Unika paracord armband med träpärlor"varit runt om i världen två gånger, pratade med alla en gång, finns det inte något jag inte kan göra, inte för höga himlen ingen havet för grovt. Lärt en hel del lärdomar i mitt liv. Aldrig skjuta en stor kaliber man med en liten kaliber kula. Någonting i livet värt att göra är värt över gör, måttlighet är för feg, jag lover jag är en kämpe som jag är en UDT navy SEAL dykare. Hooyah"
-Från filmen "Lone Survivor"

Vad en fantastisk citera min kära kreativa själar.

Jag älskade särskilt fragmentet "något värt att göra i livet är värt över gör". Och är inte stämmer så att inte länge sedan jag visste inte awesomeness av paracord :) och här är jag med min tredje paracord projekt i bara 3 dagar. Och jag tror att de som inte har skapat minst en armband med paracord, de är inte sant paracord älskare LOL.

Prova att söka på google och du kan inte hitta något liknande eftersom detta är helt original idé till mig. Lycklig du, nu du kommer även få lära sig att göra det Ha ha :D.
Pärlor och paracord... Oh boy... vad en talrika uppsättning möjligheter:).

Verkar det komplexa, i själva verket mycket komplex... men trust me det är lätt.. .sounds kul? Låt oss komma igång :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord armband med Monkey Fist knappen

jag såg paracord armband av Stormdrane ett par månader sedan, och var tvungen att göra vissa; en natt, medan insomniacking, jag blev inspirerad och hade en uppenbarelse: Varför inte göra ett paracord armband, med ett Monkey fist och loop som en nedlä...

DIY Paracord armband med en magnetisk spänne

Ibland är det skönt att ha ett paracord armband med en buckel som är smal å ena sidan och mycket snabb och tyst att öppna å den andra. Du kan till exempel lagra mer paracord än med en normal buckel.Här kommer jag visa dig ett enkelt sätt att bygga en...

Hur man gör Minecraft armband med HAMA pärlor

Hej alla!Eftersom våra barn älskar Minecraft, trodde vi ett sätt att göra Minecraft armband med HAMA pärlor. För att göra detta armband behöver du:En fyrkantig form att montera pärlor (4 tum breda)BakplåtspapperStrykjärnEn papper handduk rulleFör ran...

Lätt Rainbow vävstol armband med Perler pärlor handledning

denna video tutorial ska show dig hur lätt det är att göra en rainbow vävstol armband med perler pärlor. Detta mönster är bra för nybörjare.Att komma igång med detta projekt du kommer behöver en regnbåge vävstol (och krok), rainbow vävstol band och p...

Hur man gör en sjöman Knut vänskap armband med ponny pärlor

Leta efter pony bead Armband mönster? Denna handledning är idag helt om hur man gör ett armband med ponny pärlor. Det blir en överraskning till din vän. Hoppas du kommer att gilla det!Steg 1: Material behövs i ponny pärlor armband mönster:3MM färggla...

Paracord armband med Skosnöre

för detta instuctable jag kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband av Skosnöre detta kan vara lätt och kan vara lite svårt. Men oroa dig inte det ska vara enkelt.Steg 1: Få det igång Bara wrap spets runt handleden två gånger, sedan knyt e...

MYCKET enkel Paracord armband med dubbel Fishermans Knut

här är en mycket enkel armband du kan binda. Det kräver inte någon vävning, bara en dubbel fisherman's knut. Den innehåller också ca 5 fot av-kabel, men du använda förmodligen mer.Snälla rösta på mig i den Paracord tävling!Steg 1: Dubbel Fisherman's...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Hur man gör träd gren Wire armband med Orange pärlor

Hösten kommer, är du ute efter gren smycken? Denna handledning är idag helt om hur man gör träd gren wire armband med pärlor.Steg 1: Material som krävdes för att göra tråd träd gren armband med pärlor:0,3 MM koppar tråd0,8 MM koppar tråd6 MM Pearl gl...

Paracord armband med integrerad fisk ben redskap slips

när jag fick min prispaket från stora utomhus tävling jag var oerhört glada. Två saker fångade direkt min blick; Paracord och fiskben redskap band. Jag fick omedelbart att arbeta på ett paracord armband, men halvvägs genom jag fick en idé; "Varför in...

Paracord armband med magnetiska SNAP!

Hej alla detta är en ny paracord armband som jag kom med. Den har en magnetisk kick att hålla armband på.proffs-snabba att ta av och pånackdelar-kan ramla av iblandanteckningar-om jag gör det igen kommer jag att använda krympslang i stället för tejp...

Unik spets armband med medaljong

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en unik armband - ur ett enda stycke av spetsar, en medaljong och några pärlor. De flesta av de objekt som används här hade jag redan hemma. Du kommer inte ha samma material som jag gör, men förhoppni...

Misslyckade försök - stege Rack Paracord armband med ved för att tändas och fiske kit.

Detta är den färdiga armbandet.Jag tydligen spetsad låsbeslaget fel och storlek inte på den ordentligt. Jag hade min jigg in för cirka 9,25 inches (min handled är det 8,5) och det slutade med att vara ytterst knapp på den minsta delen av min handled....

Två färgade Paracord armband med spänne

detta är ett roligt och enkelt sätt att göra 2 färgade para sladd armbandjag jag fik den här idén nätet efter att jag såg para sladd awesome funktioner för sin lilla storlek.Om du tittar på människan vs Wild kommer du att se att Bear Grylls bär dessa...

Hur man gör en enda färg överlevnads armband/paracord armband med spänne

Under hela denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör den enda färg Baby Cobra överlevnads armband. Vad betyder det! Bra på min hemsida över på www.ParaVival.com är det vår version av Salomons standard bar stil överlevnads armband.För häftigt...

Wire Wrapped armband armband med överblivna pärlor

En sparsamhet idé att ta full använda av överblivna pärlor! En snygg, snabb, och förbrukaren vänlig projekt för dig att prova ~!Steg 1: leveranser:Oval trä pärlaDiverse Bicone glaspärlaRunda Cat Eye pärlaMark penna (eller Dornen stick)0,5 mm Mässings...

Paracord armband med spänne för frikoppling sida... EASY

Paracord Bracelets are one of the coolest things on the planet. Paracord kommer i hundratals färger/mönster, har tusentals användningsområden, och leveranser och oändlig mängd kul för dem som vet hur man gör dem! Vet inte hur man gör dem ännu? Du har...

Center sydda Paracord armband

Mer knotiga grejer på min blogg: Stormdranes bloggDenna video visar hur du lägger till sy till en redan gjord paracord armband, med 1.4 mm diameter sladden med en snörning nål. Jag har en foto collage, i ett blogginlägg gjort flera år sedan, för att...

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...