Under the Sea - A K'nex Ball MachineFör min femtonde instructable jag är stolt över att presentera Under havet.. .my senaste K'nex ball maskin! Denna boll maskin innehåller fyra hissar (inklusive en ny), åtta banor och några nya/ändrade element att matcha mitt vattniga tema. På cirka fyra fot lång och fem fot brett är detta också min första bollen maskin med mer än en lift nätverk. Jag har gjort en hel del coola teman och komma över alla sorters likheter till havsdjup. (Exempelvis boll maskinen har en "botten" och en "yta", och de röda stöder under golvet kunde företräda magma, djur är också placerade nära deras naturliga miljöer, med haj nära toppen och bläckfisk nära botten, etc.) Så följ med mig och ta en rundtur i Under havet!

(Musik i video komponerades av Frederic Chopin och spelas av Vladimir Ashkenazy: "Scherzo för piano nr 2 i B-moll, Op. 31, CT. 198", och "Etude för piano nr 5 i G platta major ("svart nyckel") Op. 10-5, B. 57-1", respektive.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

The Element a k'nex ball machine

Hej! Detta är vår andra ball maskin kallas det elementet. Den har 10 banor, 4 liftar och 8 nya element. Jag hoppas du njuta av att titta på denna skapelse och som alltid, gärna favorit, prenumerera och kommentera om du vill dela dina tankar om denna...

K'netic energi - K'nex Ball Machine

K'netic energi, och största och mest komplexa K'nex Ball Machine hittills!Klicka här för att se en video av en boll går igenom varje sökväg:http://www.youtube.com/watch?v=MS8Upr...Här är några statistik om maskinen:-över än 25 000 stycken-5 liftar-4...

Retrograd-A K'nex Ball Machine

damer och herrar (och Instructables roboten också), jag är stolt att presentera min fjärde ball maskin på denna webbplats. Retrograde innehåller alla kunskaper och inspiration jag har fått hittills. Retrograde innehåller dessutom vissa helt nya eleme...

K'nex ball machine Illusion

Jag är stolt att presentera: K'nex ball maskin Illusion!Den har 11 sökväg och 1 chainlift.Hela maskinen är igång på en 12v motor.Tack till alla de K'nex bollen maskinkonstruktörer!Speciellt tack till I_am_Canadian för "The Elliptica".Denna boll...

Project A.F.F: A K'nex Ball Machine

_This var min post för 2015 K'nex Contest_Hej Karl Instructables tittare!Jag är stolt att presentera för er, min tredje K'nex ball maskin, Projektet A.F.F.Detta är min mest komplexa ball maskin, och först i sitt slag.Inte bara är detta en vanlig boll...

Projektet IMMEUBLE K'nex Ball Machine

här är det, min (tredje) helt ny K'nex ball maskin. Här är litet svårare än de andra. Ett fåtal personer har begärt jag göra instruktioner, så utan vidare vänta...Projektet IMMEUBLE!Bitar:Grå stavar: 5Röda stavar: 41Gul stavar: 113Blå stavar: 219Vita...

K'nex ball machine Maximum

Hej fellow Knex "missbrukare,Jag är stolt att presentera "Max", en "runt rum K'nex ball maskin", den största boll maskin som jag har gjort hittills. Det har tagit mig 7 månader att slutföra. Du får gärna ställa frågor om det."...

K'nex ball machine Impossible

Hej du!Efter 10 månader av arbete, är vi stolta över att presentera vår största k'nex ball maskin: omöjligt! Detta är vår största k'nex ball maskin någonsin, och har: 13 banor, 7 liftar indelad i 2 nätverk. Hela går på 2 motorer, men en 3: e är nödvä...

Olympus tredje - K'nex Ball Machine

Detta är den tredje versionen av min K'nex Ball maskin, Olympen, numera känd som Olympus den tredje. Denna delen har en ny, 8 fot hög, kedja lyfte, 8 droppfot, loop och en korg spår. Det finns också en förbättrad pariserhjul spår. Den fjärde delen ko...

Clamor- a K'nex Ball Machine

Hej! Detta är högljutt, min musikaliska K'nex Ball maskin. Det är en post i gör det flytta tävling, så Överväg att rösta. Den innehåller klockor, trummor, en triangel och andra bullriga element. Det bästa sättet att uppleva maskinen är att titta på v...

K'nex Ball Machine Impossible Preview

Hej! Välkommen till förhandsvisningen för våra k'nex ball maskin omöjligt! Dessa är bara några coola bilder av maskinen. När den är klar, kommer du att kunna se bättre bilder. Desto bättre att göra det mer suspensing!Så länge vi har arbetat på denna...

K'nex Ball Machine Legacy Update

Hej alla! Här vad jag har gjort på min andra K'nex ball maskin, som kallas Legacy. Tyvärr kunde jag inte att helt avsluta det i tid för tävlingen. Så, jag bestämde mig att göra detta för att visa er vad jag har gjort hittills. Arvet har för närvarand...

K'nex Ball Machine: Concatenation (Pictures)

Jag byggde en K'nex ball maskin som jag kallar sammanfogning. Den har 3 nätverk och 10 banor. Det fungerar inte och mina andra bollen maskiner, men jag tycker det är coolt ändå! När man bygger sammanfogning, jag försökt något jag aldrig gjort förut:...

Mount Olympus - A K'nex Ball Machine

Dessa 2 är min äldre versioner .Detta är en remake av min första K'nex ball maskin. Jag fick bara mer bitar så jag var majorly uppdatera den. Den har totalt 6 banor, har över 7000 stycken och står över 6 fot lång. Det började som en trampolin torn oc...

Projektet Inverter K'nex Ball Machine

det är en K'nex ball maskin görs med hjälp av en inverter lyft. Jag lägga inte till det på grund av bitar. Detta är version 5....

Project PARAGON K'nex Ball Machine

Detta är min andra K'nex ball maskin. Jag avslutade konstruktion ca 4 månader sedan men bara sett till att publicera nu. Det är en stor boll maskin som står omkring 5 fot lång. Det finns totalt 15 element på 5 olika banor. Det finns också 4 av mina e...

Waterfall - A K'nex Ball Machine

Ahoy Viewers!Idag vill jag ge dig min allra första K'nex ball maskin - vattenfall. Denna boll maskin består på att ha en blandning av klumpa ihop sig alternaters och sökvägen seperaters. När man bygger denna ball maskin jag ville att det skulle vara...

K'nex Ball Machine Krypton

Hej, Karl instructables medlemmar! Jag tog äntligen tid att lägga upp min senaste ball maskin (som jag byggt i September... yeah, ganska förseningen). I alla fall har det åtta banor, en ny hiss typ och flera nya inslag, antingen ändras eller byggs fr...

Projektet fritt fall K'nex Ball Machine

http://www.youtube.com/watch?v=reu9IaEdPXsDetta är min första bollen maskin. Det är en måttlig storlek maskin med två vägar. Det finns fem elementen i hela sin kurs och står ca 2,5 ft lång. En video ska läggas ut inom kort, om jag har tid att göra en...