Upcycle en herrskjorta till en Retro sommar blus
Har en hel del kontanter? Eller tid? Få en av din pojkvän eller fars gamla skjortor, se till att det inte är en av hans favoriter (eller göra om den tillhör ditt ex-pojkvän eller irriterande bror) och göra det till en fin topp för sommaren. Tar bara en timme eller så. Denna handledning är perfekt för en nybörjare behöver en utmaning. Draperingar grundkompetens förklaras samt DIY bias tejp. Allt du behöver är en kropp, en stor rulle papper, måttband, sax, pins, och naturligtvis, tråd och en symaskin! (Tillval: klänningenbilda och skärning matta)

Det finns 35 steg, det är inte mycket länge, jag tar en massa bilder!

Besök min sömnad blogg Vintage Bobbin !

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter din dator (eller annan enhet) till en Retro Arcade med Lakka

Om du letar efter ett roligt sätt för att använda en gammal PC, Lakka kan förvandla det till en fantastisk retro gaming maskin. Denna lätt installation kräver inte någon avancerad Linux kunskap, och du kan även använda de domänkontrollanter som du re...

Herrskjorta till kjolen. Lätt!

Ta en herrskjorta och några grundläggande sömnad färdigheter, kan du förvandla det till en färsk nya kjol.Lägga till en volang eller några spetsar och du är redo att gå!...

Från en trälåda till en Retro konsol

Min fru nämnde att hon ville spela spel som hon växte upp med igen, och med vår lilla en blir större, jag trodde det skulle göra en bra julklapp till henne och vår familj att bygga en lite på hyllan konsol.Detta var mitt första försök till något likn...

Hur till vända din Raspberry Pi 2 till en Retro konsol

Detta är hur att du kan förvandla din Raspberry Pi 2 till en ganska stark retro konsol. Körs det emulering station och kan emulera över 20 konsoler ända fram till n64 eran.Steg 1: Vad du behöverEn raspberry pi 2En micro sd (jag rekommenderar minst 8...

Upcycled tröja - till Arm/benvärmare w/telefon Pocket

om du vill vissa arm warmers, stöveln toppers eller benvärmare och vill inte spendera några pengar - du kan justera en gammal tröja för att göra några stora nya saker! Det är vad jag gjorde här med en tröja som var för liten på mig - jag upcycled & f...

Upcycle infant strumpor till Barbie klänningar (inga sew)

detta projekt är enkel och gratis (eller mycket billigt). Samla ditt spädbarn söta strumpor, kanske de du förlorat partnern till eller plocka upp några strumpor på lokal begagnat butik. Dess varit svårt för mig att hitta kläder som passar äldre Barbi...

Upcycle din eldgropar till en tabell

jag gjorde en tabell med hjälp av en eld grop stå, och prydnad material.Steg 1: leveranserFör detta projekt jag använde några komposit prydnad material och en gammal fire pit står, alla saker som jag fick av en container. Jag använde även träskruvar...

Upcycle en Boombox till en Multipurpose kök Radio (steg 1)

För att vara ärlig, är detta inte en praktisk Instructable om hur du gör något nyttigt. Om du inte har exakt de grejer jag haft, kommer inte du kunna replikera vad jag byggt.Det är dock en lång beskrivning av hur jag brukade information från andra In...

Upcycling olika material till väskor

jag har lärt mig i en av mässorna att kan du sy saker än tyg. Detta gör det perfekt gröna projektet - återvinning av olika material du hittar på hone till något användbart. Jag har försökt att använda olika material, till exempel plastpåsar, omsluter...

Upcycled Parsons tabeller till Lego tabell

min favorit liten pojke har varit sugen ett lego bord ett tag och priset på nya har blitt drivande jag tokig. Jag har tittat på design online och hittade några intressanta sådana men kostnaden kom till samma pris som att köpa en ny. En vän gav mig tv...

Upcycle bänkskiva till arbetsbänk

jag hade en gammal bänk som tidigare hade använts som ett skrivbord. Men jag har velat en arbetsbänk under lång tid. Så jag byggde denna arbetsbänk och införlivade counter toppen att använda som mitt arbetsyta. Alla dimensionerna dikterades av storle...

Konvertera gamla Muzak maskin i till en Retro iPod Stereo

min vän har burit runt denna tomt skal av en mikro Muzak modell 1008 för år med avsikt att omvandla det till något... en dag. Tydligen detta användes i ett universitet för att pumpa college station genom alla byggnader och hade sedan länge varit kvar...

Upcycle juice kartong till en fotoram.

This is how to make a photo frame from a juice carton.Du kan göra en silver ram frome med motsatt sida av kartongen som jag skall visa dig.Du behöver några verktyg:-en kniv,-en linjal-kartong,-en penna,-Superlim. Jag använder Maxi-Fix....

CRT till Planter Upcycle: Introduktion & material

Hej gott folk!Om din läser just nu dess förhoppningsvis eftersom din intresserad upcycling en gammal CRT datorskärm till något som du ser ovan. Detta projekt är grön på en hel del sätt bland annat faktumet att din att skapa något för att odla blommor...

Upcycling: Antika dörren göras till skrivbord

en dag en vän till mig berättade om denna fantastiska skeleton key antika dörren hon hade varit lagra i sitt garage i år. Det hade varit hennes farfar så hon ville hålla det men eftersom det var så stora och tunga, det var jobbigt att hålla rör det s...

Batteri drivs kartong HDMI-Retro-TV står för din Raspberry Pi

Din Raspberry Pi förtjänar en egen skärm och stand! Varför dela din Raspberry Pi med vardagsrum-TV? Ge din Pi egen monter och batteri så att du kan styra det någonstans i huset eller på kontoret. Tänk dig att ha din egen retro TV-kartong Ställ för di...

Luddiga upcycle! Mens klänning skjorta i klänning!

Warning! Varning! Varning! Jag är inte alls bra avlopp än mindre bra! Jag upcycle kläder till täcken och re mode några gamla tröjor till trevligare ser nyare.I detta projekt försökte jag sy min vän en klänning av gamla mens skjortor baserat enbart på...

Upcycling småbarn kläder hängare

När vi köper barn kläder från butiken, kommer kläderna ofta på en galge med clips för matchande bitar av kläder. Med klipp på galgen är dessa galgar en smärta att återanvända i garderoben. Genom att skära av klippen kan du upcycle i galgar till både...

Introduktion till Leatherworking

Läder är en fantastisk produkt som har använts av människor sedan verkligen, början av mannen. Det är i kläder, skor, väskor, bälten, hölster och verkligen, ganska mycket allt du kan tänka dig kan göras från läder.Arbeta med läder är inte så svårt so...