Undrar kvinnan kork underläggjag använde 1/4 tum cork och gjorde en trio av underbara glasunderlägg för mig själv, sedan alla andra i huset fick en cool retro super hero cork thingummie. :)

Varje coaster åtgärder 4 inches med 3 1/2 inches.
Jag gjorde en egen stencil för logotypen (du kan läsa hur man gör det här).
Jag använde Krylon färg denna gång, och sprutad försiktigt i lager.
Varje coaster fick flera lager av klar akryl förseglar, för vatten repellerande.

Jag är mycket nöjd med hur glasunderlägg visade sig, och jag älskar hur även lack är - jag hade varit orolig att med sprayfärg på en liten yta skulle leda till en enda röra, men så länge du tejpa bort och fastställa ditt projekt på tidningar, du bör vara bra!

Relaterade Ämnen

Laser graverad kork underlägg

jag gjorde det på TechShop (http://techshop.ws).Detta projekt gjordes på Epilog Helix 45W CO2-laser. Lasern är kan användas för skärning och gravyr design upp till 24 "x 18". Eftersom detta var min första erfarenhet med denna laser, började jag...

Kork underlägget

Steg 1: Lätt och coola Cork underlägget Hi there!Jag som industriella möbler, trä och metall är så lätt att blanda ihop...Jag ' m inte uppfinnaren men jag ville dela det enkla men effektiva objektet...Bara lite knepigt att hålla en regelbunden form,...

Undrar kvinnan ladugårdsdörr Kite av She-Ra och Clara

Som en del av Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School, vi gjorde mjukpapper drakar, och skrev instruktioner att hjälpa andra människor att göra dem också! Detta är vår ladugårdsdörr drake med undrar kvinna logotyp.Detta är en m...

Laser skär kork underlägg @ TechShop Chandler

Detta är en handledning för några snabba och enkla anpassade glasunderlägg. Dessa instruktioner är förutsatt att du använder den universella lasrar @ TechShop Chandler, och att du har tagit SBU och känner till hur du använder maskinen.För mer informa...

Monogram trä och kork underlägg

var jag i lite problem, eftersom jag inte hade fått mina morföräldrar några presenter till jul, så jag knackade dessa i en kväll.Steg 1: Material Behöver du:-Hett lim/trä lim-Kniv/s-Tunn skrot trä-En penna-En rak kant (jag använde en stål regel)-Kork...

UNDRAR kvinnan smink (Batman vs Superman)

HEJ ALLA! I'ts var ett tag sedan jag inte inlägg Instructables... Jag är så ledsen :(Men här är jag igen! Denna gång med en av mina favorit Makeup Tutorials hittills... Här är det undrar kvinna MAKEUP TUTORIAL :) Och det är inte bara ett vanligt WW,...

Undrar kvinnan sköld

Vad som hände var, för några månader sedan min dotters lilla vän tvärs över gatan fick lite Ninja Turtle saker för sin födelsedag. Bland andra redskap fick han två skum svärd och några masker. När min unge gick över för att spela, var hon räckte ett...

Superman kork underlägg

jag använde 1/4 tum cork och gjorde en trio av SUPER glasunderlägg för min super vän, Mike.Varje coaster åtgärder 4 inches med 3 1/2 inches.Jag gjorde en egen stencil för shield (du kan läsa hur man gör det här).Jag använde en svamp borste för att Du...

Vin kork underlägg

Jag hade lite vin korkar kvar från ett annat projekt så jag beslutat att göra glasunderlägg med dem. Detta är ett enkelt projekt att göra. Korkar jag har skär i hälften så att ena sidan är platt. Jag hade skrot trä jag limmade dem för det var 1/4 tum...

Undrar kvinnan Emblem - trä och kåda

Vår lilla Justice League / DC mur är på väg fint. Hittills har vi gjort en Superman och Batman emblem och trodde att det bara är meningsfullt att göra Wonder Woman emblem nästa. Vi använde för den här är lite annorlunda, men. Vi tog ett förslag från...

Kork och dalbana

I bra upcycling mode, jag hade några extra korkar hängande runt huset som jag inte hade blivit av ännu, så jag beslöt att försöka göra några awesome kork underlägg med leveranser jag hade hängande runt.Steg 1: leveranserHär är vad jag använde för att...

St tuffa handgjorda underlägg

dessa lätt, personlig glasunderlägg göra det perfekta sista minuten (handgjorda!) gåvan för alla på din lista. Med några enkla, lätt att hitta varor, kan du skapa unika coaster uppsättningar i en eftermiddag.Allt som krävs det vissa cork (färdigskurn...

Charmiga kaffe mugg underlägg - decoupage

fyra kork glasunderlägg från en 1-euro-shop förvandlas till något snygg och användbar :)använder inte mycket mer än några decoupage-lim och en kaffe-mönster tabellen servettSteg 1: Material Vad jag behövde:-Kork underlägg (trä, plast, glas etc kommer...

Kök underlägget (Het metall pad) från cork vin täcker

Projekt för alla dessa cork vin nedläggningar vi kan återvinna efterfest varje vin hemma. Om du gillar matlagning - måste du alltid en bra yta att placera din het panna när maten är klar. Vad kan vara bättre än kork underlägget? Cork är perfekt mater...

Hur konvertera Barbie i Wonder Woman!

Tillbaka i dag lekte jag med Barbie och hennes politiskt korrekta vänner. Men, verkligen, hon kan inte lyfta en fjäder bredvid Wonder Woman, sex-foot-tall Amazon superhjälte som är "vacker som Afrodite, klok som Athena, starkare än Hercules, och snab...

Hur du anpassar ditt skåp

din locker är ungefär som ditt sovrum. Du kan anpassa den som du vill. Här är några tips som du kan använda för att göra ditt skåp din egen.Steg 1: Locker tapeter Med faktiska tapeter är inte den bästa idén. Använda något som omslagspapper. Uppenbarl...

Spray målade glasunderlägg

Dekorera enkelt kork underlägg för att matcha din stil, med Preval sprutan, vatten-baserade hantverk färg och några enkla punkter.Steg 1: Vad du behöverSamla några enkla objekt nedan för att komma igång!Vanlig kork underlägg...Och ditt val av följand...

Ordet tjej och kapten Huggy ansikte kostymer

förra året för Halloween min dotter ville vara sin favorit superhjälte ordet flicka, (från PBS ) och hennes lillasyster, att vara för ung för att klaga, var lojala sidekick, kapten Huggyface. Kostymerna var lätt. och billig. För ordet flicka fick jag...

Cork underlägget (kök värme Mat)

A underlägget används för att skydda ditt bord från varma rätter. Med en handfull korkar, några trä och en belastning på varmt lim kan du göra din egen underlägget i bredvid nolltid.Steg 1: Skaffa korkar Behöver du en belastning av korkar av ungefär...