Under isen kamerafäste för Muvi eller Go Pro stil hjälm kammarjag är på en strävan att fånga och äta alla slags sötvattensfisk i New Hampshire...
www.Catch-m-all.com
Jag har en bok som kommer ut under det kommande året!
Jag behöver få intressanta bilder och video som en del av denna strävan.
Nu här är min fråga har jag en Muvi hjälmkamera med undervattenshus och en gammal undervattenskamera som ingen videoinspelning möjlighet.
Lösning: skapa ett fäste som fäster till toppen av min video undervattenskamera på en Budget exakt noll...
min fru har begränsat min fiske utgifterna

Dessa bilder är bara ögonblicksbilder av den svartvita bilden jag kan se, underwater Cologne video skulle vara häftigt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Zi6 kamerafäste för huvud (eller någon annan pocket kamera)

"en bild säger mer en tusen ord" och en fiske historia är bara så bra som de dåligt upplysta kornig mobiltelefon bild av du poserar med din fångst. Sedan GoPro HD Hero är inte i min gadget budget jag trodde jag skulle göra ett huvud montera för...

Hur man bygger en cykel kamerafäste under US$ 1,00

i detta Instructable jag ska lära dig hur man bygger din egen cykel robust kamerafäste till en mycket låg kostnad.Här i Brasilien det kostar runt om R$ 2,00 konvertera till amerikanska dollar bör vi ha något runt US$ 1, 00.Först och främst behöver du...

Flytande kamerafäste för undervattens video

Detta är en enkel kamerafäste för under vatten video, som flyter till ytan om du tappar den. Jag fick idén från en blandning av olika fästen och bobbers men en bra bit av äran för idén går alltför mcogan och deras undervattenskamera montera. Förhoppn...

Kamerafäste för motorcykel (bakre peg)

jag har skur nätet för en kamerafäste för min sport cykel för ett bra tag nu. Allt jag hittar är antingen för dyrt, clunky eller för svårt att installera/uninstall. Vissa är alla tre! En dag jag hade en uppenbarelse och kom upp med denna design. Det...

Utskrivbara kamerafäste för MakerGear M2

Ok, tittar på extruderad plast hårdnar är snarare som att se färg torka. Ändå på något sätt är det rent hypnotiska... Jag behövde också hitta ett sätt för 20 + studenter att se vad var tryck när jag gav en demo på en lokal högstadiet.Jag är verkligen...

Enkel bil kamerafäste för mindre än $2

Du har förmodligen sett en hel del videos som sköts från inuti en bil i rörelse. Mina favoriter är video av en meteor exploderade i luftrummet över Ryssland i början av 2013. Man vet aldrig vilka intressanta platser du kanske stöter på under körning...

Att göra en Paintball Mask kamerafäste v2.0

listan:2 skruvar4 skruvar-mutteren bit av PVC - 40mm i diameteren bit någon snäll metall eller ett metall-hörnen liten bit av KARDBORREBANDstarkt limoch några verktygDet är en andra version av mount till paintball mask, detta fäste kan användas i någ...

Longboard kamerafäste

om du vill ta videor när longboarding detta instructable är för dig. Denna kamerafäste är löstagbart och kommer inte att göra och permanent ändras till din longboard.Steg 1: material Behöver du:1/4 bult1/4 mutterPiece av trä (jag använde 3/4")Steg 2:...

Stativ-kamerafäste för Raspberry Pi

detta kan verka som om den redan finns, men jag kunde inte hitta det någonstans.Så, jag gjorde det själv: en kamerafäste för Raspberry Pi som du enkelt kan montera på någon standard stativ.Steg 1: Skapa 3D-modellen jag tittat runt för en befintlig ka...

Handsfree kamerafäste för rullstolar, cyklar, handleden och mycket mer!

jag älskar att fotografera, men på grund av mitt funktionshinder, det blir svårt att hålla en kamera stadigt, särskilt för en längre tid. Jag har provat olika stativ och andra innehar en kamera, men ingenting tycktes fungera mycket bra, särskilt när...

Under styret kamerafästet

en kamerafäste för cykel som går under styret.Gjord av svans ljus montera, en liten och billig stativ, 90 procent vinkel för att bygga en stol.Kan spela in en video av din åkning utan att störa spakarna på ditt styre, säkrare för din kamera och vikti...

Mic Stand kamerafäste

på en ny show, jag behövde ha utsikt över scenen. Normalt finns det gott om plats att sätta ett stativ upp på baksidan rummet och har en kamera skicka mig en matning av vad som hände. I denna speciella plats var det inget extra utrymme på baksidan ru...

Hydration pack kamerafäste för GoPro

Detta är en kamerafäste för aktiviteter där du normalt skulle föra en hydrering pack. En god vätskebalans pack skulle ha flera remmar som gör att förpackningen kan monteras tätt på kroppen vilket möjliggör aktiv rörelse. Denna funktion skulle tillåta...

Lätt DIY motorcykel kamerafäste

bygga en enkel kamerafäste för min motorcykel använder endast följande komponenter:1 x 3/4" PVC Tee1 x 3/4" PVC gängade avsluta plug2 x gummiband1 x 1/4" bolt2 x små rör klämmorEpoxi...

BABY träd: 3D tryckt Quick-Change kamerafäste för en babyvakt

"Vår babymonitor försvann. Gissa var jag hittat det? Titta på min mans 3D skrivare!"Ja, ja, skyldig som tas ut. Jag lånade"" vår baby monitor kamera från den grabben barnsäng att övervaka min senaste utskrifter. Men i mitt försvar, jag...

Nyckelring kamerafäste för Blade helikopter B450

SammanfattningOm du är en heli-freak som mig, Läs detta: för en tid sedan jag har beställt en vidvinkel nyckelring kamera och har fäst den med tejp till canope framtill på min Blade 450 helikopter. Efter vissa flygningar kom idén att förbättra kamera...

Billigt (ugly?) Kamerafäste för motorcykel

Efter att ha provat en styrstång clip-on kamerafästet jag kunde se potentialen, men var missnöjd med kameran skaka "juddery" video.-bestämde jag behövde några dämpning - tittat på vad var lögnaktig runt omkring, och kom upp med detta. Det kan fu...

En timme Steampunk hade Mono-Pod kamerafäste

medan redo för de kommande Dragon båt tävlingar (jag tar en massa bilder), förra året var bra men jag fann mig själv ständigt fällbara stativ att flytta till en bättre plats. Jag missade några bra bilder på grund av detta lilla problem. En mono-pod s...

Magnetiskt fäste för kameran eller projektor från gamla hårddiskar

Jag köpte nyligen en pico-projektor (Touch Pico damm) och jag var ute efter ett praktiskt sätt att montera den peka ner på ett bord eller olika andra ytor att skapa en "smart board" där jag ville. Jag hade redan skapat ett magnetiskt fäste för a...