Under kjolen av en Hula Popper.Köpa fiskedrag är dyra. Speciellt om du inte vet hur man korrekt använder och arbeta den specifika drag. Detta instructable behandlas olika aspekter av en hula popper. Det visar hur man arbetar en hula popper och hur man navigerar lily pads och skräp med din hula popper.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ballong Trombon

Detta är trombonen för dem som inte har råd i mässing. Det fungerar också bra för halm entusiasten, forskare av ljud, konst-och hantverk-låda musiker och spirande clowner.Finns det något bra med att göra ditt eget instrument, som du kan se alla delar...

Belles kjol

för Belles kostym, toppen bara ändras från ett mönster (enkelhet 4092). Kjolen var skräddarsydd. Det består mestadels av en övre och nedre kjol. Lägre kjolen är veckad och övre kjolen är rynkad upp att avslöja veck.Varning: det blir matte i denna tut...

Fairy vinge Wrap kjol

Fairy wings. Jag tror inte det finns en kostym som jag har ett mer hat/kärlek-förhållande med. Jag älskar hur de ser ut, och jag älskar tanken på att en älva. Dock normalt de är gjorda med tråd och det betyder att de är obeveklig och lätt skadad på g...

Katy Perry Cupcake kostym (barnets)

min dotter älskar Katy Perry. Dyrkar henne. Lyssnar på henne exklusivt. Det på grund av denna grad av odödliga kärlek att jag beslöt att göra hennes dräkt. Och skulle det ÄRORIKA. Katy Perrys cupcake tornet klänning är, enligt min mening, en av henne...

Gumball maskin kostym

I år bestämde jag mig att gå som en gumball maskin. Det är dumt och en bra ursäkt att bära rikligt med pom poms. : DJag såg en bild på Pinterest och omedelbart gick full på arms-flailing-that-is-so-adorable läge och visste att jag ville att återskapa...

Konstellation Skirt

detta är min första Instructable! Jag är ett stort fan av Ms. Frizzle från Magic School Bus serien, en astronomi entusiast och en kvinna fascinerad av e-textilier. Jag trodde jag skulle kombinera tre, skapa en konstellation klänning att bära till Dra...

Ahsoka Tano dräkt från Star Wars, Clone Wars

Min dotter ville verkligen vara Ahsoka Tano från Star wars, clone wars, för Halloween. För att få en uppfattning jag tittade runt på Instructables webbplats och hittade en Instructable här på hur man gör ett Togruta pannsmycke. Som författare kom upp...

Viktorianska skelett Cryptmas träd med Diorama scen

Detta är för Halloween älskare som vill njuta av sparkle & blinkande ljusen på en julgran men med en Halloween vrida.Jag började tänka att jag kanske skulle göra en hur-till, men efter att jag börjat få mer ytterligare in i projektet, jag glömde att...

Velvet Cupcake kjol

Ibland behöver du en kjol som har en känsla av drama.Enligt min mening en dramatisk utseende uppnås med en kjol som har en hel del volym. Denna kjolar har volym i överflöd, det är super ruffly och är en full cirkel kjol. Slutligen eftersom den har gj...

Rädda en vintage TV skåp

jag plockade upp denna gamla TV på en loppmarknad. Du måste vara riktigt försiktig med dessa gamla TV-apparater. Dessa uppsättningar bär en hel del spänning, men det inte är nödvändigtvis den spänning som dödar dig, men tegelväggen som chocken kastar...

Landningsbanan på brand

ta en sekund att rösta för detta instructable och Betygsätt det om du gillade det! :)Jag designade denna klänning som en del av en serie.Jag ville ha en att vara en high fashion runway bit inspireradav skönheten i lågor. Jag är så nöjd med hur allt k...

Fiber Optic Dress

Inspirationen till denna klänning följde första gången jag såg denna fiberoptiska produkt i aktion. Jag var på en festival när jag såg en Blom av fiber optic maneter strategi, och de skapade en så vacker effekt att jag visste att jag var tvungen att...

Country tjej kostym

jag behövde för att göra några land/western klänningar för en show som vi gör. Jag trodde att jag skulle Visa steg för steg i hur jag skapade dem.Steg 1: Skära ut mönster jag hade hittat dessa material ungefär 4 år sedan och de var på REA, så jag köp...

Korsett klänning / topp

hur man gör en korsett klänning / toppEftersom inte jag är en engelsk infödd, ska jag försöka att till mitt bästa att förklara hur jag har gjort dettaliten klänning/topp. :)Steg 1: Lista Material lista (mönster):-Klä form-nål pins-mätning tejp-karton...

Från sopor till Avant Garde klänning

Jag gjorde denna avant klass klänning för den hålla Orlando vackra, skräp 2 trender Fundraiser i Orlando, FL. Plagget är gjord helt av sopor och återvunna produkter (med undantag för en dragkedja!). Lyckligtvis tog jag flera bilder av plagget som det...

Hur man bär en saree

i min andra instructables har jag visade dig hur du utformar brud henna och Arabian ögonmakeup, att få en komplett indiska ser med henna och smink, detta instructable jag ska visa dig hur man bär en saree: o :DSteg 1: Välj Välj en saree, på saree blu...

Strawberry Shortcake kostym

Kort sammanfattning:Jag deltog en konvention inte alltför länge sedan och det var ett 80-tal night karaoke. Jag hade ursprungligen tänkt för att göra något mycket "Madona" gillar men då folk säger att de klä upp som sköldpaddorna, PacMan och Gho...

Utomhus Bar Table Top

Idag kommer jag att visa dig steg för att göra en metall bar top med infällda keramiska plattor.Allt detta gjordes på TechShop! www.Techshop.wsUtrustning:Horisontella bandsåg (skulle använt kalla såg, men det var under reparation)MIG svetsareKlämmorT...

Hover släde 1,0

för en tid sedan jag såg någon, någonstans flyter omkring på en hemgjord svävare, smällde tillsammans med lite mer än ett duschdraperi, en bit plywood och en gammal dammsugare. Detta satte mig naturligtvis att tänka på hur jag kunde gå med i leden av...