Upcycled tepåse arrangörjag har nyligen fått för vana att dricka te på grund av dess stora smak och hälsofördelar. För
Jul i år, fick jag en massa lådor med te från mina släktingar. Medan jag inser att rutorna tepåsar kommer i är utformade för att avstå från tepåsar inom ett skåp, etc, tänkte jag jag skulle göra en liten arrangör för enskilda påsar som gjordes av upcycling (http://en.wikipedia.org/wiki/Upcycling) gamla cigarr lådor från min far.

Saker du behöver:
1. Tom cigarrlåda av valfri storlek
2. tepåsar
3. liten diameter trä pluggen (rund eller kvadratisk)
4. trä lim/gorilla lim
5. såg
6. penna
7. att mäta tejp/linjal
(8.) vice för styckning trä

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tyg Bucket Bag arrangörer!

jag älskar att ordna!Dessa upcycled glass skopa arrangör påsar är ett måste!Med lite tyg, en hink och några sömnadsskicklighet kan du organisera hela ditt liv!Alla kan göra dessa... plocka vilket tyg du vill ha.gör det ganska eller industriella!Häfti...

Upcycled fönster stomme halsduk arrangör

så har du ett gammalt fönster och du inte vet vad man ska göra med det, men du vill göra något listig? Bra vänner, jag har en lösning för dig - upcycled fönster stomme halsduk, väska och tillbehör display! Läs vidare om du vill gå från att ha en gamm...

Upcycled komponent arrangören

detta är ett projekt där vi gör en säker och praktisk förvaring organisatör för medelstora till små elektroniska komponenter.Dessa var våra krav: först, vi ville att det skulle vara mobil, så vi kunde ta det till platser som Maker Faire, samt fram oc...

Upcycled tråd verktyg arrangör

här är ett praktiskt verktyg arrangör av kasserade stängsel tråd och en wirerack från en gammal kyl.Allt du behöver är några stängsel tråd och en rack från en ugn eller ett kylskåp.En tråd-bending DIWire CNC-maskin från Pensa Labs skulle vara bra här...

Data sticka arrangör upcycle din blåbär box

återanvända en blueberry behållare för att hålla din lös och oorganiserad data pinnar. Lätt att göra. Steg 1, plocka en tunn blåbär låda. Steg 2, öppna upp och placera på en skärande matta och skär en tum rektanglar i toppen, tre rader fungerade för...

Upcycled Chalkboard te burkar

Hej alla! Michelle här med en ganska kort och enkel instructable på hur till upcycle vissa gamla behållare till spiffy behållare för att hålla lösa blad te. De gör också en söt present-på-en-budget för te-älskare i ditt liv. :)Nu kan du fråga, "Varfö...

Hängande vägg fickor från upcycled Denim

Har alla dina sybehör bitar 'n' svänger till hands med denna väggbonad pocket arrangören.Steg 1: Denim för upcyclingJag är ett stort fan av min lokala välgörenhet butik och frågade personalen om de skulle lägga undan några gamla denim för mig för det...

Upcycled Starbucks Frappuccino flaska mittpunkten

Detta DIY projekt skapar vackra centerpieces ur upcycled Starbucks Frappuccino glas flaska fyra förpackningar. Den totala projekttiden är ca 25 timmar, inklusive torktid för färg. Detta är ett roligt projekt som du kan göra personlig inredning för di...

Konstant kommentar te Cupcake med tepåse ordspråk

Jag ville göra en av dessa Super trendiga tea cupcakes - men jag ville göra det på mitt sätt! Jag gillar konstant kommentar te - ett svart te smaksatt med apelsin och kryddnejlika, så det var min utgångspunktSteg 1: Gör muffins1) Värm ugnen till 325...

Amerikanska flaggan Upcycled pall

Upcycle gamla pallar i fantastiska patriotiska utomhus heminredning!Vi bor i en militär stad och hänga detta året runt! Jag älskar det! Och det gör det lätt att hitta mitt hus!Steg 1: Montera strukturen Behöver du ett par gamla lastpallar. De är gans...

Duct Tape skrivbord arrangören filen

Hur man gör en cool arrangören fil för ditt skrivbord som har alla dina bitar och bobs på ett ställe! Jättelätt att göra, och jag önskar jag hade några coola färger och mönster av silvertejp, men jag har bara grå och svart. Njut!Steg 1: Vad du behöve...

Duct Tape arrangör/hängare

någonsin känna så oorganiserade i din arbetsplats? Har du tejp sticker över platsen och du vet bara inte vad jag ska göra? Tja, gjorde jag. Sedan skapade jag Duct Tape organisatören, garanteras att lösa alla dina oorganiserade band behöver. Enkel att...

Broderi floss arrangör med en bit kartong

detta är en lätt broderi floss arrangör med en bit kartong.Njut av det!http://popquit.blogspot.com/Steg 1: Lilla kartong torg Snitt från en kartong låda små fyrkanter med om 5 x 5 cm och skär fyra spår i som bilden visar. /Se corta de una caja de car...

Säng bord Upcycle hacka

Upcycled ett gamla office skrivbordslåda. Även lite av laminat kan inte stoppa en bra makeover!Material:• Slipning papper• Filler (vid behov)• Vit färg• Svart eltejp• En skruvmejsel (att få handtagen och/eller lockout bit)• PrimerOch det är det! Allt...

AA-batteri arrangör

Efter år av kaos lagra min uppladdningsbara AA-batterier, insåg jag att jag var tvungen att uppgradera till ett bättre lagringssystem, och detta är vad jag kom med.Tanken med detta instructable är mer att ge dig en idé till batterifacket än att ge di...

28 Upcycles för trädgården

jag har trädgårdsarbete i ca 8 år. Under åren har jag upcycled många saker i min trädgård, några av praktiska skäl, några att spara pengar, vissa vara miljövänlig och några bara för skojs skull.I detta Instructable kommer jag visa hur du upcycle 28 (...

DIY band och band arrangör under $3

Detta blir ett perfekt inlägg för dig om du funderar att organisera dina band och band trots allt att figursättning som du gjorde för semester. Jag var organisera mina band med en omrörare för kaffe och en bit av skum. (som) Min band samling tiden vä...

Lätt Upcycled inslagning

för små presenter det är ofta behöver inte köpa omslagspapper - kan du upcycle skrot material från runt ditt hem vackert paketet presenterar för jul, födelsedagar eller andra tillfällen.Upcycled förpackning är bra - inte bara för att det sparar penga...

Ammunition låda te arrangör

detta projekt är designad av RePlayGround, en eco-crafty företag som designar gör det själv projekt från saker du skulle annars kasta i papperskorgen. Du kan besöka oss på www.replayground.com.Dessa instruktioner visar hur till upcycle ett gevär ammu...