Upcycle navkapslar till klockorSå varför bry spendera tid till upcycle rostiga gamla navkapslar från vissa årgång 1960-talet Chevy Truck? Förhoppningsvis bilderna i detta instructable svar fråga. Jag är ganska nöjd med hur klockorna blev.

Vad som inspirerade mig? Tja, slutade jag upp med en massa random Chevy och Ford bildelar när jag hjälpte rensa ut min mormor-in-law garage. Något värt att spara, några lite förbi deras bästa. Par som med jag har en riktigt tråkig klocka i min butik. Som det är så tråkigt jag minns inte ens hur det kom att ingå i mitt hushåll... plus att jag gillar att ta saker isär... och voila - Chevrolet navkapsel klocka.

Klockor från navkapslar har gjorts tidigare. Men de som jag hittade medan internetting var trevliga rena exempel. Jag hittade inte något krispigt, vintage typ navkapsel klockor med karaktär och rost som vi har här i detta instructable.

Läs vidare för att se vad som händer när sysslolös händer, elverktyg och slumpmässiga delar kolliderar!

Uppdatering: Klockan tre är klar! Ny bild läggs med alla tre klockor!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Upcycled Tshirt till hund leksak

jag hatar att slösa något så när jag hade några tshirt rester från min Upcycled marknaden väska projekt, en glödlampa gick bort när jag tänkte på min nya valp, Kiwi. Jag har sett några rep leksaker innan, så jag gjorde henne lite med biten!(Ledsen ja...

Retro upcycle stereo till en bar som lyser upp

Jag gillar att ta gamla möbler och återanvända det in nya saker. I detta instructable ill Visa dig hur jag gjorde en gammal stereo i en funky retro bar området.Saker du behöverStereo-konsolen4 x träben4 x ben parentesfärgad akryl lakankändelim2 x lit...

Hur till möjliggöra GodMode i Windows 7-10/8

Hur till möjliggöra GodMode i Windows 10. GodMode är en särskild mapp som låter dig se alla kontrollpaneler på ett ställe--här, du kommer att kunna göra allt från att lägga till klockor för olika tidszoner defragmentera enheter och det är enkelt att...

Konvertera en vattentät sport klocka till ett dyk klocka

Problem: Jag tillbringar långa timmar under vattnet på grunt djup och jag måste hålla reda på tiden.Parametrar: Jag behöver inte de fina funktionerna av en $500 + mättnad dyk klocka, men de billiga "vattentät till 50M" klockorna inte är upp till...

Från byxor till jacka: ett projekt som en timme

Jag hade dessa par byxor som var för liten för mig och var mening att göra något från dem. Frågan var vad. Sedan min 8-åriga dotter ville ha en jacka, eftersom sin vanliga en började bli för liten. Jag beslutade att upcycle byxor till en jacka på min...

PC till bärbar arbetsstation/verktygslåda

här är ryggen historien för mitt projekt. (Ignorera om du inte gillar tråkiga "berättelser")Så köpte jag 3 Dell Optiplex GX400 (ganska föråldrad) stationära datorer, efter strippning det kala till bärgning och ner delarna i din't vet vad de ska...

Hur du Upcycle din semester glas flaskor

vad gör du med alla dessa överblivna flaskor? Återvinn dem? Säker. Men vad om att tjäna dem i glas, krukor, windchimes. Du har förmodligen sett dessa upcycled flaskor till salu online eller i butiker. Så spara de champagne (de fungerar bäst), vin, Gr...

UPCYCLED GLITTER SHABBY CHIC VINYL golv

http://suzyhomefaker.blogspot.com/2012/04/upcycled-vinyl-diy-glitter-floor.htmlOK du hittade mig ut... Jag är en glitterholic! ..... GLITTER är min favoritfärg! Efter år av att hata min skala och stick plastgolv i mitt kök, beslöt jag att upcycle det...

Förvandla din tur T till en lycklig fotboll

Här är ett sätt att göra din tur t-shirt ännu mer tur: Upcycle den till en lycklig fotboll! Kanske din favorit t-shirt har nacho fläckar på magen eller kanske din mage passar inte i din favorit t-shirt längre tack vare alla dessa nachos. Du kan inte...

Tillbaka till framtida kakan

Fira BTTF dag 10/21/2015 - med tårta!Detta blir att fördubbla som födelsedagspresent tårta också, min väns födelsedag på denna samma dag!Steg 1: leveranserAtt dekorera denna kaka behöver du:1 - bar av Hershey's chocolate4 - marshmallow rice krispig b...

Upcycle Your Old CD Covers

Upcycling is an upgrade for recycling. Varje gång du upcycle något, sparar den av deponin och/eller återvinning. Återvinning är bra! Men men kan fortfarande ta en vägtull på miljön samt använda en massa energi. Upcycling projektet använder endast din...

Upcycled Journal

I slutet av en konst klass mina elever ofta gå ut och släppa några riktigt fantastiska teckningar i papperskorgen. Jag gillar att samla det arbete och den upcycle det till en väldigt cool liten skissbok eller tidning och "gåva" tillbaka till dem...

AVR fuse grunderna: kör en avr med en extern klocka

säkringar är bland de svåraste ämnen som jag stött på samtidigt lära sig om programmering microcontrollers. Även efter att söka och läsa flitigt, kunde jag fortfarande inte lyckas rensa mitt begrepp om dem. Men sedan jag började lära dem ta en i tage...

Hem Automation MSWindows XP

Mswindows: början hemautomation på en server.Nu frågar vänner mig hur man hemautomation på en äldre maskin med MicrosoftWindows XP för bevis av begreppen. Det är inte heller en programmering handledning. Låterse vad vi kan göra här:1. få eller göra e...

Jingle Bells med Paracord

Hej, detta är min första Instructable, jag hoppas ni alla njuta av det. Min dotter älskar att ringklockor och jag ville göra henne lite kul och säkrare klockor att leka med. Ja, du kan "köpa" liknande saker men varför skulle du? Nu eftersom hand...

Att få upp Time Clock

När min son var liten hade han en vana att stiga upp vid vissa okristliga timme.Han skulle springa in i sovrummet som skriker "är det dags att få upp pappa?" Vid denna tid var skadan skedd. Eftersom det finns bara så många episoder av Barney (bi...

April dårar klocka förändring upptåg

roliga upptåg att förvirra alla som är en slav till klockor runt huset. (eller bara tittar på tiden)Steg 1: vänta Vänta tills ditt offer är borta eller sover.Steg 2: Nu är dags för vissa ändringar i schemat. Ändra tiden på alla klockorna en timme ell...

Damer blixtlås ficka kalsonger

Varför är kvinnors kläder så fruktansvärt dålig på att ha smarta fickor i dem?? Jag var helt över en väska eller bär en jacka bara för att jag var tvungen att lägga min telefon, pengar och nycklar någonstans. Så fixade jag glitch genom att göra dessa...

Hur man gör en urtavlan med urmakaren

Hur man visar dig grunderna i hur man skapar en urtavlan med denna app.FörutsättningarGrundläggande kodning kunskapGrundläggande placering kunskapGrundläggande kunskaper i Photoshop (främst hur lager arbeta) Android telefonerna (eller tablett men and...