt och lätt för vanliga dödliga som mig. I själva verket jag gjorde en sökning på AliExpress.com och jag hittade samma modul för $3,25 (gratis frakt, men naturligtvis) i mängder...

Hur till få WIFI Signal från 1/4 Mile bort [eller mer] för mindre än $60

ja jag vet, du inte tror mig. 1/4 mile? Spektakel.Fortfarande läser? Stor.Hela började när jag tappade min vän bort för häst lektioner och ville inte köra hela vägen hem bara för att köra tillbaka till plocka upp henne i en och en halv timme. Så vad...

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi)

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi) med hjälp av arduino, blynk och en wemos / ESP8266 styrelsenI den här guiden kommer vi att göra något jag kallar en wifi kontrollerad ac switch. (Men den fungerar...

Boet Wifi närhet C# Windows Phone App

Den följande Instructable tar dig genom min skapelse av Windows 8.1 mobiltelefon App "Nest Away". Boet styr bort min boet termostat genom att upptäcka om min telefon inom Wifi utbud av mitt hem. Så fort jag lämnar Wifi utbud boet termostaten stä...

$4 WiFi dörr larm med en ESP8266 #IoT

I detta Sakernas Internet projekt kommer jag visa dig hur man gör en WiFi dörr larm som varnar dig var du än är!Jag hade hans idé att utforma en wifi aktiverat dörr larm efter en kompis var uppdelade.Här är en snabb översikt över hur det fungerar: vi...